Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Coutinho trenutno igra preporodjeno u Bayernu, nisam ga nikad vidio u boljem izdanju.

I nasi ce radije potrositi 120miliona na njega nego na Sanca.
Sve mi se cini da, ako uprava stvarno odluci da potrosi toliki novac na jednog igraca da ce to uraditi prema svom nahodjenju, ne prema Lampardovim zeljama.
A to se obicno jako lose zavrsava...

https://www.standard.co.uk/sport/football/philippe-coutinho-chelsea-transfer-fans-react-barcelona-outcast-would-be-a-steal-a4323276.html

Ovo je vise vest za letnji prelazni, ali posto je sad objavljena a i od jakog je izvora.
Kutinjo u Celsiju? Sta mislite?

Ne

Eriksen

Da? Ne?

Citam da se moze uzeti za 20M

Budući da se klub posrao po njemu vjerovatno bi ga bolio kurac jer bi otisao kod nas ali opet ne vjerujem da bi ga onaj cigan pustio u Chelsea

Ne

Eriksen

Da? Ne?

Citam da se moze uzeti za 20MBudući da se klub posrao po njemu vjerovatno bi ga bolio kurac jer bi otisao kod nas ali opet ne vjerujem da bi ga onaj cigan pustio u Chelsea

https://www.google.com/amp/s/www.goal.com/en/amp/news/tottenham-chairman-levy-we-arent-scared-to-sell-eriksen-to/omlm6ngeuhkc161r7kvs3eznq

Zvanicno Levija boli tuki gde ce Eruksen, samo da ga unovci u januaru.
Problem je sto Eriksen ceka Real i cekace do leta ako treba.
Mada bi Celsi imao sta da mu ponudi. Mesto u prvom timu, ostanak u Engleskoj, manju konkurenciju i pritisak nego sto je slucaj u Realu.
Koliko god da je on pokusaj logicnog resenja garantujem da nasim strucnjacima nece nijednog trenutka pasti na pamet.

Oduvijek sam htio Eriksenna, medjutim taj lik je mislima u Realu. Cak i da bi ga Levi nama pustio, njemu se ide u Španiju.

Nisam znao da je i on jedan od tih maloumnika koji drka na Real.

Steta, mislim da bi nama legao jako dobro za malo para i u najboljim je godinama ima sigurno 3 4 top sezone u nogama.

Samo da ovaj prelazni rok ne bude kao svaki nas, 3 sedmice nicega i onda dovodjenje nekih levata. Ne znam koliko je tacno da je Zyiech u Manchesteru, steta jos jedan dobar lijevak izgubljen.

Nisam znao da je i on jedan od tih maloumnika koji drka na Real.

Steta, mislim da bi nama legao jako dobro za malo para i u najboljim je godinama ima sigurno 3 4 top sezone u nogama.

Samo da ovaj prelazni rok ne bude kao svaki nas, 3 sedmice nicega i onda dovodjenje nekih levata. Ne znam koliko je tacno da je Zyiech u Manchesteru, steta jos jedan dobar lijevak izgubljen.

Kako spanski mediji pisu drka Perez na njega, dok Zidan insistira na Pogbi.
Real treba da se oslobodi par igraca pre nego naprave transfer. Ako uvale Iska i Rodrigeza onda ce tim parama finansirati dovojenje Pogbe, u suprotnom moze svasta da se desi.
I Sky Sports tvrdi da zelimo Dembelea iz Lyons. Sta znam, nije los igrac ali je istih karakteristika kao Abraham.
Očekivano i nepotrebno rekao bih, po meni ništa posebno igrač. Daljnje natrpavanje i bespotrebno trošenje transfer novca

https://twitter.com/TeleFootball/status/1211777482535264256

Tako bre majku mu, malo smisla u transfer politici.

