24. februar 2021.5 god. comment_310458 Sta mislite generalno o njegovoj all round igri do sad? Iskreno molicu lijepo. Ja sam se razocarao najiskrenije, ocekivao sam mnogo vise. Na kraju mi je kriterij spao na to da molim boga da ne izgubi svaku loptu koju primi. Bio to pokusaj pasa, kontrole lopte, driblinga. Ne znam iskreno do cega je, da li do prilagodbe, samopouzdanja ili neznanja, nisam vise ni ja siguran. Da sam ocekivao vise jesam, ovo mi je zad bas lose. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310461 Pisao sam vec o tome. Znale su se limitacije Wernera, ko ga je gledao u Leipzigu i njemackoj repki mogao je vidjeti. Ali koliko je kod nas los, to mislim da niko nije mogao ocekivati. Volio bih samo da mu se da 5 utakmica na centarforu, medjutim necemo to nikad docekati. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310465 Da podbacuje da, ali nije ni toliko ocajan, uglavnom ume fino da utrci u prostor i doneo je nekoliko bodova asistencijama. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310471 Jest los brat nema sta al u ovom timu gdje je velik broj igraca izvan forme, bukvalno losi on i izgleda naspram njih dobro. Tako da kakav god da je nadam se opet svaku da ga vidim u prvih 11 Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310475 Meni nije toliko los jucer bio, da sam se pomirio sa tim da je igrac koji koristi prostor jesam i od njega ne mogu ocekivati da predje 2 3 igraca kada lopta miruje i zabije gol jer previse brzopleto razmislja i onda grijesi. Njegove su pozicije 1 v 1 kako je jucer izbacio na brzinu Savica cini mi se i odbranio mu je Oblak u prvom poluvremenu i naravno lopte u prostor tako je zabio vise od polovine golova u Lajpcigu. Jucer definitivno nije lose igrao ucestvovao je u otvaranju prostora nije toliko grijesio u predaji lopte, sve u svemu korektna partija. Prijavi
25. februar 2021.5 god. comment_310515 Not great not terrible, mogao je još koji gol uvaljati, sjebao ga je poprilično onaj period gdje smo i mi igrali ko kurac, pred Lampsov otkaz. Prijavi
25. februar 2021.5 god. comment_310519 Čini mi se 19 G/A do sada, kad gledaš koliko je bio ispod razine, nije ni toliko loša statistika. Nadam se kako će se pronaći Prijavi
26. februar 2021.5 god. comment_310533 To je realno dobra statistika, sigurno najbolja od svih naših igrača. I to je napravio u najgorim mogućim izdanjima. Šta bi tek bilo da je zabijao ono što se moralo. Prijavi
27. februar 2021.5 god. comment_310550 Ne zanima me toliko statistika koliko trud i zalaganje. Timo ima odličan work-rate samo je nekada malo brzoplet, bukvalno je prebrz :D Nadam se da bi mogao zabiti u derbiju za povratak samopouzdanja, to bi bilo ključno Prijavi
4. mart 2021.5 god. comment_310884 Ovaj mora da igra više kornera na svakoj utakmici, pa napucava golmana iz izglednih prilika. Prvo poluvrijeme je dobro odigrao. Trudio se, zabio onaj gol, bila je ona šanse kad je dobro primio loptu. Kako je vrijeme odmicalo padao je i trebalo ga je malo ranije izvesti. Prijavi
5. mart 2021.5 god. comment_310902 Kako ga neće gol, trudi se i sve ali i kada zabije onda milimetarski offside. Za nadati se je kako će proraditi Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_311022 4 godine nisam komentar napisao i sad sam se ulogovao samo da ti jebem mater vise nesposobnu. I moja pijana bivsa bi zabila go vise iz ovih prilika. Hajd trudi se, trci blabla ljudi mu serviraju 100% prilike i on citavu sezonu fula. Jel dosta vise u pm, goni se u kurac Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_311025 Do kad misli fulati ove 100% sanse, znaci ne trazi niko da izmislja golove nego samo da zabija ono sto bi svaki prosjecan napadac zabio. Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_311028 4 godine nisam komentar napisao i sad sam se ulogovao samo da ti jebem mater vise nesposobnu. I moja pijana bivsa bi zabila go vise iz ovih prilika. Hajd trudi se, trci blabla ljudi mu serviraju 100% prilike i on citavu sezonu fula. Jel dosta vise u pm, goni se u kurac E ovo je reci kralj, mogu misliti koliko ga je iznervirao da se morao ulogovati nakon 4 god i jebati mu mater hahah Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_311030 Pa bas to. Hajd da on predribla 2 igraca i ofula ili zvizne precku sa 20m, rekao bi covjek jbg uci ce jedna. Ali ovo je vec gore od Dembe i Morate zajedno. Plus ga citavu sezonu drzim na Fantaziju i drustvo me busi zbog njega i Kaia, a ja navijacki drzim tandem i placem 😠Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_311032 Werner igra dobro al ima finis ko invalid neki. Majkem. Danas da je finiser u napadu bio 4-0 najmanje bi dobili. Al hajd neka ga. Privlaci bolje raju na forum nego diablo :D Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_311038 Pa bas to. Hajd da on predribla 2 igraca i ofula ili zvizne precku sa 20m, rekao bi covjek jbg uci ce jedna. Ali ovo je vec gore od Dembe i Morate zajedno. Plus ga citavu sezonu drzim na Fantaziju i drustvo me busi zbog njega i Kaia, a ja navijacki drzim tandem i placem Drzim ga i ja nevidjeni maler je Werner i kada zabije poniste mu zbog ofsajda kao protiv Liverpula. :D Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_311042 Kako loša završnica, ovo je baš zabrinjavajuće. Morata je imao bolju od ovog bez zajebancije. On nam treba u igri daleko od toga ali mora se pokrenuti kako god da zna. Da je bio u prosječnoj realizaciji, znači ništa posebno dobroj, imao bi dosad 10 golova više ove sezone. Promašio je jedno 20 zicera brijem Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_311043 Zavrsnica jeste katastrofa al mora ae rec da je i pickford se uzjebo sve skida, ne samo njemu Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_311045 Meni se svidja kako igra na centarforu, ali zavrsnica mora biti bolja jer inace ce postati kao Torres. Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_311069 Werner ove sezone ima veći expected goals od Sona koji je četvrti strijelac lige. Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311070 Meni se svidja kako igra na centarforu, ali zavrsnica mora biti bolja jer inace ce postati kao Torres. Ovaj barem ulazi u prilike Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311075 Sinoc je i mene iznervirao. Govorili smo ranije o tome, kako smo mu malo sansi stvarali, pa kad promasi zicer to bude to. Sinoc, ipak je imao najmanje 3 top sanse i nijednu nije iskoristio, a morao je bar jednu. Valjda ga krene s golovima, sve ostalo radi dobro, samo ta zavrsnica... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.