Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

Sta mislite generalno o njegovoj all round igri do sad? Iskreno molicu lijepo.

Ja sam se razocarao najiskrenije, ocekivao sam mnogo vise. Na kraju mi je kriterij spao na to da molim boga da ne izgubi svaku loptu koju primi. Bio to pokusaj pasa, kontrole lopte, driblinga. Ne znam iskreno do cega je, da li do prilagodbe, samopouzdanja ili neznanja, nisam vise ni ja siguran. Da sam ocekivao vise jesam, ovo mi je zad bas lose.

• Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

Pisao sam vec o tome. Znale su se limitacije Wernera, ko ga je gledao u Leipzigu i njemackoj repki mogao je vidjeti. Ali koliko je kod nas los, to mislim da niko nije mogao ocekivati.

Volio bih samo da mu se da 5 utakmica na centarforu, medjutim necemo to nikad docekati.

Da podbacuje da, ali nije ni toliko ocajan, uglavnom ume fino da utrci u prostor i doneo je nekoliko bodova asistencijama.

Jest los brat nema sta al u ovom timu gdje je velik broj igraca izvan forme, bukvalno losi on i izgleda naspram njih dobro.

Tako da kakav god da je nadam se opet svaku da ga vidim u prvih 11

Meni nije toliko los jucer bio, da sam se pomirio sa tim da je igrac koji koristi prostor jesam i od njega ne mogu ocekivati da predje 2 3 igraca kada lopta miruje i  zabije gol jer previse brzopleto razmislja i onda grijesi. Njegove su pozicije 1 v 1 kako je jucer izbacio na brzinu Savica cini mi se i odbranio mu je Oblak u prvom poluvremenu i naravno lopte u prostor tako je zabio vise od polovine golova u Lajpcigu. 

Jucer definitivno nije lose igrao ucestvovao je u otvaranju prostora nije toliko grijesio u predaji lopte, sve u svemu korektna partija. 

Čini mi se 19 G/A do sada, kad gledaš koliko je bio ispod razine, nije ni toliko loša statistika.
Nadam se kako će se pronaći
Kako ga neće gol, trudi se i sve ali i kada zabije onda milimetarski offside. Za nadati se je kako će proraditi
4 godine nisam komentar napisao i sad sam se ulogovao samo da ti jebem mater vise nesposobnu. I moja pijana bivsa bi zabila go vise iz ovih prilika. Hajd trudi se, trci blabla ljudi mu serviraju 100% prilike i on citavu sezonu fula. Jel dosta vise u pm, goni se u kurac
Do kad misli fulati ove 100% sanse, znaci ne trazi niko da izmislja golove nego samo da zabija ono sto bi svaki prosjecan napadac zabio.

4 godine nisam komentar napisao i sad sam se ulogovao samo da ti jebem mater vise nesposobnu. I moja pijana bivsa bi zabila go vise iz ovih prilika. Hajd trudi se, trci blabla ljudi mu serviraju 100% prilike i on citavu sezonu fula. Jel dosta vise u pm, goni se u kurac

E ovo je reci kralj, mogu misliti koliko ga je iznervirao da se morao ulogovati nakon 4 god i jebati mu mater hahah

Pa bas to. Hajd da on predribla 2 igraca i ofula ili zvizne precku sa 20m, rekao bi covjek jbg uci ce jedna. Ali ovo je vec gore od Dembe i Morate zajedno.
Plus ga citavu sezonu drzim na Fantaziju i drustvo me busi zbog njega i Kaia, a ja navijacki drzim tandem i placem 😁
Werner igra dobro al ima finis ko invalid neki. Majkem. Danas da je finiser u napadu bio 4-0 najmanje bi dobili.

Al hajd neka ga. Privlaci bolje raju na forum nego diablo :D

Pa bas to. Hajd da on predribla 2 igraca i ofula ili zvizne precku sa 20m, rekao bi covjek jbg uci ce jedna. Ali ovo je vec gore od Dembe i Morate zajedno.
Plus ga citavu sezonu drzim na Fantaziju i drustvo me busi zbog njega i Kaia, a ja navijacki drzim tandem i placem

Drzim ga i ja nevidjeni maler je Werner i kada zabije poniste mu zbog ofsajda kao protiv Liverpula. :D

Kako loša završnica, ovo je baš zabrinjavajuće. Morata je imao bolju od ovog bez zajebancije. On nam treba u igri daleko od toga ali mora se pokrenuti kako god da zna.
Da je bio u prosječnoj realizaciji, znači ništa posebno dobroj, imao bi dosad 10 golova više ove sezone. Promašio je jedno 20 zicera brijem

Meni se svidja kako igra na centarforu, ali zavrsnica mora biti bolja jer inace ce postati kao Torres.

Ovaj barem ulazi u prilike 

Sinoc je i mene iznervirao. Govorili smo ranije o tome, kako smo mu malo sansi stvarali, pa kad promasi zicer to bude to. Sinoc, ipak je imao najmanje 3 top sanse i nijednu nije iskoristio, a morao je bar jednu.

Valjda ga krene s golovima, sve ostalo radi dobro, samo ta zavrsnica...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.