Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 981
  • Pregledi 52,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

Mozes li mi samo objasniti cemu takav stav prema Werneru a drugaciji prema Havertzu. Al de iskreno odgovori.

Slazem se i ja da je Werner los u zadnje vrijeme samo me zanima zasto branis onog a ovog na cak ovakav nacin pljujes.

Fantasy.
Zato sto me jebe iz kola u kolo na fantaziju, trpim ga od pocetka, branim ga pred jaranima govorim da ce procepiti a on iz kola u kolo masi zicere. Jesil zadovoljan?

Fantasy.
Zato sto me jebe iz kola u kolo na fantaziju, trpim ga od pocetka, branim ga pred jaranima govorim da ce procepiti a on iz kola u kolo masi zicere. Jesil zadovoljan?

Posteno :D

Nego da se zna, ne volim samo da se jedan igrac pljuje a drugi brani i kada treba i ne treba. Werner zasluzuje svaku kritiku ali mislim da nema ni srece.

Nadam se da ce protiv Arsenala procepit.

Hamco ti prvi nemaš jednake kriterije, ovdje pišeš u stilu kao pročepiti će kad tada, a na Havertz temi kao da je izgubljen slučaj :D

Pa de prelistaj temu Wernera pa ces vidjet da ga kritikujem non stop. Nego jednostavno se nadam da ce procepit, sve kontam ne moze valjda svako kolo zicer masit.

A sto se tice Havertza, pa realno drazi mi je igrac od ovog, ocekivao sam vise pa me zbog toga mozda trenutak razocarenja ponese da napisem neki grub komentar al onda opet stanem na loptu pa kazem bice bolji.
Najviše pogađao okvir gola ove sezone od svih igrača (5).

Mogao je imati puno više golova na svom kontu. Ne ide ga u napadu, ali ne odustaje i pokušava stalno. Mentalno je pregoreo, treba odmoriti malo, a i voleo bih ga videti na mestu napadača kako bi se tamo snašao.
Ma ne treba ga drzati na krilu, samo u napad vidjeli smo protiv Sauthamptona kakava dva inteligentna gola i igrao je savrseno dok je bio u napadu.
Upravo pogledo i zanimljiv podatak ako neki nisu znali.

Werner je prosle godine u Leipzigu od 33 utakmice u Bundesligi odigrao samo 7 utakmica kao usamljeni spic i centarfor a cak 26 utakmica kao lijevo krilo ili lijeva poluspica.

Upravo pogledo i zanimljiv podatak ako neki nisu znali.

Werner je prosle godine u Leipzigu od 33 utakmice u Bundesligi odigrao samo 7 utakmica kao usamljeni spic i centarfor a cak 26 utakmica kao lijevo krilo ili lijeva poluspica.

Ko je gledao RBL a pogledao sam sigurno 15ak njihovih utakmica  u ligi prosle sezone zna da ova pozicija kod nas i ona u Lepzigu nemaju nikakve veze. Prvo zbog Bundeslige same, imao je dosta viÅ¡e prostora, drugo zbog njihovog stila igre, nije imao toliko posla u odbrani

Ko je gledao RBL a pogledao sam sigurno 15ak njihovih utakmica  u ligi prosle sezone zna da ova pozicija kod nas i ona u Lepzigu nemaju nikakve veze. Prvo zbog Bundeslige same, imao je dosta viÅ¡e prostora, drugo zbog njihovog stila igre, nije imao toliko posla u odbrani

Ok ali ima li veze pozicija sa promasivanjem zicera ili dodavanje obicnog pasa?

Ok ali ima li veze pozicija sa promasivanjem zicera ili dodavanje obicnog pasa?

Naravno da ne ali od njega nema produkcije kakva je bila u RBL, nema napadanja prostora, utrčavanja, ne ulazi toliko u prilike koliko je to bio slučaju RBL, kod nas jedva da po tekmi dobije jedan zicer a radi na terenu i kida se nenormalno

Za promašaje nema opravdanja naravno ali i naša igra u napadu je kurčina, zato su nam i napadači loši statistički

Navikao sam od njega još u Leipzigu da zna fulati zicera, ali ovo trenutno nisam očekivao. Baš se vidi da je u grču i frustriran.
Barem mu se ne može prigovoriti za trud, bori se kao životinja i nadam se kako će brzo pronaći realizaciju
Upravu je Kun. U Leipzigu je imao u svakoj utakmici po nekoliko zicera. Zabijao je golove ali je mnogo i fulao, samo nije se o tome puno govorilo jer je imao u svakoj utakmici mnogo šansi za zabiti.
Promaši 2 zicera, ali onda zabije 2 gola ili Hattrick i svi zadovoljni. Dok kod nas ima šansu ili dvije po utakmici i ako ne zabije, svi skaču po njemu.

Slažem se ja da ga treba mozda ili odmoriti ili gurnuti u spic, mada to će biti moguće kada famozna krila budu zdrava, ako ikad budu zdrava.

Bio sam ubjedjen da ce zabiti onu zadnju.kada je pogodio prečku, znaci vidio sam gol, al eto ipak ga neće.

I ne poredite Wernera s Havertzom. Werner daje sve od sebe, ujeda svaku tekmu, ulazi u šanse, završnica steka trenutno al proradit će, dok ovaj Kai ne zna da hoda, kamo li sta vise. Kaija mozemo upoređivati s Kepom, Rudigerom i sličnima.

Werner ima 2 potpuno odvojena problema. Prvi je što promašuje zicere, a drugi je što je neupotrebljiv na poziciji krila. Nikad niko na forumu nije rekao da to dvoje ima veze jedno sa drugim, ali sam vidio barem 10 replika u kojima neko nekom govori da to nema veze jedno sa drugim, iako ovaj to nije ni doveo u vezu. I nema veze jedno s drugim. Werner igra na krilu samo iz razloga što ima takve fizičke karakteristike, osim toga on nikakve veze sa tom pozicijom nema. Isto kao kada bi Zouma igrao u napadu. Može on da zabije glavom na centaršut, ali ništa drugo ne bi znao da radi kao pravi napadač. Tako isto i Werner na krilu ima samo jedan potez, a to je da povuče loptu po desnoj strani u kontri i onda prizemni centaršut u sredinu i na taj način smo dali 2 gola u ligi (Havertz i Pulišić). Osim toga, on na toj poziciji ništa drugo ne nudi. Vrlo često ga gledamo i na vlastitoj polovini, nekad na 40 metara od gola, gdje on ne može praviti nikakvu razliku. Dakle, ako je izbor za krilo on ili Hudson-Odoi, treba da igra Odoi bez ikakvog razmišljanja.

Za njegove promašaje nema opravdanja, nevjerovatno je kako ne može ništa da zabije. Pozitivna stvar je što gine na terenu, baca se, trči puno, uklizava.. Podsjeća me na Kantea pod Sarrijem kada je radio nešto potpuno drugo na terenu od osnovnih zaduženja.

Ma trener je od njeg naparavio novog Moratu dokle forsiranje na krilu i guranje Abrahama, kad je trebo da odmori nije odmarao.

Ma trener je od njeg naparavio novog Moratu dokle forsiranje na krilu i guranje Abrahama, kad je trebo da odmori nije odmarao.

Najveca istina. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.