Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

Timo Werner has had more shots in the Premier League this season without scoring than any other player (11).

Ovo je bilo prije utakmice.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor
Bravo mali. Šteta jebiga što su tribine prazne. Zaslužio je ovacije sinoć.
Asistencija za Haverca mnogo govori o njemu jer bi 95% napadaca iz one pozicije išlo na hetrik.
Timski igrac, jako vredan i primetan na terenu, zaslužio je nagradu za sve što radi.
Prija mu prisustvo Cilvela izgleda.

Ne bih se slozio da je igrao lose, vidi se da se covek lepo krece na terenu i dovoljno mu je samo malo prostora da udje u priliku. Trebalo je Lampard da ga izvadi malo ranije iz igre, to stoji.

Mislim da je do sada u ovoj sezoni za njega stvorena jedna ili dvije stopostotne prilike, ziceri, od kojih je iskoristio jednu.
Nisam uopšte razočaran, ne možeš ti svaku utakmicu sam sve uraditi i zabiti kao što je prošli put uradio, dzaba sve kad ti kao spic imas 0 prilika da zabijes i dosta tih lopti sto su se odbile od njega su bile loše u vecini slucajeva dobije loptu iza ledja
  • 2 sedmice kasnije...
Lampard says he had a chat with Jorginho before the Rennes game about changing penalty taker to Werner and was met with great response from the midfielder. Jorginho said he just wants to win. Lampard Confirms Werner is now first choice for penalties. #CFC #CHEREN

Trebao je i onaj prvi dat kad ga je Ziyech izbacio, ali bitno da ulaze samo. Inace vidi se da covjek nije krilni igrac, po meni je on najbolji kao drugi spic neki ali te pozicije nema vise u 4-3-3. Medjutim kad ganjamo rezultat to je sjajna opcija, dva prava krilna igraca u sirini plus Abraham naprijed i Werner u toj lutajucoj ulozi i mogu se bunkeri probiti

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.