Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

[quote name='Torresinho_9' timestamp='1345231142' post='71501']
Zar je morao otici na posudbu???uglavnom bolji je od kakute :D
[/quote]

Ni jedan ni drugi na pripremnim utakmicama nisu pokazali da mogu dati neku dimenziju više u Chelseaju naredne sezone i posudba je za obojicu logičan potez. Žao je i meni zbog toga jer znam da obojica mogu puno bolje od onoga što su tada pokazali, ali drukčije nije moglo. ABd pa se naigraju u svojim novim klubovima, steknu još iskustva i kvalitete, možda se i vrate u Chelsea.
igrao danas u pocetnoj postavi protiv Dortmunda nisam gledao citavu utakmicu pa nemogu komentarisat kako je odigrao uglavnom ono sto sam ja gledao nije bilo lose ali dobro je da mu daju sansu da igra i zasad se odlicno uklopio u ekipu Werdera
Problem je što mu je dao šansu, ali na potpuno pogrešnoj poziciji. Schaff ga postavio kao špica, odvojio ga od ostatka ekipe, nije imao puno lopti.. A znamo da je on najjači, kada ima loptu u nogama, kada diriguje.

Velika greška Scaffa, nadam se da ga neće u buduće na istoj poziciji koristit.

I da, to sve govorim na osnovu prvog poluvremena koje sam odgledao, drugo nisam, ali ne vjerujem da se šta mijenjalo.
  • 2 sedmice kasnije...
I kako čovjeku ne bi bilo žao nakon onoga što je pokazao s nama na pripremama? Znaš da on zna i može bolje, ali kad te ne ide onda te ne ide. Svu sreću mu želim, neka napreduje i dalje i bude redovan gost Momčadi kola pa nam se ako Bog da vrati za godinu, dvije.
Zna RDM sta radi... KDB bi bio previse na klupi da je ostao kod nas jer je konkurencija prevelika... A ovako ce se kalit u njemackoj ligi koja je izrazito kvalitetna i bit ce standardan clan svoje momcadi... tako da ce jos vise napredovat i mozda ga vec sljedece sezone vidimo kod nas ... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=8yKJW8Gh4G0

[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/399705_464012253619285_597929994_n.jpg[/img]
Momak je klasa,nek nastavi ovako i na kraju sledece sezone da se vrati sa pozajmice kao sazreo igrac.
Jučer je letio terenom ono vremena što je proveo u igri. Željan igre, dokazivanja, svaki duel je dobio, u nekim situacijama čak malo i prgav, dobro kombinirao na sredini terena i jednom, dvaput lijepo uposlio Bentekea, samo što ovaj nije uspio realizirati. Sve u svemu, jako dobra partija. Keep it up Kevin!
lijepo ga je streso :D
[url="http://www.youtube.com/watch?v=J_I5XoGiqbQ"]http://www.youtube.com/watch?v=J_I5XoGiqbQ[/url]
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1347834991' post='78680']
Ne samo da je zabio golčinu, nego je bio u najmanju ruku fantastičan i blistav na terenu, odgledao sam cijelu utakmicu i nisam se mogao nadiviti.
[/quote]
hm hm al nisi trebao gledat chelsea-qpr(preklapale se) :-O :-O
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1347835230' post='78683']
[/quote]

auuu... ulovili malog kako laže... znao sam ja da je folirant.. :D xD šalim se... ma ima svako malo snimka utakmica tako da je najvjerojatnije pogledo reprizu... ;)
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1347835230' post='78683']
[/quote]

Nije ni imao sta da vidi.....
" Sretan sam s ulaskom u novu sezonu s novim klubom, iako sam još u fazi prilagodbe na Werder i na Bundesligu. Moram priznati da su mi u tome uvelike pomogle pripreme koje sam s Chelseajem odradio prije sezone; nogomet u Chelseaju je na višoj razini nego ovdje u Bremenu stoga mi je to olakšalo stvar. "

" Znam da se moram vratiti u Englesku na kraju voe sezone. Iz kluba ( Chelseaja ) su mi dali jasno do znanja da me žele i da računaju na mene u budućnosti. Međutim, ako i ne uspijem dobiti svoju šansu u Chelseaju, posudba za mene više nije opcija, želim redovno igrati, i to u nekom premierligaškom klubu. "

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.