Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ja iskreno mislim da ce ovaj proradit cim tim proradi.

Evo ovaj pas kove prema werneru je ono sto nama treba. Werner je za to rodjen. Bjezanje zadnjoj liniji. Penal ko penal, promasili su mnogi.

Sto se tice zavrsnice ni u pulisica trenutno nije bolja a znamo da pulisic kad igra, igra kao legenda hazard.
  • Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

Na nekoj stranici na FB.

"Ne možeš kriviti Wernera za promašaje, cele nedelje šuta Kepi na gol normalno je da se pogubi kad se sretne sa pravim golmanom na utakmici."
Al jel moguce da je ovoliko ogranicen igrac Werner, pa frajer jedino sta radi otkako je dosao u Englesku je da pokusava gurnuti loptu u stranu i pretrcati igraca. I dalje mo u glavi slika iz prvog poluvremena protuv Liverpula, 3 puta ide 1 na 1 protiv priucenog stopera Fabinha i svaki put ga uzima lagano Fabinho. Svaki put ista finta. Doslovno nista drugo nije uradio. Jel lik misli da su odbrambeni igraci sve redom amateri sa termina s pivskim stomakom pa da moze mu to prolaziti?
Hajd znao sam, upozoravao sam da je lik dosta precijenjen i pogotovo u posjedu lopte slab ali da ce ovako lose igrati ni slutio nisam. Bez obzira sad na poziciju govorim. Inace sam svakako protiv toga da ovako slabasan igrac bude na krilu.

Daj ga bar 5 utakmica u spic napada majku mu jebem, pa da vidim jel ta klasa ili nije. Sta i ovi treneri drkaju s njim vise.
Hadalj jedan smotani jebo ga hljeb retardirani. Kao amater izgleda o kakvoj poziciji pricate, mirise na flop veci od i jednog igraca do sad.
  • Autor

Njegove su partije sve gore i gore. Gledao sam ga xy puta u Bundesu i stvarno ne mogu da provalim niti da razumem zbog cega je u ovolikom bunaru.

Sad da istaknem prvo da ga ne branim uopste, niti imam takvu nameru. Ali verujem da sam danas video da ga ostali igraci zaobilaze u smislu da ne zele da mu dodaju loptu u i oko kaznenog prostora. 

Koliko god da ga ide lose to jednostavno nije lepo.

I kad mu je dodaju usere akciju. Primi loptu i zaleti se na protivnika tj gurne na svoju lijevu i konta pretrcati stopera. U dva ili tri navrata ga Tarkowski bukvalno samo sacekao. Onda se sjecam jedne akcije iz prvog poluvremena gdje mu je neko dodao loptu u 16 (mislim da je bio Mount) i protrcao na dupli pas a ovaj kao da ima drvo umjesto noge loptu nabio u goal out. Onda oni sutevi koji nisu ni trening sutevi...
Doduse pred kraj su ga malo ignorisali.

Pulisic ga je zelio uposliti u nadoknadi vremena na kraju utakmice i poslao jaku loptu, ne znam sta da mislim za Wernera od prevelike zelje pravi pocetnicke greske, nadam se da ce ga Tuchel vratiti na pravi put. 

• Autor
‘As long as he has the impact and tries everything and works like he worked today we will support him. We missed some chances to use him in counter-attacks. This is his absolute strength with his pure speed."

Eto i Tuhel skapirao da ga ignorišu :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.