Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

Cijeli meč donosi krive odluke i onda onakav potez majstora. Šteta za one prilike ali trudi se maksimalno

A jest upropastio 2 zicercine, doduse jednu je i sam stvorio ni iz ceg. Ali onda onaj trk, ta odlucnost i direktnost kad je primio loptu je prelomila cijelu utakmicu. Ovo treba Odoi da gleda i uci, jer ima istu brzinu i kontrolu lopte u sebi

Ja ne znam dal bih mogao nesto da mu zamerim, nisam ga ranije gledao osim ovoga od pocetka sezone ali cini mi se kao jako zahvalan igrac koji moze da posluzi na razlicitim pozicija, to sad zavisi od trenera kako ce i sta da uklopi.

Da se ne lazemo, i ja bih voleo da po strani imamo Azara, ali majku mu, to je vec neko drugo pitanje

Citao sam da je ovde neko pisao da je u Lajpcigu igrao u formaciju sa dva spica
Kakav promasaj, ovo je jedan od najvecih promasaja koje sam vidio u zadnje vrijeme. Bukvalno je teze ovo bilo uraditi sto je uradio nego pogoditi okvir gola.

Ja mislim da ga je trebalo odmorit nocas ali ajde. Uzasno je odigrao, bukvalno sve sto je dotakao je pokakio. 

Napuni kokoske i sve ti se oprasta :)

Osim utakmice sa Sotonom ne znam da je imao vise i jednu dobru napadačku utakmicu. Daje neki nebitne golove, ima neke asistencije, ali brate nije zato doveden.

Zato jer nije krilo. Igra u polju mu je slabija strana, jbg zato ga Bayern nije ni htio uzeti. Ali ima druge kvalitete koje zasad trpe zbog pozicije, trosi se puno nazad i u presingu. Plus mislim da nije ocekivao ovakav tempo igre u Engleskoj.

Ono ne smije da mu se dešava jednostavno ne smije, promašiti ono je prosto užas.

Eh sada na stranu onaj mrtvi zicer, ali zabrinjava njegov govor tijela na terenu, vidjeli smo kod one šanse posle koje je Giroud dao gol, znači njegov govor tijela i reakcija na tu šansu je pokazala da ne bi dao gol ni da se 3 dana igra. Na početku je izgledao kao "oštar" igrač koji će trpati zicere, koji će svojim osjećajem za gol i brzinom lako koristiti prostor iza odbrane, igrač koji će ako treba probiti odbranu na tu svoju agilnost, ali ovo sto sada pokazuje nema veze sa tim igračem.

Samo brate nemoj da se pretvoris u mučenika i pacijenta za lokalne psihologe kao što je to bio Morata ili Torres kojem je Luiz morao nešto gatati iznad glave da bi ovaj uspjeo neki gol dati, znači samo to ne molim te..

Kakvi su to nebitni golovi?

3-1 vodstvo protiv Sheffielda i zabijes gol, osim statistike sta ti to znaci? Nisi placen 50 miliona da samo na gotovim utakmica zabijas golove.
Ja mislim da malo pretjerujete. U pitanju je samo umor, forsira ga Lampard u svakoj utakmici po 90 minuta, forsira ga Löw, puno je to utakmica bez odmora.

Sinoc ako je vec startao, trebao ga je u 60. minuti izvadit iz igre, a ne npr Odoija kojem je svaka minuta dragocjena.
Nije nam pomogla ni povreda Pulisica, vjerujem da je on čitav, Werner se nebi patio tamo na krilu, ali to je do Lamparda, koji ima Odoija za tu poziciju, a čuva mu noge na klupi. Nidji veze.

Sto se tice promašaja, jebi ga, desava se. Nista to nije strano ni za njeg, ja znam gledao sam dosta utakmica Lepziga i tamo je često znao fuliti zicer, pa je opet bivao u top2 strijelaca Bundeslige.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.