Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Nece jos dugo silovat Porsmunt :D  ali zato Liverpul moze i dalje kad god hoce .

ali kada kaze "Heloo Mojziiii" padam dole sa stolice :D  i ono "You are in seven heaven" :D 

Skinuli su ih odlicno :D 

Znate sta Mata pjeva sad Murinju ? E nemoj jebat me jednog dana kada ja cu sjebat te  :D 

Jebo te bog blentavi !

Sad ce reLo u ovom stilu :D

http://www.youtube.com/watch?v=mkmVILPtOr0

Ova karta je tvoj profil :lol:

bas me zanima sta nam to radi, pravi od nas ozbiljnu ekipu al to izgleda nije dovoljno hmm

Pojačava jebenog rivala koji nas  je celo leto navlačio i na kraju odlučio da ne želi da nam prodaje svoje igrače, eto šta mene nervira!

Jebiga ipak Murinjova  ljubav prema SAF-u i Junajtedu je jaca nego sto sam mislio :)

Pojačava jebenog rivala koji nas  je celo leto navlačio i na kraju odlučio da ne želi da nam prodaje svoje igrače, eto šta mene nervira!

a ako bi uvalio matu za 40 kusur miliona i uzo im Rooneya na ljeto?? da li bi to dobar bio poso?

kako god man utd ce opasno potrosit na pojacanja sad bio to koke mata peti deseti isti nam ga kurac dodje, vazno je da mi imamo jaku ekipu ostale ko jebe ;)

a ako bi uvalio matu za 40 kusur miliona i uzo im Rooneya na ljeto?? da li bi to dobar bio poso?

kako god man utd ce opasno potrosit na pojacanja sad bio to koke mata peti deseti isti nam ga kurac dodje, vazno je da mi imamo jaku ekipu ostale ko jebe ;)

Morali bismo da vidimo Runija na delu, ali mi je sumnjiv on, previše je povređen. Radije bih ga za manju cifru prodao nekom nerivalu nego Junajtedu. I kao, prodaju ga zato što neće ekipa igrati protiv Junajteda do kraja sezone. Pa jebemu hljeb, neće Junajted ispasti u ligu 2 pa da više nikad ne igramo protiv njih.

Morali bismo da vidimo Runija na delu, ali mi je sumnjiv on, previše je povređen. Radije bih ga za manju cifru prodao nekom nerivalu nego Junajtedu. I kao, prodaju ga zato što neće ekipa igrati protiv Junajteda do kraja sezone. Pa jebemu hljeb, neće Junajted ispasti u ligu 2 pa da više nikad ne igramo protiv njih.

ma jbg iskreno trenutno nema napadaca da se moze kupit, eno Falcao gotov, Cavanija nevjerujem da ce dat PSG (usput po meni je to nasa najveca greska, sa ovim majstorom bi bili duplo jaci), onaj martinez koliko god dobar bio nikad neznas, Baloteli kreten ko kreten, Benzema nedaj boze, tako da Rooney ispadne neka najbolja opcija

a to nece igrat protiv junajteda, da on otkida bodove arsenal i cityu, pa to je nekom naumpalo pa da napise, pa jebemu mater nebi dvogodisnje djete tako razmisljalo, a ne on

a ponovo kazem, u utd ce doc igraca, jbg mata ako je taj nek ide, ponuda dobra po meni (naravno bolje bi ga bilo gdje drugo uvalit al sigurno nema zainteresovanih vise koji bi dali ovolike pare)

bas me zanima sta nam to radi, pravi od nas ozbiljnu ekipu al to izgleda nije dovoljno hmm

Ok, nije svjestan sta meni radi... Para mi srce pustanjem Mate, nisam ja mislio sta radi opcenito za nas nego ovim potezom

Svaki trener na svetu bi pozeleo Matu da ima u svom timu, ali Mourinhu takav igrac ne treba

pa sto ga ona samo jedan trener dovodi u svoju ekipu i daje pare za njeg, što ostali nedaju ponudu?

Pa puno je 50 mil

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Pa puno je 50 mil

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

pa jbg treba biti sretan sto smo tolike pare dobili, cijena mu haman u rangu Ozila, ovo je prvi put da mi nekog klempiramo kad je transfer u pitanju ;)

Ova cijena dovoljno govori o kakvom igracu je rijec .Covek nije odigrao pola sezone a ipak vrijedi 50 miliona pa vi vidite .Moram i Murinja pohvalit uspije prodat coveka na kojeg ne racuna za 50 miliona :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.