29. januar 2014.12 god. comment_160855 Jedna stvar mi nije jasna kod Murinja,kad menja napadača u 85 min,to mi nikako ne ide u glavu,šta može da uradi u tih 5 min,mislim da nijedanput ove sezone te izmene napadača na samom kraju utakmice nisu nešto promenile,jedino je Tores uspeo da se povredi u tih 5 min Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160857 Demba može bolje sačuvati loptu u nogama od Eto'a i tako uključiti ostale saigrače u igru, bolje se gradi, može iznuditi faul, pomoći u skoku.. Ovo je jako bitno kad se želi tim rasteretiti pritiska u zadnjim minutama, jer i koncentracija pada. Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160859 ma sve je to lepo u teoriji ali bar za sad se to nije pokazalo tako u praksi,to što ti pričaš to je gospodin Drogba radio za 10 ,mali milion utakmica je držao tako loptu,eto i tores nesposobni za to a demba mi je sav pogubljen a evo sad proveravam samo 6 puta dobio priliku sa klupe,doduše video sa par puta eto da je kombinovao sa oskarom ali ponovo to je sve za par klase bednije od onoga što je drogba radio dzabe meni sad da maštam al praktično ispada je je drogba u 35 godina ponovo bolji za čelzi od ova tri igrača,tačno ono što fali murinju trenutno Prijavi
29. januar 2014.12 god. Autor comment_160921 Mou jbg pomješao utakmice. Mislio je da večeras igramo protiv Cityja pa stavio Ramiresa i Mikela. To je to, drugog objašnjenja nema. Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160948 mourinho brate moj, nikako ali nikako ti nije trebala ova izjava o stilu igre koji je danas primjenio big sam za svoj west ham.. glupo, jadno i iznad svega licemjerno..jako jako licemjerno,, za dušebrižnike i bogove foruma, da u startu odgovorim odmah...znam jesti ću svoja govna, klub je iznad svega, okrenuo sam leđa treneru ovim komentarom, neću se smjeti radovati kad osvojimo PL ove sezone jer bi to od mene bilo licemjerno....itd itd..haj zdravo PS. protiv sitija sada mislim i vjerujem da nećemo izgubiti, a hoće li nam se sve posložiti pa na kraju da ih i pobjedimo, e to ćemo vidjeti.. uglavnom bit će prava mourinhovska utakmica i "we can not lose" motivacijski govor prije utakmice :D KTBFFH Prijavi
29. januar 2014.12 god. Autor comment_160949 Mourinho kritizirao igru West Ham Uniteda. Evo kako mu je ova djevojka, cura, žena šta li odgovorila na to i 100 posto se slažem s njom. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160951 MOURINHO OUT, BENITEZ IN!!!Sent from my GT-I9505 using TapatalkPardon, CAERULEUS IN!!Pa kad bi Mikel dobio sansu ako ne protiv ekipe koja je 17. na tabeli??Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160953 jbg,ne krivim Murinja,kolko puta u životu radis nešto pa kolko god da se trudis ne ide i ja bi kenjao po vest hemu nek ide život Prijavi
30. januar 2014.12 god. Autor comment_160955 MOURINHO OUT, BENITEZ IN!!! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Pardon, CAERULEUS IN!! Pa kad bi Mikel dobio sansu ako ne protiv ekipe koja je 17. na tabeli?? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk U utakmicama poput ove... Drugim riječima kada igraš protiv stroja za postizanje golova kao što su Barca, ManCity, Bayern i kad trebaš igrače koji će gušiti igru protivnika. A kad igraš protiv davljenika tipa West Ham, igrači poput Mikela ti ni ne trebaju. Igraš sa jednim zadnjim veznim. Mou to ne voli i večeras mu se obilo o glavu. Jeste najbolji trener svih vremena, ali nije božansko biće, može pogriješiti. Nije mu prvi put. Tu smo mi navijači da damo kritiku, a on je tu da u već idućoj utakmici pokaže da griješimo, da je i dalje najbolji na svijetu i da nije bez razloga plaćen 10 mil po godini. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160962 mourinho brate moj, nikako ali nikako ti nije trebala ova izjava o stilu igre koji je danas primjenio big sam za svoj west ham.. glupo, jadno i iznad svega licemjerno..jako jako licemjerno,, za dušebrižnike i bogove foruma, da u startu odgovorim odmah...znam jesti ću svoja govna, klub je iznad svega, okrenuo sam leđa treneru ovim komentarom, neću se smjeti radovati kad osvojimo PL ove sezone jer bi to od mene bilo licemjerno....itd itd..haj zdravo PS. protiv sitija sada mislim i vjerujem da nećemo izgubiti, a hoće li nam se sve posložiti pa na kraju da ih i pobjedimo, e to ćemo vidjeti.. uglavnom bit će prava mourinhovska utakmica i "we can not lose" motivacijski govor prije utakmice :D KTBFFH I još je poslije utakmice sa nama na Emiratima (0:0) bacao bombe kako je žalosno da navijači plaćaju tako skupe ulaznice, a njihov tim ne može gola dati na domaćem terenu hhhhh a eto šta bi sad... Ne volim ga samo zbog njegovog pametovanja i licimjerja, ostalo je ok, ali jbg da nije takav karakter možda nebi nikad ni uspjeo ostvariti ovako dobre rezultate, tko zna. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160964 Ne razumem zasto ne bi mogli staviti kritiku kod Mourinha? Zbog cega bi se to smatralo nekim kaljanjem imena i dela. Njega svi volimo,volimo i Lamparda,volimo i Terrya pa je normalno da kacimo komentare kada nesto mislimo da nije valjalo. Zato je forum da se diskutuje i da damo svoja misljenja,niko nije protiv Mourinha,niko ga ne blati ili ga vredja,jednostavno iznosimo nase cinjenice... Mislim da je to skroz normalno. Ispravite me ako gresim. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160965 Jadno od njega ako je pljuvao po West Hamu zbog načina igre. Time direktno pljuje na Chelseajev trofej Lige prvaka. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160966 E haj sad svi ponovo na sluzbeni site pa ponovo procitajte sta je tacno rekao. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160967 Ja Vam takodjer preporucujem da opet procitate izjavu.Covjek je rekao da je u istoj situaciji da bi se i njegova momcad tako postavila i rekao je da ih postuje zbog toga.Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160989 Ste blesavi, ko još čita cele izjave, bitno je samo da se pročita naslov. :D Evo i na netu vidim da su stavili bombastične naslove tipa fudbal iz 19. veka (koja dobija više komentara od same utakmice), a oglasio se i Sem. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=30&nav_id=806075 Čuj, nadmudrili, pa nisu prismrdili polovini terena. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160990 I još je poslije utakmice sa nama na Emiratima (0:0) bacao bombe kako je žalosno da navijači plaćaju tako skupe ulaznice, a njihov tim ne može gola dati na domaćem terenu hhhhh a eto šta bi sad... Ne volim ga samo zbog njegovog pametovanja i licimjerja, ostalo je ok, ali jbg da nije takav karakter možda nebi nikad ni uspjeo ostvariti ovako dobre rezultate, tko zna. Brate vidio si ti razliku sinoc i protiv Arsenala. Jedno je skupit se u 16 i blokirat sve sto stigne a drugo je kad arsenalu nedas da sanse stvori. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161005 Jebote Murinjo mi jurimo tri boda a ti uvodis Matica i Lamparda :D pravis totalnu konfuziju na sredini ,a onda uvodis Dembu umesto Oskara a Ramiresa ostavljas na poziciji na kojoj je los a Sirle smrdi na klupi :D Prvu poluvreme smo ocajno odigrali a ni drugo nije bilo bolje sve neki sutevi sa 20 metara bez i jedne akcije .Od prvog minuta je trebao da pocne Dembara . Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161013 MOURINHO OUT, BENITEZ IN!!! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Pardon, CAERULEUS IN!! Pa kad bi Mikel dobio sansu ako ne protiv ekipe koja je 17. na tabeli?? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Pa šta će Mikel raditi protiv 17te ekipe na tabeli??? Zaustavljati "opasne" napadače. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161031 "But at the same time this is not football from the Premier League, the best league in the world, this football from the 19th Century." Ja bih, eto, baš volio da mi objasni što to znači nogomet iz 19. stoljeća. Inače, bilo je tu nekih čudnih Joseovih odluka, ali ne krivim ga jer mislim da je ekipa željela pobijediti i bila je toliko blizu, ali jednostavno nije išlo. S druge strane, još uvijek ga krivim za onaj kukavičluk protiv Arsenala. Jedna stvar je kada ne uspiješ pobijediti, a dao si sve od sebe, a druga stvar je kada odigraš kukavički samo da sačuvaš svoj gol. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161047 Covek je odradio sve sto je bilo u njegovoj moci,ali ovo je jedna od onih utakmica gde lopta nece u gol.Mada kad pogledamo ja vise krivim nase igrace nego Mourinha jer smo imali jako puno suteva po sredini gola i u golmana,kad bi samo malo bolje to uradili bilo prvo opasnije,a drugo mozda bi i pao gol. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161105 Pa nije baš da nije bilo prilika, da smo dali gol iz jedne od prilika i pobijedili 1:0 nitko nebi ništa prigovorio, nije baš da je on kriv koliko igrači Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161168 pa nemas sta prigovarati kad pobjedisSent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161172 Mourinho: "Next season we are candidates to win the Premier League. This season we are candidates to win the next match" hahahahahahah oplakao sam na ovo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.