Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Pogledajte kakve je golove Bournemouth primio od Liverpoola i kako su se amaterski ponijeli u svakoj od tih situacija. Da im nema Akea primali bi 90 golova po sezoni i to je valjda svima jasno. Mnogi od nas ga potenciraju iz razloga koje sam naveo u prethodnom obraćanju na ovoj temi.

Koulibaly je želja velikog broja timova, mnogi ga smatraju top 5 svjetskih štopera i ne postoji tim u kojem ne bi bio pojačanje. Neko je prije mene već objasnio zašto igra lošije ovu sezonu od recimo prošle. Problem je naravno što će City, a možda i Tottenham krenuti po njega. Prednost je što bi vjerovatno pristao da dođe još u januaru.

Neko je spomenuo Škriniara. Nisam ga se previše nagledao u životu, ali eto ovi koji prate malo bolje Seriu A ga hvale. Doduše, ti hvale i neke panjeve od štopera, ali nisam pročitao da su o Slovaku išta loše napisali. Problem kod njeg je što vjerovatno ni u ludilu ne bi otišao iz Intera koji se bori za Scudetto i koji pravi veoma jak tim koji ima plan da bude konkurentan u skorije vrijeme i u Europi.

Štoperi Leipziga.. nije da je nemoguće njima uzeti igrača, sjetimo se Keite. U jednom trenutku će i oni morati prodati nekoga, pa što ne bi nama. Za Upamecana je recimo prošle godine traženo i nenormalnih 80 miliona eura. Na kraju krajeva, ako hoćemo neku klasu, a hoćemo, nisu bitne pare, bitno je da se dobro uklopi, ali teško je nekim parama privući igrača tog kluba.

Ben Chilwell - evo nešto razmišljam, to je drugi najbolji lijevi bek u ligi. City je doveo sada Angelina, ima konvertovanog Zinchenka, ima i tog Mendya koji je tu najbolji ali uvijek povrijeđen tako da nam ne bi bio konkurencija za dovođenje. United ima Shawa i gura onog malog Williamsa, Arsenalu ako je išta iznad prosjeka u pokrivenošću u odbrani to su lijevi bekovi, Liverpoolu ne treba, te nam ostaje Tottenham kao realno jedini konkurent za potencijalni transfer. Veći problem i od para i od Tottenhama je sljedeći. Zašto bi uopšte Chilwell bilo gdje otišao? Ima dobru priču u Leicesteru, priču koja ima potencijala da bude i na duge staze i sa tim timom je iznad nas. Jedino da igarmo na emocije i pare.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Nema niti ce imati ni blizu platu kao sto bi imao u Chelseau ili bilo kojem drugom vecem klubu. Ne zivi se od lijepih osmijeha i tapsanja po ramenu da se razumijeno.

Ma i Koulibaly je ove godine najblaze receno, slab. Nisam siguran da bih ga doveo.

Mada, kada pogledam trziste ja nemam pojma koga dovesti, a da bude instant pojacanje. Niti stopera niti lijevog beka. Sve je nesto, nit smrdi nit mirise. I taj Chilwell bit ce preskup, a daleko je npr od jednog Robertsona, a nama treba neko kao Robertson. Od krpljenja nema nista. Gaya, Grimaldo, Chilwel sve je to nekako bezveze.

Od stopera takodjer, Koulibaly se smatra klasom, a ove godine je slab, dakle nebi doveli igraca u formi i pitanje bil pogodili s njim, osim njega nijednog stopera na trzistu a da je klasa. Imas djece nekakve, ali nama to ne treba, nama jednostavno treba klasa da kad dodje odmah pokaze ko je gazda, da nas digne na veci nivo.

Za napad imas npr Wernera, Dembelea i to je ok, za krilo Sancho Ziyech, Zaha, takodjer bili bi dobra pojacanja, ali odbrana nista.

Bas me zanima sta ce uraditi, sad na zimu.

Pa nema nekog kao robertson, zato i je najbolji bek. Što bi sad trebali ništa ne uzimat pošto njega ne možemo, chilwel je sigurno sasvim dobar.
Ne znam kojeg još kvalitetnog bi mogli uzet
  • Autor

Ma tu ce samo Chilwell leci i niko drugi. Ako ne mognemo njega, necemo nikoga ni dovesti u januaru za tu poziciju.

