15. novembar 2020.5 god. Autor comment_305536 Dao dva gola za reprezentaciju. Održava golgetersku formu pred nastavak sezone. Prijavi
21. novembar 2020.5 god. comment_305618 A jest me iznervirao do ove 55minute. Ne do Bog da kiksamo, glavni i jedini krivac bi bio. Prijavi
21. novembar 2020.5 god. comment_305626 Cijeli meč donosi krive odluke i onda onakav potez majstora. Šteta za one prilike ali trudi se maksimalno Prijavi
21. novembar 2020.5 god. comment_305627 A jest upropastio 2 zicercine, doduse jednu je i sam stvorio ni iz ceg. Ali onda onaj trk, ta odlucnost i direktnost kad je primio loptu je prelomila cijelu utakmicu. Ovo treba Odoi da gleda i uci, jer ima istu brzinu i kontrolu lopte u sebi Prijavi
21. novembar 2020.5 god. comment_305631 Asist majstorski, ali sto se tice njegovog primarnog zadatka ovakva utakmica ne smije da se ponovi zadugo. Prijavi
21. novembar 2020.5 god. comment_305641 Ja ne znam dal bih mogao nesto da mu zamerim, nisam ga ranije gledao osim ovoga od pocetka sezone ali cini mi se kao jako zahvalan igrac koji moze da posluzi na razlicitim pozicija, to sad zavisi od trenera kako ce i sta da uklopi. Da se ne lazemo, i ja bih voleo da po strani imamo Azara, ali majku mu, to je vec neko drugo pitanje Citao sam da je ovde neko pisao da je u Lajpcigu igrao u formaciju sa dva spica Prijavi
23. novembar 2020.5 god. comment_305683 Da je Chosen One promašio par prilika ali imao asistenciju, komentar bi bio sledeći: diablobih: "Odlična partija asistencija i stalno opasan po gol protivnika uvijek ulazi u šanse samo mora da popravi završnicu". I naravno svršavanje po kompu Prijavi
24. novembar 2020.5 god. comment_305700 Ne mozes ono promašit Werner brate, hocemo li nekada uspjeti dovesti napadaca koji ce bar zicere riješavati.. Prijavi
24. novembar 2020.5 god. comment_305701 Znaci Allaha mi,imam osjecaj da Messija dovedemo na ljeto, da bi frajer zavrsio s 15 golova na kraju sezone. Prijavi
24. novembar 2020.5 god. comment_305702 Da ima grb Tottenhama na dresu, već bi imao 20 golova u sezoni Prijavi
24. novembar 2020.5 god. comment_305704 Ma nevjerovatno da ovakve stvari promasuje, a dosta teze pogadja. Cudan igrac skroz. Ne smijes mu dati zicer. Prijavi
24. novembar 2020.5 god. comment_305705 Kakav promasaj, ovo je jedan od najvecih promasaja koje sam vidio u zadnje vrijeme. Bukvalno je teze ovo bilo uraditi sto je uradio nego pogoditi okvir gola. Prijavi
24. novembar 2020.5 god. comment_305715 Ne znam fakat koji mu je. Ajd sto masi nego mu je i igra u polju postala losa. Mora bolje definitivno. Prijavi
24. novembar 2020.5 god. comment_305718 Nadam se da je ispunio kvotu promasaja i da ce protiv Spursa biti onaj pravi. Veceras utakmica za zaborav Prijavi
24. novembar 2020.5 god. comment_305719 Ja mislim da ga je trebalo odmorit nocas ali ajde. Uzasno je odigrao, bukvalno sve sto je dotakao je pokakio. Napuni kokoske i sve ti se oprasta :) Prijavi
24. novembar 2020.5 god. comment_305720 Osim utakmice sa Sotonom ne znam da je imao vise i jednu dobru napadačku utakmicu. Daje neki nebitne golove, ima neke asistencije, ali brate nije zato doveden. Prijavi
24. novembar 2020.5 god. comment_305723 Zato jer nije krilo. Igra u polju mu je slabija strana, jbg zato ga Bayern nije ni htio uzeti. Ali ima druge kvalitete koje zasad trpe zbog pozicije, trosi se puno nazad i u presingu. Plus mislim da nije ocekivao ovakav tempo igre u Engleskoj. Prijavi
24. novembar 2020.5 god. comment_305726 Ono ne smije da mu se dešava jednostavno ne smije, promašiti ono je prosto užas. Eh sada na stranu onaj mrtvi zicer, ali zabrinjava njegov govor tijela na terenu, vidjeli smo kod one šanse posle koje je Giroud dao gol, znači njegov govor tijela i reakcija na tu šansu je pokazala da ne bi dao gol ni da se 3 dana igra. Na početku je izgledao kao "oštar" igrač koji će trpati zicere, koji će svojim osjećajem za gol i brzinom lako koristiti prostor iza odbrane, igrač koji će ako treba probiti odbranu na tu svoju agilnost, ali ovo sto sada pokazuje nema veze sa tim igračem. Samo brate nemoj da se pretvoris u mučenika i pacijenta za lokalne psihologe kao što je to bio Morata ili Torres kojem je Luiz morao nešto gatati iznad glave da bi ovaj uspjeo neki gol dati, znači samo to ne molim te.. Prijavi
24. novembar 2020.5 god. comment_305727 Kakvi su to nebitni golovi?3-1 vodstvo protiv Sheffielda i zabijes gol, osim statistike sta ti to znaci? Nisi placen 50 miliona da samo na gotovim utakmica zabijas golove. Prijavi
25. novembar 2020.5 god. comment_305732 Ja mislim da malo pretjerujete. U pitanju je samo umor, forsira ga Lampard u svakoj utakmici po 90 minuta, forsira ga Löw, puno je to utakmica bez odmora. Sinoc ako je vec startao, trebao ga je u 60. minuti izvadit iz igre, a ne npr Odoija kojem je svaka minuta dragocjena. Nije nam pomogla ni povreda Pulisica, vjerujem da je on čitav, Werner se nebi patio tamo na krilu, ali to je do Lamparda, koji ima Odoija za tu poziciju, a čuva mu noge na klupi. Nidji veze. Sto se tice promašaja, jebi ga, desava se. Nista to nije strano ni za njeg, ja znam gledao sam dosta utakmica Lepziga i tamo je često znao fuliti zicer, pa je opet bivao u top2 strijelaca Bundeslige. Prijavi
25. novembar 2020.5 god. comment_305733 Mora malo da odmori to je sigurno, mislim odmorio bi sigurno da Pulišić stalno ne odmara.... Dva zicera sinoc jedan na početku, jedan na kraju, ne smije ovo da mu se dešava Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.