Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

Ma sve ok, ne godi mu sistem, ne igra poziciju koja mu odgovara, sve mogu shvatiti. Ali brate mili, danas je izgledao kao najveci amater, u prvom poluvremenu je svaki kontakt s upropastio. Nevezano vise i za Lamparda i taktiku, neke stvari ne mozes i ne smijes toliko lose raditi ne znam gdje i s kim da igras. Da li me razumijete sta hocu da kazem?
  • Autor
U ovom čoveku se najbolje ogleda potpuni apsurd Lampardove taktike.
Prvo što čovek žrtvuje njegove napadacke sposobnosti time što ga koristi na pogrešnoj poziciji. A drugo sto je i najtužnije je to što u naoadu Cilvel igra ispred Vernera jer je jedina taktička zamisao naseg trenera daj loptu na stranu i centriraj.

U ovom čoveku se najbolje ogleda potpuni apsurd Lampardove taktike.
Prvo što čovek žrtvuje njegove napadacke sposobnosti time što ga koristi na pogrešnoj poziciji. A drugo sto je i najtužnije je to što u naoadu Cilvel igra ispred Vernera jer je jedina taktička zamisao naseg trenera daj loptu na stranu i centriraj.

Slazem se. Eno sinoc sam jebo mater Lampardu koliko me je razocarao. Medjutim de mi samo odgovori na ovo pitanje.

Ima li veze pozicija na kojoj igrac igra ili trenerova taktika kada su u pitanju osnove fudbala kao prijem lopte, kontrola iste ili obican pas od 3m? Da ne pricam a promasajima koje je teze promasiti nego zabiti? Ajde ziv bio de mi iskren odgovor ili se i ti drzis onog da je apsolutno sva krivica na treneru jer boze moj ne koristi igraca na pravi nacin. Al pazi, pricam o osnovama fudbala koje sam gore naveo.

Pa hajd ti objasni kako je Werner sve do sad znao i primiti loptu i dati gol, a i pretrčati koga god želi? Jel tad znao OSNOVE fudbala, da li se to može zaboraviti? Ili ima nešto što se zove pad forme i problemi sa psihom kad ti nešto ne ide od ruke pa onda ne ličiš na sebe. Ko je zaslužan jer je Werner ispao iz forme igrajući na pogrešnoj poziciji?

• Autor

Slazem se. Eno sinoc sam jebo mater Lampardu koliko me je razocarao. Medjutim de mi samo odgovori na ovo pitanje.

Ima li veze pozicija na kojoj igrac igra ili trenerova taktika kada su u pitanju osnove fudbala kao prijem lopte, kontrola iste ili obican pas od 3m? Da ne pricam a promasajima koje je teze promasiti nego zabiti? Ajde ziv bio de mi iskren odgovor ili se i ti drzis onog da je apsolutno sva krivica na treneru jer boze moj ne koristi igraca na pravi nacin. Al pazi, pricam o osnovama fudbala koje sam gore naveo.

Apsolutno nema nikakve veze, niti ja sad pokušavam da branim Vernera na taj način. To sto je postao trapav i smotan je samo do njega.
Ali ovo sam naveo kao najočigledniji primer toga koliko lose Lamps postavlja taktiku.
Pa kriv je i Lampard u to nema sumnje. Barem vise nema kod mene. Medjutim ja samo ne zelim da se neki igrac brani na nacin da je trener kriv za sve i svasta.

Pa jebemu majku postoji toliko igraca koji neosvisno o treneru koji ga vodi i dalje igra dobro. Ne bih ja na kraju nista ni govorio protiv Wernera da on igra dobro ali ga gol nece. Nikad nisam gledao iskljucivo kroz statistiku. Zato i nabrajam jer prijem lopte i pas od 3m nemaju veze sa taktikom i trenerom. Juce je Werner izgledao kao igrac koji je dosao sa neke livade iz BiH lige. Vise ne trazim ni da zabija ko na traci, zelim samo da znas osnove fudbala. Jel to puno?

Kada je Lampard u pitanju i koristenje Wernera tu bih mogao napisati 2 stranice. Ali samo me jedno zanima. Zasto si ga doveo ako ces ga koristiti kao krilnog igraca. Zar onda nije bilo logicnije dovesti pravo krilo?!
Jebalo vas primanje lopte i pass od 3m, pa puna nam je ekipa takvih koji to znaju a ništa drugo ne znaju, zato i jesmo tako bezidejni

Jebalo vas primanje lopte i pass od 3m, pa puna nam je ekipa takvih koji to znaju a ništa drugo ne znaju, zato i jesmo tako bezidejni

Zamisli onda kad imas nekog ko ni to ne zna.
Ocekujete li wernera sutra da starta?

Lampard ce rotirat al je on odigro samo 45min zadnju

Mozda ga zakuca na klupu zbog lose forme?
Kakav god bio Abraham, kakve god igracke sposobnosti ima ili nema definitivno je vise zasluzio od Wernera da starta sutra.

Zamisli onda kad imas nekog ko ni to ne zna.

Slažem se ali meni to nije problem, ja bih volio da griješe, da riskiraju prolaske i driblinge, šuteve, dodavanja u dubinu, protrčavanja u prosto. Sve to nama fali, samo se dodajemo besmisleno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.