Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

Nije da ga branim, jer ovakve sanse ne smije fulati, ali strasno je to sto nijedno pojacanje ne igra kako treba.

Havertz flopcina,Silva nis sjena od istog, Chilwell na nivou Emersona, cak onakav kreativac i igracina Ziyech nista ne valja, Werner ne moze okeana pogodit.

Kako je moguce da niko nije dobar? Pa zna se zasto.
Sigurno je do Lamparda koji ga je sjebao psihicki jer ga je gurao na krilo. Jebo majku pa jel moguce da smo opet doveli flop napadaca.
Silva i Chilwell sasvim dobru sezonu imaju, Ziyech vise povrijedjen nego na terenu. Ono malo sto je igrao nije los bio.

Werner i Havertz nikako ne izgledaju dobro ali opet ovo sta Werner igra je i u odnosu na Havertza takav uzas da se to tesko moze opisati. Covjek izgleda kao da je neko kadeta pustio na teren sa seniorima.

Nije da ga branim, jer ovakve sanse ne smije fulati, ali strasno je to sto nijedno pojacanje ne igra kako treba.

Havertz flopcina,Silva nis sjena od istog, Chilwell na nivou Emersona, cak onakav kreativac i igracina Ziyech nista ne valja, Werner ne moze okeana pogodit.

Kako je moguce da niko nije dobar? Pa zna se zasto.

Hajd sve, ali Chilwell na nivou Emersona. Ne znam kako to neko može da izjavi.

Hocete reci da nije? U prvih par utakmica je bio bomba od igraca, trka utrcavanja centarsutevi, ma kompletan bio, sada dobije loptu i odmah je doda do prvog saigraca i to je to. Nema ga niti nazad niti naprijed, bas kao i Emerson.

Pocetak sezone jeste bio dobar, izgledao je kao pravo pojacanje, bas kao i Werner,Ziyech i ostali, sada su svi ko invalidi, kao da su drugoligaski igraci.

Nemoguce ba da nijedan od njih ne valja, sjebo ih je totalno, morate priznati.
Joj tebi jedan potez na utakmici dovoljan da se proglasi dobrom partijom nekog igraca. Uredu, ne vrijedi raspravljati, ali ja ostajem pri tome da trenutno nista vise ne donosi ekipi od jednog Emersona. Stim da ne prizivam Emersona u prvu postavu, da se razumijemo.

Ne smije se dozvoliti da padne psihički majku mu jebem, juče sve dobro i onda smotan šut isto tako mora malo da poradi na dodiru sa loptom jako često se od njega lopta odbije tri metra, kao da je drvo jebeno

Teško da može pasti dublje od ovoga
Kad mi neko kaze Nijemac je to, njemacki lav, nece on ko Morata... Sve mogu kod igraca shvatiti ali kad mi onako obara glavu poslije svake akcije, ko picka kakva igra. Jos bez lopte nece meda, ceka samo neke sanse da mu padnu.
Kakav je ovo karakter jbt, malo kriza forme i odmah pocne ko placipicka spustati glavu, gledati u pod, ne igra mu se itd..

Daj malo zara u igri jbt, trgni se majku mu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.