4. januar 2021.5 god. comment_307700 Kakva kurceva forma. Ne izgleda vise ni da mu se trci kako je pao zbog onih silnih promasaja. Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307937 Hajd da je igrao od pocetka pa da covjek kaze umor ga savladao. Hej moj Wernese Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307938 Nije da ga branim, jer ovakve sanse ne smije fulati, ali strasno je to sto nijedno pojacanje ne igra kako treba. Havertz flopcina,Silva nis sjena od istog, Chilwell na nivou Emersona, cak onakav kreativac i igracina Ziyech nista ne valja, Werner ne moze okeana pogodit. Kako je moguce da niko nije dobar? Pa zna se zasto. Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307939 Sigurno je do Lamparda koji ga je sjebao psihicki jer ga je gurao na krilo. Jebo majku pa jel moguce da smo opet doveli flop napadaca. Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307941 Silva i Chilwell sasvim dobru sezonu imaju, Ziyech vise povrijedjen nego na terenu. Ono malo sto je igrao nije los bio. Werner i Havertz nikako ne izgledaju dobro ali opet ovo sta Werner igra je i u odnosu na Havertza takav uzas da se to tesko moze opisati. Covjek izgleda kao da je neko kadeta pustio na teren sa seniorima. Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307946 Nije da ga branim, jer ovakve sanse ne smije fulati, ali strasno je to sto nijedno pojacanje ne igra kako treba. Havertz flopcina,Silva nis sjena od istog, Chilwell na nivou Emersona, cak onakav kreativac i igracina Ziyech nista ne valja, Werner ne moze okeana pogodit. Kako je moguce da niko nije dobar? Pa zna se zasto. Hajd sve, ali Chilwell na nivou Emersona. Ne znam kako to neko može da izjavi. Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307948 Hocete reci da nije? U prvih par utakmica je bio bomba od igraca, trka utrcavanja centarsutevi, ma kompletan bio, sada dobije loptu i odmah je doda do prvog saigraca i to je to. Nema ga niti nazad niti naprijed, bas kao i Emerson. Pocetak sezone jeste bio dobar, izgledao je kao pravo pojacanje, bas kao i Werner,Ziyech i ostali, sada su svi ko invalidi, kao da su drugoligaski igraci. Nemoguce ba da nijedan od njih ne valja, sjebo ih je totalno, morate priznati. Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307950 Na početku je igrao kao Roberto Carlos i Andy Robertson zajedno, sad kad ne igra toliko dobro odmah je kao Emerson. Stalno je na protivničkoj polovini i napada, danas je nabacio i kod prečke i kod gola. Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307951 Joj tebi jedan potez na utakmici dovoljan da se proglasi dobrom partijom nekog igraca. Uredu, ne vrijedi raspravljati, ali ja ostajem pri tome da trenutno nista vise ne donosi ekipi od jednog Emersona. Stim da ne prizivam Emersona u prvu postavu, da se razumijemo. Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307952 To sam napisao da izbjegnem pitanje "Šta je danas napravio", jer je nekima dobar igrač samo kad zabije ili asistira. Dobro, imaš svakako pravo na svoje mišljenje, ovo je demokratija. Prijavi
16. januar 2021.5 god. comment_307953 Trenutno ima u minutu tacan ratio kao torres u pl 344min/gol Prijavi
17. januar 2021.5 god. comment_307964 Ne smije se dozvoliti da padne psihički majku mu jebem, juče sve dobro i onda smotan šut isto tako mora malo da poradi na dodiru sa loptom jako često se od njega lopta odbije tri metra, kao da je drvo jebeno Prijavi
17. januar 2021.5 god. comment_307970 Ne smije se dozvoliti da padne psihički majku mu jebem, juče sve dobro i onda smotan šut isto tako mora malo da poradi na dodiru sa loptom jako često se od njega lopta odbije tri metra, kao da je drvo jebeno Teško da može pasti dublje od ovoga Prijavi
24. januar 2021.5 god. comment_308335 Jadna majko, kad krenu kola nizbrdo stvarno ih je nemoguće zaustaviti BUNAR Prijavi
24. januar 2021.5 god. comment_308336 Ima dobar hodza u Bukovici, mogao bi ga posjetiti da mu šta oduči. Prijavi
24. januar 2021.5 god. comment_308338 Kako je ovo loše, ne znam što bih rekao, veći bunar od morate trenutno Prijavi
24. januar 2021.5 god. comment_308339 Kad mi neko kaze Nijemac je to, njemacki lav, nece on ko Morata... Sve mogu kod igraca shvatiti ali kad mi onako obara glavu poslije svake akcije, ko picka kakva igra. Jos bez lopte nece meda, ceka samo neke sanse da mu padnu. Kakav je ovo karakter jbt, malo kriza forme i odmah pocne ko placipicka spustati glavu, gledati u pod, ne igra mu se itd.. Daj malo zara u igri jbt, trgni se majku mu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.