Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 981
  • Pregledi 52,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

• Autor
Najgori mogući scenario na delu. Niti ga trener koristi kako treba niti njemu bilo šta polazi za nogom.
Ne moze gore pa da ga jebes.

U početku mi se činilo da se super uklapa u tim, ali kako utakmice prolaze izgleda da se sve manje i manje uklapa. Kod njega adaptacija ide naopako.

Zna klinac driblati, ja ga nisam vidio da je driblingom ili varkom tijela izbacio nekog igraca. On misli da moze nabiti loptu u for sebi i svakog pretrcati.
Pa jos se pamti prvo poluvrijeme protiv Liverpula kad je 3 puta isao 1 na 1 na priucenog stopera Fabinha, i sva 3 puta ga ovaj procitao ko bukvar.
Mislim da je vrijeme da zaigra u spicu. Znam da u zadnje vrijeme nemamo uopste krilnih igraca pa je silom prilika i primoran bio igrati, ali on tu nema sta traziti. Ili u spic ili na klupu.

Ja se nadam da ce Werner procepiti i to je potrebno sto prije. Napadaci zive od samopouzdanja, ako im se to poljulja, pisi propalo.

Mislim da je vrijeme da zaigra u spicu. Znam da u zadnje vrijeme nemamo uopste krilnih igraca pa je silom prilika i primoran bio igrati, ali on tu nema sta traziti. Ili u spic ili na klupu.

Ja se nadam da ce Werner procepiti i to je potrebno sto prije. Napadaci zive od samopouzdanja, ako im se to poljulja, pisi propalo.

slažem se, i ja bih tako probao pa makar opet gledali mounta na desnom krilu, a njegovo mjesto nek zauzme kova..

mason je u formi, kao i james, i mislim da bi se izguralo to tako u suradnji njih dvojice dok se ne vrati zijech..

u svakom slučaju ni slučajno više havertza tamo, tom dečku treba dati potporu sad (na stranu ovo što mi opravdano psujemo tu vruće glave) i dozirati ga u igri, nikako zakucati na klupu jer mislim da je i ovako labav, i da bi ga to pokopalo..

jednostavno mora lik igrati bolje, jer ovo sad šta pruža je za županijsku ligu koju ja igram..i ne smije se dozvoliti da potone i bude transfer promašaj, mora se dići i od srca mu to želim..

a tako i werneru, trebaju mu golovi, treba mu pozicija bliže golu i konkretan učinak da nam nebi i on otišao s glavom bojim se..

giroud ionako nije za igranje tekmu za tekmom u kontinuitetu, abraham pak luta s glavom i timo je taj koji doslovno mora na špica ići, a s krilom onda nek frank kombinira, i žrtvuje mounta jer mislim da ovakav mount trenutno to može pokriti fino sa jamesom na toj strani, a na lijevoj pulisic zvjerka nek samara..

ima dovoljno veznih igrača tehnički potkovanih i mora postići da nam igra bude fluidnija i brža, a lopta oštrija i preciznija jer ovi igrači to zbilja mogu i moraju, po meni neovisno u kojoj formaciji, da li dosadašnjih 4-3-3, gdje bi po meni onda isprobao sredinu kova kante havertz (DOBRANO ga rotirati sa gilmourom, dok ne počne ličiti na profesionalca), ispred pulisic werner mount....ili 4-2-3-1 sa dvojcem kante i kova, ispred pulisic-havertz-mount, ispred werner..i mislim da je ova druga solucija bolja, nama prikladnija

uglavnom sretno, i puna podrška Lampardu

Los je, ne znam sta bi rekao.
Nije los ko drugi i treci svabo u ekipi al ga ne ide.

Nema ni srece. Ovaj precka uz malo srece bi bio gol pod precku.
Prvi sut je los bio al isto tako i pulisic je usro s pasom.

Mislim da ce procepit kad tad

Matere zute ti se najebem, mrs

Mozes li mi samo objasniti cemu takav stav prema Werneru a drugaciji prema Havertzu. Al de iskreno odgovori.

Slazem se i ja da je Werner los u zadnje vrijeme samo me zanima zasto branis onog a ovog na cak ovakav nacin pljujes.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.