Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

Iskreno nije za čuditi, tko je pratio Leipzig zna da mu fulanje zicera nije strano. Sinoć je bilo loše stvarno, ali ovo je strašan igrač i drago mi je što smo ga doveli
  • Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
Bila je i situacija protiv Sevilje gdje bi vrhunski napadac bio, al nejse. Ove ostale sto je igro ispromasivo se ko kloc najveci.
Ma decko jest promasio 3 sanse ali stvorio je 3 gol i asistirao, uz to trci i bori se kao lav, ne brinem se golovi ce doci.
Ma jebes asist, kad si dobio kloca od napadača. Trebaš na njega računati kao na prevagu, a ne ko nekog ko ce ponekad uletit sa asistencijom i nekim golom na maltene zavrsenu utakmicu.
Ovo već postaje problem, htjeli mi to priznati ili ne, ali njegova loša realizacija je već postala konstanta, nešto što je tu i nešto o čemu pričati i na osnovu treba raditi. Ne želim da ga nazivam pogrdnim imenima jer stvarno je dobar igrač i gotivim ga, ona njegova eksplozivnost, konstantno je u prilikama, znači top, ali kada dođe taj momenat da se lopta pošalje u gol e tu prestaje sve. Promašivati mrtve zicere nije nikada dobro za napadača, imamo svi traume od napadača koji su promašivali sve i svasta posljednjih godina, lako nas sve to može koštati bodova.

Nadam se da će ga krenuti...

Vjerujem da će ovo završiti kao Džeko u Romi koji je na početku promašivao i nije mogao ništa da zabije, a sada je aktivna legenda kluba. Zanimljivo je da smo doveli igrača kojem je u Leipzigu jedini zadatak bio da zabija golove, a kod nas radi sve osim toga. Jest on zabio nekih 7 golova, ali na osnovu šansi koje je imao trebao je da ima 13 bez pretjerivanja. A možda smo jednostavno takav klub, da sad Lewandowski dođe dao bi 10 golova u ligi.

• Autor
Uso neki đavo u njega, hitno ga kod neke gatare voditi.
Ja njega strasno gotivim, al brate što je mnogo, mnogo je.
Eh sad mislim da ce se Lamps prema njemu poneti kao prema Mauntu, tj da će mu dati koliko god je moguće vremena i prostora da ispravi nedostatke.
S Mauntom je uspelo...
Meni jos uvjek nije problem to sto fula u zadnjih nekoliko utakmica.

Odličan je igrac, ulazi u šanse i bit će golova. Svapski mentalitet je to, nije to mekani Španac pa da plače nakon što profula i nikad se ne vrati kao što su to bili Torres i Morata. Ovaj kida, grize ponovo udje u šansu, sutira i tako u krug.

Jednim kad ga krene bit će extra.
I ja mislim da e Werner procepit, pitanje je trenutka. Njegova brzina, trud i kretnje su nesto sto ga stalno dovodi u poziciju postizanja gola i to je ono sto Morata ili Torres nisu nikad imali.
Ma i Lampard sere. Ako nema krila drugog, a ovaj ne zna tu poziciju igrati, onda igraj bez krila, ima 100 drugih formacija jebote..

Stavi Wernera u napad i gotovo, zato si ga doveo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.