Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

Bolje sto je otisao. Kod nas bi tesko dobio sansu pored Lamparda, Hazarda, Mate, Marina... U Werderu moze biti samo na dobitku i mislim da igrac kao on, koji moze igrati vise pozicija moze vrlo lahko izboriti mjesto u timu.. Nadam se da ce snaznom ljevicom zabijati golove i odlicnim loptama asistirati suigracima...
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

danas igrao za Werder u Liga Total Cupu protiv Bayerna pobijedili su na penale i Debruyne je sutao penal i pogodio odlicno je igrao sutra igraju finale protiv Dortmunda
I can confirm that Kevin De Bruyne’s buy out clause, is in fact a clause in his loan terms that enable Chelsea to pay Bremen a fee if they want to re-call De Bruyne back to Stamford Bridge, before his agreed loan contract runs out. Werder Bremen have also confirmed this fact just a couple of hours ago.

Dakle u pitanju je buy back clause a ne buy out clause,eto raščistili smo i to pitanje,mada još uvek nisu poznati svi detalji ugovora,mada mislim da smo za njegovu pozajmicu dobili [i]880.000 £[/i]
Neka, samo neka mali igra, asistira i trpa golove, ima potencijala biti jedan od boljih veznih igrača i to će uspjeti samo igrajući ( ali pri tome mislim baš igrajući, a ne sjedeći na klupi ) za jedan respektabilan klub i u nekoj jakoj ligi. Mislim da Werder zadovoljava sve te uvjeti i stvarno ima šta ponuditi Kevinu. Ova posudba će se, vjerujem, pokazati kao pun pogodak.
[quote name='Brane' timestamp='1344209455' post='69039']
Neka, samo neka mali igra, asistira i trpa golove, ima potencijala biti jedan od boljih veznih igrača i to će uspjeti samo igrajući ( ali pri tome mislim baš igrajući, a ne sjedeći na klupi ) za jedan respektabilan klub i u nekoj jakoj ligi. Mislim da Werder zadovoljava sve te uvjeti i stvarno ima šta ponuditi Kevinu. Ova posudba će se, vjerujem, pokazati kao pun pogodak.
[/quote]

Ova će biti pun pogodak isto ko što je i Courtouisova posudba pun pogodak, barem se nadam da će tako bit a ne da bude ko što je Josh jednu sezonu u najvažnijim godinama svoje karijere prosjedio u Swanseau.
[quote name='Blues_95' timestamp='1344547454' post='69782']
Da je ovako igrao na pripremama mozda bi i ostao i timu . Steta .
Ostaje mu da se nametne u Werderu .
[/quote]
ako ovako nastavi nece mu bit problem
Pokidao lik, svaka cast. Jos da nije izgubio onu loptu kad su primili gol ;)

2 asistencije, i kod 4 gola je napravio najveci dio posla realno :D
[url="http://www.youtube.com/watch?v=g0Efkzdq-cQ&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=g0Efkzdq-cQ&feature=player_embedded[/url]

Svakim danom postaje sve veca i veca životinja. Bravo majstore.
[quote name='Blues_95' timestamp='1345142702' post='71251']
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8ux67vPbM1rqgnryo2_400.gif[/img]
Ne znam kako je bio onako los na pripremama ? :-/
[/quote]

Videlo se da daje sve od sebe,izgoreo je od želje,nije baš bio toliko loš ;) mislim da ga jednostavno(moje mišljenje,nema takve izjave nigde zvanične) RDM nema trenutno u planovima pa je odlučio da ga pošalje na pozajmicu.Da su prodali Maludu pa i da ostane,ovako,greota da sedi na klupu,njemu sad trebaju utakmice( kao što je AVB učinio prošle sezone sa Lukakuom)Meni lično jedan od omiljenih igrača,baš sam se oduševio kad su ga kupili.On igra levo krilo,može igrati u sredini a kolko sam ja video da pripremama igrao je i na desnom strani. Treba raščistiti sa ovim matorcima pa da nam se vrati KDB :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.