15. decembar 2020.5 god. comment_306614 Kako igra retardos, na ovome bi i Torres iz najboljih dana pozavidio Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306623 Ma debilcina mrtva ovaj Werner, jebem li ti staru u picku Prijavi
15. decembar 2020.5 god. Autor comment_306633 Najgori mogući scenario na delu. Niti ga trener koristi kako treba niti njemu bilo šta polazi za nogom. Ne moze gore pa da ga jebes. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306638 Neka smislio mu je Lamps novu ulogu pricali su o tome prije nego sto je dosao :D Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306654 Jesi mi dopizdio na krilu, molim Boga da se Odoi i Hakim oporave i da skonta Lampard da nisi za toga Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306669 U poÄetku mi se Äinilo da se super uklapa u tim, ali kako utakmice prolaze izgleda da se sve manje i manje uklapa. Kod njega adaptacija ide naopako. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306679 Ne znam samo koji kurac radi na krilu i koji kurac mu se lopta u noge gura da on kreira nesto.I nabijem ga na kurac, de zabij koji gol iz nicega jebo ga hljeb Prijavi
16. decembar 2020.5 god. Autor comment_306690 I nabijem ga na kurac, de zabij koji gol iz nicega jebo ga hljeb Bi on, al previše je zauzet igrajući levog spoljneg. Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306697 Pa lik zna driblati, brz je, sto ne pokusa nesto? Nije problem u tom nekom krilu koliko je izgubio samopouzdanje. Jednostavno zadnjih 4-5 tekmi je najlosiji igrac ekipe. Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306701 Zna klinac driblati, ja ga nisam vidio da je driblingom ili varkom tijela izbacio nekog igraca. On misli da moze nabiti loptu u for sebi i svakog pretrcati. Pa jos se pamti prvo poluvrijeme protiv Liverpula kad je 3 puta isao 1 na 1 na priucenog stopera Fabinha, i sva 3 puta ga ovaj procitao ko bukvar. Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306704 Bi on, al previše je zauzet igrajući levog spoljneg. Istakao sam to na Lampardovoj temi, kada vidim Wernera na rubu kaznenog i to našeg, muka mi je Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306725 Pa to je njegova moc, brzinom i guranjem lopte dribla, ne dribla k'o Ronaldinho. Samo sto ni to ne radi. Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306735 I son koristi brzinu. Samo sto son ceka na centru za kontra napad a kod nas werner igra lijevog beka Prijavi
16. decembar 2020.5 god. comment_306739 Son dobija lopte u prostor, a Werner veliku većinu dobije u noge. Prijavi
17. decembar 2020.5 god. comment_306770 Mislim da je vrijeme da zaigra u spicu. Znam da u zadnje vrijeme nemamo uopste krilnih igraca pa je silom prilika i primoran bio igrati, ali on tu nema sta traziti. Ili u spic ili na klupu. Ja se nadam da ce Werner procepiti i to je potrebno sto prije. Napadaci zive od samopouzdanja, ako im se to poljulja, pisi propalo. Prijavi
17. decembar 2020.5 god. comment_306780 Mislim da je vrijeme da zaigra u spicu. Znam da u zadnje vrijeme nemamo uopste krilnih igraca pa je silom prilika i primoran bio igrati, ali on tu nema sta traziti. Ili u spic ili na klupu. Ja se nadam da ce Werner procepiti i to je potrebno sto prije. Napadaci zive od samopouzdanja, ako im se to poljulja, pisi propalo. slažem se, i ja bih tako probao pa makar opet gledali mounta na desnom krilu, a njegovo mjesto nek zauzme kova.. mason je u formi, kao i james, i mislim da bi se izguralo to tako u suradnji njih dvojice dok se ne vrati zijech.. u svakom sluÄaju ni sluÄajno viÅ¡e havertza tamo, tom deÄku treba dati potporu sad (na stranu ovo Å¡to mi opravdano psujemo tu vruće glave) i dozirati ga u igri, nikako zakucati na klupu jer mislim da je i ovako labav, i da bi ga to pokopalo.. jednostavno mora lik igrati bolje, jer ovo sad Å¡ta pruža je za županijsku ligu koju ja igram..i ne smije se dozvoliti da potone i bude transfer promaÅ¡aj, mora se dići i od srca mu to želim.. a tako i werneru, trebaju mu golovi, treba mu pozicija bliže golu i konkretan uÄinak da nam nebi i on otiÅ¡ao s glavom bojim se.. giroud ionako nije za igranje tekmu za tekmom u kontinuitetu, abraham pak luta s glavom i timo je taj koji doslovno mora na Å¡pica ići, a s krilom onda nek frank kombinira, i žrtvuje mounta jer mislim da ovakav mount trenutno to može pokriti fino sa jamesom na toj strani, a na lijevoj pulisic zvjerka nek samara.. ima dovoljno veznih igraÄa tehniÄki potkovanih i mora postići da nam igra bude fluidnija i brža, a lopta oÅ¡trija i preciznija jer ovi igraÄi to zbilja mogu i moraju, po meni neovisno u kojoj formaciji, da li dosadaÅ¡njih 4-3-3, gdje bi po meni onda isprobao sredinu kova kante havertz (DOBRANO ga rotirati sa gilmourom, dok ne poÄne liÄiti na profesionalca), ispred pulisic werner mount....ili 4-2-3-1 sa dvojcem kante i kova, ispred pulisic-havertz-mount, ispred werner..i mislim da je ova druga solucija bolja, nama prikladnija uglavnom sretno, i puna podrÅ¡ka Lampardu Prijavi
18. decembar 2020.5 god. comment_306811 Treba Werneru i promijena taktike a ne kruženje oko kaznenog i centaršutevi Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306986 Toliko je sjeban u glavi trenutno da bi prazan gol promašio. A i ostatak igre je loš Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306988 Los je, ne znam sta bi rekao. Nije los ko drugi i treci svabo u ekipi al ga ne ide. Nema ni srece. Ovaj precka uz malo srece bi bio gol pod precku. Prvi sut je los bio al isto tako i pulisic je usro s pasom. Mislim da ce procepit kad tad Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306989 Matere zute ti se najebem, mrs Mozes li mi samo objasniti cemu takav stav prema Werneru a drugaciji prema Havertzu. Al de iskreno odgovori. Slazem se i ja da je Werner los u zadnje vrijeme samo me zanima zasto branis onog a ovog na cak ovakav nacin pljujes. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.