19. januar 2014.12 god. comment_158500 Nitko to nije napravio u tako kratkom roku! Za usporedbu, SAFu je trebalo za to 20 utakmica više Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158519 Danas je sve odlicno uradio. Trebali smo dokusuriti lepo ManU,kao sto City ne staje kada pocne da puni,ali dobro. Bravo za jubilej,bravo. On je doktor ove igre. Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158540 Mourinho: 'I was close to a heart attack when Cech received that pass, and then was dribbling it on the goal line.' #CFC Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158542 Mourinho: 'I was close to a heart attack when Cech received that pass, and then was dribbling it on the goal line.' #CFC Eh moj Jose, nisi ti još Hasagića trenirao. http://www.youtube.com/watch?v=Dx-a5TOXzAQ http://www.youtube.com/watch?v=7Nt1BwShfyA Prijavi
19. januar 2014.12 god. Autor comment_158547 Trebale su mu svega 142 utakmice do 100 pobjeda. I zato je najbolji. Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158548 A protiv Portugala je baš podjebao navijače dok je Vilja ispao ko mudo iz pidzame... Naravno mislim na Wajzov post o Hasagiću Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158552 Nitko to nije napravio u tako kratkom roku! Za usporedbu, SAFu je trebalo za to 20 utakmica više Hahahaha dobra ti ta ;) Za usporedbu, nogomet danas i nogomet nekada davno su sasvim drugi pojmovi. Pa tako glupo je tu statistiku i njega koji je u prvom mandatu dobio gotovu, a i u ovom isto skoro Bogovsku ekipu vrijednu pitaj Boga koliko, jednu od najskupljih na svijetu, i porediti sad sa jednim Fergusonom ili pak Wengerom ili nekim trećim starijim trenerom koji su u ruke dobili ajmo reći tad nikakve i prosječne klubove većinom i trebalo im je dosta više vremena da nešto sklope,urade...kužiš valjda šta želim reći. Svaka čast Mourinhu, što se tiče njega i njegovih velikih uspjeha, nitko mu to ne može osporiti, sve razumijem, šta je napravio i kako, ali što se tiče nekih stvari treba malo i objektivnosti imati. :-bd Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158560 Wenger izmislio taktiku za Murinja. Devet godina... Ali dobro, uvek će biti onih koji će osporavati uspehe i oborene rekorde, u svakom sportu, šta god bilo u pitanju. Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158561 Hahahaha dobra ti ta ;) Za usporedbu, nogomet danas i nogomet nekada davno su sasvim drugi pojmovi. Pa tako glupo je tu statistiku i njega koji je u prvom mandatu dobio gotovu, a i u ovom isto skoro Bogovsku ekipu vrijednu pitaj Boga koliko, jednu od najskupljih na svijetu, i porediti sad sa jednim Fergusonom ili pak Wengerom ili nekim trećim starijim trenerom koji su u ruke dobili ajmo reći tad nikakve i prosječne klubove većinom i trebalo im je dosta više vremena da nešto sklope,urade...kužiš valjda šta želim reći. Svaka čast Mourinhu, što se tiče njega i njegovih velikih uspjeha, nitko mu to ne može osporiti, sve razumijem, šta je napravio i kako, ali što se tiče nekih stvari treba malo i objektivnosti imati. :-bd Wenger je bolji od Mourinha, a to dokazuje činjenica da ga Jose nikad nije pobjedio. Oh, wait... Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158569 Hahahaha dobra ti ta ;) Za usporedbu, nogomet danas i nogomet nekada davno su sasvim drugi pojmovi. Pa tako glupo je tu statistiku i njega koji je u prvom mandatu dobio gotovu, a i u ovom isto skoro Bogovsku ekipu vrijednu pitaj Boga koliko, jednu od najskupljih na svijetu, i porediti sad sa jednim Fergusonom ili pak Wengerom ili nekim trećim starijim trenerom koji su u ruke dobili ajmo reći tad nikakve i prosječne klubove većinom i trebalo im je dosta više vremena da nešto sklope,urade...kužiš valjda šta želim reći. Svaka čast Mourinhu, što se tiče njega i njegovih velikih uspjeha, nitko mu to ne može osporiti, sve razumijem, šta je napravio i kako, ali što se tiče nekih stvari treba malo i objektivnosti imati. :-bd Naravno da su fudbal danas i nekad nebo i zemlja zbog cega ovo dostignuce dobija jos vise na tezini. Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158590 evo izjave posle meča,skroz ok,bez proseravanja,objektivno,na mestu http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wwrSoYl3x6Q Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158600 Ovo mi je jače tri puta, hahah kakav car http://www.youtube.com/watch?v=vKIpLKFuZEA#t=0 Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158675 A jest ga utripao Cech vide mu face jadan sav pretrnuo hah http://video.yandex.ru/users/issueimba/view/93 Prijavi
