Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Ma sto se mene tice ne mora nikog dovoditi,samo nek bude prvi trener koji je oterao sva 3 napadaca.To ce biti najveci transfer ovog kluba  :sal:  

Koliko je samo ovakvih derbija odradio.

Prvi put da City nije dao gol kuci jos od novembra 2010.

Prvi poraz Cityja u sezoni na domacem terenu i prvi poraz u 28 tekmi u svim takmicenjima.

[spoiler]Jose-Mourinho-001.jpg[/spoiler]

• Autor

Ne trebam napominjati koliko me razočarao pristupom u utakmici protiv West Ham Uniteda s dvojcem Ramires - Mikel. Velika greška je to bila. Ali večeras s dvojcem Matić - David Luiz i cijelom taktikom pokazao zašto je najbolji na svijetu. Svaka čast Mou. Uvijek kad pogriješiš bit ćeš nagrađen negativnom kritikom, a kada napraviš pravu stvar kao večeras pozitivnom kritikom.

Sve pohvale za postavku ekipe, sjajno odrađeno. Jebavo ih sa izmenama, uđe Mikel ovi pomislili nema više, kad ono Dembinho stoji kraj aut linije.. Trči odma i blokira na korneru.

Nasa najveca prednost u odnosu na konkurente.Nije to Eden koji moze preci bilo koga,nije to sjajni Matic koji moze uzeti loptu bilo kome,nije to Cahill koji moze ustopati bilo koga,nije to ni Cech koji moze odbraniti bili sta a nije niti napadac koji moze promasiti bilo sta...nasa najveca prednost je upravo on , JEDAN JEDINI JOSE MOURINHO , kakav crni Wenger,Pelegrini,Martino,Moyes,Ancheloti,Guardiola i slicni ....

Sta bi bilo da jos imamo napadaca :'(

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.