21. decembar 2020.5 god. comment_306993 Katastrofa, ali eto nekako je dobio i asistenciju nehoticno :D Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306995 Mozes li mi samo objasniti cemu takav stav prema Werneru a drugaciji prema Havertzu. Al de iskreno odgovori. Slazem se i ja da je Werner los u zadnje vrijeme samo me zanima zasto branis onog a ovog na cak ovakav nacin pljujes. Fantasy. Zato sto me jebe iz kola u kolo na fantaziju, trpim ga od pocetka, branim ga pred jaranima govorim da ce procepiti a on iz kola u kolo masi zicere. Jesil zadovoljan? Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306997 Vidi se inteligencija kod asistencije Abrahamu, samo ovako nastavi Timo. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_307000 Protiv arsenala ima svaka da udje ako Bog da. Da ih natrpamo i posaljemo argetu nazad u fabriku Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_307005 Fantasy. Zato sto me jebe iz kola u kolo na fantaziju, trpim ga od pocetka, branim ga pred jaranima govorim da ce procepiti a on iz kola u kolo masi zicere. Jesil zadovoljan? Posteno :D Nego da se zna, ne volim samo da se jedan igrac pljuje a drugi brani i kada treba i ne treba. Werner zasluzuje svaku kritiku ali mislim da nema ni srece. Nadam se da ce protiv Arsenala procepit. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_307006 Hamco ti prvi nemaÅ¡ jednake kriterije, ovdje piÅ¡eÅ¡ u stilu kao proÄepiti će kad tada, a na Havertz temi kao da je izgubljen sluÄaj :D Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_307009 Pa de prelistaj temu Wernera pa ces vidjet da ga kritikujem non stop. Nego jednostavno se nadam da ce procepit, sve kontam ne moze valjda svako kolo zicer masit. A sto se tice Havertza, pa realno drazi mi je igrac od ovog, ocekivao sam vise pa me zbog toga mozda trenutak razocarenja ponese da napisem neki grub komentar al onda opet stanem na loptu pa kazem bice bolji. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_307010 NajviÅ¡e pogaÄ‘ao okvir gola ove sezone od svih igraÄa (5). Mogao je imati puno viÅ¡e golova na svom kontu. Ne ide ga u napadu, ali ne odustaje i pokuÅ¡ava stalno. Mentalno je pregoreo, treba odmoriti malo, a i voleo bih ga videti na mestu napadaÄa kako bi se tamo snaÅ¡ao. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_307019 Ma ne treba ga drzati na krilu, samo u napad vidjeli smo protiv Sauthamptona kakava dva inteligentna gola i igrao je savrseno dok je bio u napadu. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_307021 Nije stavljanje na krilo krivo sto fula stopostotne prilike. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_307022 Nije stavljanje na krilo krivo sto fula stopostotne prilike. Nije, ali će barem biti od neke koristi na prirodnoj poziciji. Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307029 Upravo pogledo i zanimljiv podatak ako neki nisu znali. Werner je prosle godine u Leipzigu od 33 utakmice u Bundesligi odigrao samo 7 utakmica kao usamljeni spic i centarfor a cak 26 utakmica kao lijevo krilo ili lijeva poluspica. Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307032 Upravo pogledo i zanimljiv podatak ako neki nisu znali. Werner je prosle godine u Leipzigu od 33 utakmice u Bundesligi odigrao samo 7 utakmica kao usamljeni spic i centarfor a cak 26 utakmica kao lijevo krilo ili lijeva poluspica. Ko je gledao RBL a pogledao sam sigurno 15ak njihovih utakmica u ligi prosle sezone zna da ova pozicija kod nas i ona u Lepzigu nemaju nikakve veze. Prvo zbog Bundeslige same, imao je dosta više prostora, drugo zbog njihovog stila igre, nije imao toliko posla u odbrani Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307035 Ko je gledao RBL a pogledao sam sigurno 15ak njihovih utakmica u ligi prosle sezone zna da ova pozicija kod nas i ona u Lepzigu nemaju nikakve veze. Prvo zbog Bundeslige same, imao je dosta više prostora, drugo zbog njihovog stila igre, nije imao toliko posla u odbrani Ok ali ima li veze pozicija sa promasivanjem zicera ili dodavanje obicnog pasa? Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307036 Ok ali ima li veze pozicija sa promasivanjem zicera ili dodavanje obicnog pasa? Naravno da ne ali od njega nema produkcije kakva je bila u RBL, nema napadanja prostora, utrÄavanja, ne ulazi toliko u prilike koliko je to bio sluÄaju RBL, kod nas jedva da po tekmi dobije jedan zicer a radi na terenu i kida se nenormalnoZa promaÅ¡aje nema opravdanja naravno ali i naÅ¡a igra u napadu je kurÄina, zato su nam i napadaÄi loÅ¡i statistiÄki Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307040 Navikao sam od njega joÅ¡ u Leipzigu da zna fulati zicera, ali ovo trenutno nisam oÄekivao. BaÅ¡ se vidi da je u grÄu i frustriran. Barem mu se ne može prigovoriti za trud, bori se kao životinja i nadam se kako će brzo pronaći realizaciju Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307042 Upravu je Kun. U Leipzigu je imao u svakoj utakmici po nekoliko zicera. Zabijao je golove ali je mnogo i fulao, samo nije se o tome puno govorilo jer je imao u svakoj utakmici mnogo Å¡ansi za zabiti. PromaÅ¡i 2 zicera, ali onda zabije 2 gola ili Hattrick i svi zadovoljni. Dok kod nas ima Å¡ansu ili dvije po utakmici i ako ne zabije, svi skaÄu po njemu. Slažem se ja da ga treba mozda ili odmoriti ili gurnuti u spic, mada to će biti moguće kada famozna krila budu zdrava, ako ikad budu zdrava. Bio sam ubjedjen da ce zabiti onu zadnju.kada je pogodio preÄku, znaci vidio sam gol, al eto ipak ga neće. I ne poredite Wernera s Havertzom. Werner daje sve od sebe, ujeda svaku tekmu, ulazi u Å¡anse, zavrÅ¡nica steka trenutno al proradit će, dok ovaj Kai ne zna da hoda, kamo li sta vise. Kaija mozemo uporeÄ‘ivati s Kepom, Rudigerom i sliÄnima. Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307052 Werner ima 2 potpuno odvojena problema. Prvi je Å¡to promaÅ¡uje zicere, a drugi je Å¡to je neupotrebljiv na poziciji krila. Nikad niko na forumu nije rekao da to dvoje ima veze jedno sa drugim, ali sam vidio barem 10 replika u kojima neko nekom govori da to nema veze jedno sa drugim, iako ovaj to nije ni doveo u vezu. I nema veze jedno s drugim. Werner igra na krilu samo iz razloga Å¡to ima takve fiziÄke karakteristike, osim toga on nikakve veze sa tom pozicijom nema. Isto kao kada bi Zouma igrao u napadu. Može on da zabije glavom na centarÅ¡ut, ali niÅ¡ta drugo ne bi znao da radi kao pravi napadaÄ. Tako isto i Werner na krilu ima samo jedan potez, a to je da povuÄe loptu po desnoj strani u kontri i onda prizemni centarÅ¡ut u sredinu i na taj naÄin smo dali 2 gola u ligi (Havertz i PuliÅ¡ić). Osim toga, on na toj poziciji niÅ¡ta drugo ne nudi. Vrlo Äesto ga gledamo i na vlastitoj polovini, nekad na 40 metara od gola, gdje on ne može praviti nikakvu razliku. Dakle, ako je izbor za krilo on ili Hudson-Odoi, treba da igra Odoi bez ikakvog razmiÅ¡ljanja. Za njegove promaÅ¡aje nema opravdanja, nevjerovatno je kako ne može niÅ¡ta da zabije. Pozitivna stvar je Å¡to gine na terenu, baca se, trÄi puno, uklizava.. Podsjeća me na Kantea pod Sarrijem kada je radio neÅ¡to potpuno drugo na terenu od osnovnih zaduženja. Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307058 I to je istina, da je nekada znao promaÅ¡iti i u RBL ali on se u toliko prilika naÄ‘e, toliko prilika sam sebi stvori da ga na kraju uvijek zabije. Upotrebljiv je na krilu ali ne kao neki kreator, da ima loptu u nogama i da razigrava igraÄe, to je Ziyech a ne Werner Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307077 Objavio sliku na instagramu. Konto sam jebavat ce mu pojedinci mater al svi mu dajj podrsku u komentarima hvala kurcu Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307082 Ma treba momka samo malo odmoriti, bar dvije utakmice. Nek se ohladi glava. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307221 Moram i ovom makar jednom jebat mamu. Decko se spetljo danas svaki put kad bi dobio loptu. Majku ti jebo svoju u picku. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307257 Nemoguće je da smo od ovakvog igraÄa napravili Salaha dok je igrao za Chelsea Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307259 Ma trener je od njeg naparavio novog Moratu dokle forsiranje na krilu i guranje Abrahama, kad je trebo da odmori nije odmarao. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307264 Ma trener je od njeg naparavio novog Moratu dokle forsiranje na krilu i guranje Abrahama, kad je trebo da odmori nije odmarao. Najveca istina. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.