19. januar 2014.12 god. Autor comment_158689 Koja dubokoumna rasprava ispod članka o utakmici Chelsea vs. ManU na index.hr xD hahaha Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158714 Hahahaha dobra ti ta ;) Za usporedbu, nogomet danas i nogomet nekada davno su sasvim drugi pojmovi. Pa tako glupo je tu statistiku i njega koji je u prvom mandatu dobio gotovu, a i u ovom isto skoro Bogovsku ekipu vrijednu pitaj Boga koliko, jednu od najskupljih na svijetu, i porediti sad sa jednim Fergusonom ili pak Wengerom ili nekim trećim starijim trenerom koji su u ruke dobili ajmo reći tad nikakve i prosječne klubove većinom i trebalo im je dosta više vremena da nešto sklope,urade...kužiš valjda šta želim reći. Svaka čast Mourinhu, što se tiče njega i njegovih velikih uspjeha, nitko mu to ne može osporiti, sve razumijem, šta je napravio i kako, ali što se tiče nekih stvari treba malo i objektivnosti imati. :-bd Objektivno je da je Ferguson najveci trener u historiji. To ce i Jose reci. Ne znam gdje Wengera iskopa, vidim navijac si topnika pa vjerovatno tu ta ljubav. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158728 HAHA smiješan si/ste, je sam ja spomenuo uopće gdje da je netko od nekog bolji trener? Nisam, niti sam rekao šta protiv Mou-a ili bilo koga drugoga, šta se palite bezveze. Pročitaj malo bolje, kažem samo da treba pogledati u kakvoj situaciji su treneri i timovi bili prije, a u kakvoj danas, treneri dobiju sad gotove praktički timove u ruke, Guardiola Barcu,pa Bayern, Pelegrini eto City dobi,Mou isto dosta jako dobru ekipu dobio, svi skoro dobili praktički gotove ekipe..nebi me čudilo i da Pelegrini sa ovakvim Cityem skine SAF-a, šta je to, ništa sa ovakvom ekipom kao City. Ali ne znam i čemu uopće dalje rasprava, nogomet je napredovao u milion stvari, pun kurac nekih tehnologija, statistika novih, ostalih nekih stvari...mediji danas imaju prevelik utjecaj,kakav nikad prije nisu imali, kao što reče kolega Twelfth Man, ovo dostignuce zbog toga dobija jos vise na tezini, a i većina drugih. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158729 Totalno nebitan rekord,što bi reko Žoze bitna su 3 boda Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158731 HAHA smiješan si/ste, je sam ja spomenuo uopće gdje da je netko od nekog bolji trener? Nisam, niti sam rekao šta protiv Mou-a ili bilo koga drugoga, šta se palite bezveze. Pročitaj malo bolje, kažem samo da treba pogledati u kakvoj situaciji su treneri i timovi bili prije, a u kakvoj danas, treneri dobiju sad gotove praktički timove u ruke, Guardiola Barcu,pa Bayern, Pelegrini eto City dobi,Mou isto dosta jako dobru ekipu dobio, svi skoro dobili praktički gotove ekipe..nebi me čudilo i da Pelegrini sa ovakvim Cityem skine SAF-a, šta je to, ništa sa ovakvom ekipom kao City. Ali ne znam i čemu uopće dalje rasprava, nogomet je napredovao u milion stvari, pun kurac nekih tehnologija, statistika novih, ostalih nekih stvari...mediji danas imaju prevelik utjecaj,kakav nikad prije nisu imali, kao što reče kolega Twelfth Man, ovo dostignuce zbog toga dobija jos vise na tezini, a i većina drugih. Mislim da je twelfth mislio na to da je danas konkurencija veca nego li prije. Nego Chiba je upravu, sutra nece o ovom niko pricat. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158735 Aj svašta sam čuo na račun Josea, ali da neko kaže da je dobio gotove ekipe, ovo je prvi put. Inače, ne bih mu bio u koži kad je u pitanju navodna fraktura lakta. Izdrži šefe, uz tebe smo! Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158737 Ja sam čitao kako je slučajno osvojio LŠ sa Interom i Portom, a da je sa Čelsijem i Real Madridom imao neograničen budžet i prosečne rezultate. Prijavi
20. januar 2014.12 god. Autor comment_158742 Jose Mourinho je sinoć imao burnu večer. Nakon utakmice otišao je na gala-večeru posvećenu engleskom nogometu i organiziranu od strane FWA. Naravno od strane udruge FWA osvojio je nagrad za dosadašnje uspjehe u karijeru. Istu večer je osjetio strašne bolove u laktu, te je nakon par sati završio u Metropolitan bolnici u zapadnom Londonu. Ustnovljeno je da se radi o frakturi, pa je odmah iza ponoći podvrgnut operaciji i sada se oporavlja. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158745 Mislim da si se ti malo sjebo što se tiče Twelfthovog komentara...Al dobro, neću ja umjesto njega govorit. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158758 http://www.youtube.com/watch?v=rsuQFaIVSLE Haha, opet im jebe mame :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.