Bolje ovaj topic na forumu da čitaju nego da oni odlučuju koga ce dovest jebem im mater bogaljsku nesposobnu. Neka zaposle kojeg skauta koji zna raditi svoj posao jebo im hljeb mater i Dembele, Drinkwater, Zapacosta, Morata, Emerson i pička materina

Već vidim kako će dovesti šugavog Dembelea, to je tako transfer s našim potpisom, katastrofa.
Nema ovdje kruha dok se ne dovedu 2-3 wc igrača koji imaju ono nešto
https://twitter.com/TimesSport/status/1212281313916596224?s=19

Baš krasno, ne bi me čudilo. 80 mil funti zaha, zvuči kao nešto što bi naša uprava mogla napravit

A to Dembele bas los ? Nisam gledao puno Lyon, ali se sjecam da je bio taj mali bas talentovan.

Lion je u mnogo losijoj formi generalno ove sezone tek su na 12om mestu. Verovatno zato hejtuju Dembelea :D
On je procentualno u boljoj formi sada.
Prosla sezona na 33 meca 15 golova
Tekuca sezona 18 meceva 10 golova
Njegov najveci problem je sto je isti tip napadaca kao Abraham.
Zbog toga se svi lozimo na Vernera :D
Ma Dembele je prosječan igrač barem onoliko koliko sam ga ja gledao, ništa spektakularno i već imamo takvih koliko hoćeš, apsolutno nisam za

A to Dembele bas los ? Nisam gledao puno Lyon, ali se sjecam da je bio taj mali bas talentovan.

Nije on loš, nego nije nikakav upgrade na naš napad, apsolutno nikakav, bacanje para ne bi dobili nista.

Nama treba samo par igrača da učvrste ovu mladu ekipu, par kvalitetnih igrača i to je to. 

Ne znam jesu ovi nasi nesposobni ili šta ali Eriksen i Werner bi bili dobitna kombinacija a opet premalo para, to je tip igrača kakvi trebaju ovoj ekipi. Naravno ne znam ja sad da li bi oni zeljeli da pređu kod nas naravno ali to bi bili moji prvi pikovi i ostatak para baciti na Sancha i Chillvela jer su Englezi :D

Nije on loš, nego nije nikakav upgrade na naš napad, apsolutno nikakav, bacanje para ne bi dobili nista.

Nama treba samo par igrača da učvrste ovu mladu ekipu, par kvalitetnih igrača i to je to. 

Ne znam jesu ovi nasi nesposobni ili šta ali Eriksen i Werner bi bili dobitna kombinacija a opet premalo para, to je tip igrača kakvi trebaju ovoj ekipi. Naravno ne znam ja sad da li bi oni zeljeli da pređu kod nas naravno ali to bi bili moji prvi pikovi i ostatak para baciti na Sancha i Chillvela jer su Englezi :D

Mi imamo upravu koja razmislja na sledeci nacin:
"Uzecemo Dembelea umesto Vernera jer ce Lion hteti Zirua u zamenu a Lajpcig nece"
Ja bih volio kakvog svabu i zbog mentaliteta, makar jednog, ako ne mozemo ih vise dovesti.

Werner pored tog mentaliteta, je zaista dobar igrac, dobar strijelac, te vrlo mlad.

Trebali bi dovesti beka lijevog, jednog od vec postojecih prodati, a jednog dovesti.
Stopera necemo dovoditi, siguran sam.
Veznjak nam ne treba, sacekat cemo RLC-a.

Werner i Sancho naprijed, kao pojacanja i to je to. Za 200 milki mogu dovesti ta 3 igraca, 150 miliona je budzet, za 50 nek sta prodaju i eto ga.

I ovo sto pisem nije fifa menager, vec je zaista moguce. Borussia i Leipzig su klubovi koji zive od prodaje igrace, za dobru cifru, nema tog igraca koje oni nebi prodali. Samo ponudi 100 miliona za Sancha, tvoj je. Tako to ide.

E sad, mi cemo vjerovatno dovesti Zahu, Dembelea i nikoga na poziciji LB, jebiga, takvi smo.
Ja nisam toliko za Wernera, ima 23 godine, ako bude backup Abrahamu brzo će počet plakat, ako Abraham bude backup njemu obrnuto.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.