25. novembar 2020.5 god. comment_305740 Iskreno nije za čuditi, tko je pratio Leipzig zna da mu fulanje zicera nije strano. Sinoć je bilo loše stvarno, ali ovo je strašan igrač i drago mi je što smo ga doveli Prijavi
25. novembar 2020.5 god. comment_305741 Kod nas ne da mu nije strano, vec mu je preslo u naviku. Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306116 Dva najveca promasaja jednog igraca ikad? Ovo protiv Leedsa i protiv Rennesa. Strasnoo Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306117 treba mu lampard dati dvije tri utakmice pauze, da ne zavrsi psihicki kao kepa Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306121 Malo je kasno za to, evo vec 4 utakmica kako maši zicere ko na traci. Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306124 Što je najgore, ne znam da li je lopta isla u okvir, mozda i jeste. Teze je bilo precku pogoditi nego gola zabiti iz one pozicije Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306127 Pa nije igrao proslu ustvari igrao je 5 minuta. Ne znam koji mu je kurac vise, najjednostavnije stvari usere. Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306136 Bila je i situacija protiv Sevilje gdje bi vrhunski napadac bio, al nejse. Ove ostale sto je igro ispromasivo se ko kloc najveci. Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306138 Mogao je imati nekih 13 golova vec na svom kontu, ne pretjerujem zaista. Nevjerovatno, ozbiljno me pocinje nervirati Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306139 Ma decko jest promasio 3 sanse ali stvorio je 3 gol i asistirao, uz to trci i bori se kao lav, ne brinem se golovi ce doci. Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306140 Ma jebes asist, kad si dobio kloca od napadača. Trebaš na njega računati kao na prevagu, a ne ko nekog ko ce ponekad uletit sa asistencijom i nekim golom na maltene zavrsenu utakmicu. Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306151 Ovo već postaje problem, htjeli mi to priznati ili ne, ali njegova loša realizacija je već postala konstanta, nešto što je tu i nešto o čemu pričati i na osnovu treba raditi. Ne želim da ga nazivam pogrdnim imenima jer stvarno je dobar igrač i gotivim ga, ona njegova eksplozivnost, konstantno je u prilikama, znači top, ali kada dođe taj momenat da se lopta pošalje u gol e tu prestaje sve. Promašivati mrtve zicere nije nikada dobro za napadača, imamo svi traume od napadača koji su promašivali sve i svasta posljednjih godina, lako nas sve to može koštati bodova. Nadam se da će ga krenuti... Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306153 Vjerujem da će ovo završiti kao Džeko u Romi koji je na početku promašivao i nije mogao ništa da zabije, a sada je aktivna legenda kluba. Zanimljivo je da smo doveli igrača kojem je u Leipzigu jedini zadatak bio da zabija golove, a kod nas radi sve osim toga. Jest on zabio nekih 7 golova, ali na osnovu šansi koje je imao trebao je da ima 13 bez pretjerivanja. A možda smo jednostavno takav klub, da sad Lewandowski dođe dao bi 10 golova u ligi. Prijavi
6. decembar 2020.5 god. comment_306183 Fina asistencija, ali katastrofa mec inace opet. Nevjerovatno sta sve promasuje. Prijavi
6. decembar 2020.5 god. Autor comment_306195 Uso neki đavo u njega, hitno ga kod neke gatare voditi. Ja njega strasno gotivim, al brate što je mnogo, mnogo je. Eh sad mislim da ce se Lamps prema njemu poneti kao prema Mauntu, tj da će mu dati koliko god je moguće vremena i prostora da ispravi nedostatke. S Mauntom je uspelo... Prijavi
6. decembar 2020.5 god. comment_306209 Meni jos uvjek nije problem to sto fula u zadnjih nekoliko utakmica. Odličan je igrac, ulazi u šanse i bit će golova. Svapski mentalitet je to, nije to mekani Španac pa da plače nakon što profula i nikad se ne vrati kao što su to bili Torres i Morata. Ovaj kida, grize ponovo udje u šansu, sutira i tako u krug. Jednim kad ga krene bit će extra. Prijavi
6. decembar 2020.5 god. comment_306216 I ja mislim da e Werner procepit, pitanje je trenutka. Njegova brzina, trud i kretnje su nesto sto ga stalno dovodi u poziciju postizanja gola i to je ono sto Morata ili Torres nisu nikad imali. Prijavi
6. decembar 2020.5 god. comment_306217 Nije problem samo iz razloga sto sam do sada to nije kostalo bodova, a moglo je u par navrata. Prijavi
12. decembar 2020.5 god. comment_306436 A jest cojk ocajan u polju, bukvalno sve greska za greskom Prijavi
12. decembar 2020.5 god. comment_306441 Kad mora igrati nažalost, nemamo nikog drugog. Ne treba od njega raditi nekakvo krilo, ovo je očaj Prijavi
12. decembar 2020.5 god. comment_306453 Ma i Lampard sere. Ako nema krila drugog, a ovaj ne zna tu poziciju igrati, onda igraj bez krila, ima 100 drugih formacija jebote.. Stavi Wernera u napad i gotovo, zato si ga doveo. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306608 Alibi igrac, usran ko grlica. U Leipzigu je njegovo bilo da stoji naprijed i zabija golove. Sad kod nas nekad stoji 40 metara od gola i ne zna šta treba da se radi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.