Sto se tice stopera, izgleda da Lampard hoce da vidi Rudigera prvo kakav je, pa onda da odluci da li kupovati jos jednog sto apsurdno. Rudiger je solidan stoper i nista vise od toga. Treba nabiti s noge na nogu ili Christensena ili Zoumu da se oslobodi mjesto, pa neka se igraju Tomori, Rudi, novi stoper i ta cetvrta pozicija neka bude Zouma ili Christensen.

Ma tu ce samo Chilwell leci i niko drugi. Ako ne mognemo njega, necemo nikoga ni dovesti u januaru za tu poziciju.

Sto se tice stopera, izgleda da Lampard hoce da vidi Rudigera prvo kakav je, pa onda da odluci da li kupovati jos jednog sto apsurdno. Rudiger je solidan stoper i nista vise od toga. Treba nabiti s noge na nogu ili Christensena ili Zoumu da se oslobodi mjesto, pa neka se igraju Tomori, Rudi, novi stoper i ta cetvrta pozicija neka bude Zouma ili Christensen.

Potpisujem sve rečeno, treba tu dovesti nekog klasnog na obje pozicije. Tomori i Rudiger mogu pokriti tu drugu poziciju i bit će bolji uz pravog stopera u paru.

Netko je spomenuo Skriniara, ja sam ga gledao jedino u repki protiv Hrvatske, i propisno se obrukao
Isto tako ako možemo Sancha ugrabit na sličan način kao Pulisica, pa da dođe na ljeto bilo bi dobro, svakako ćemo se rješiti Pedra i Williana nadam se.
Može se i Ousmane Dembele ali nisam za tu opciju, lik je truba u glavi
Šta će nam i Sancho i Dembele? Odjedanput imaš 4 krila koja žele igrat i bit glavni igrači momčadi. A ako ne potjeramo Wilana onda 5
  • Autor

Šta će nam i Sancho i Dembele? Odjedanput imaš 4 krila koja žele igrat i bit glavni igrači momčadi. A ako ne potjeramo Wilana onda 5

Na posudbu dok ne dodje Sancho na ljeto. Ne mislim zastalno.

Kako god, i treba imati 4 krila koja su dobra, vidis kod Citya kako to ide.

Stopere iz Serie A bi uzeo sa rezervom. Jedan Smalling koji je realno truba igrac u toj ligi dominira. Hvale ga na sva usta svi od navijaca Rome do protivnickih.
Ne znam kakva je situacija sa Umttijem, znam da ne igra nesto cesto u Barci, dijelom i zbog povreda. Mozda bi tu mogli probati uletiti sa dobrom ponudom.

Na posudbu dok ne dodje Sancho na ljeto. Ne mislim zastalno.

Kako god, i treba imati 4 krila koja su dobra, vidis kod Citya kako to ide.

Prvo Dembele nicim nije zasluzio da igra u Celsiju.
Decko se ne sastavlja s loptom, 5 dobrih meceva nema otkad je dosao u klub, ljudi iz okruzenja Barselone govore o njegovom neprofesionalizmu, promasena investicija u svakom pogledu. I ti bi ga takvog u Celsi,da cinimo usluge Barseloni od svih timova? Nismo mi Arsenal rodjace.
Drugo, kupovina Sanca i ostavljanje na pozajmici je jos gori potez.
Oni ce lepo da kupe zamenu, njega da gurnu u drugi plan ko Pulisica i izgubice pola sezone ni za sta. I kako to nama pomaze? Nikako.

Celsiju trebaju igraci koji su spremni da sad odmah obuku dres, izadju na teren i naprave razliku. A tvoja prica se bas i ne poklapa s tim.

Brate da me ne shvatis pogresno, cenim ja tebe al ti kad ga lupnes lupnes za sve pare :D

Trenutno jedini igrac kojeg bi mogli dovesti u januaru a da ga je pri tome i moguce dovesti je Zaha. Chilvela nece pustiti i da 100 miliona ponudimo, barem ne u januaru. Isto vazi i za Koulibalija a tek za Sancha. Zaha je po meni itekako dobro pojacanje u vidu zamjene za Pedra, na ljeto dovesti to vrhunsko krilo i lijevog beka, stopera i zamjenskog napadaca po mogucnosti drugacijih karakteristika od Abrahama. Nema sanse u januaru dovesti iole kvalitetnog igraca, nece ni jedan klub prodati svog igraca u januaru. Hoce ali da predje na kraju sezone i slicno.

Dovesti Zahu u zamjenu za Pedra, dovesti nekog napadaca umjesto Girouda i to je to. Mislim da ce na kraju tako i biti, sve ostalo nema smisla barem kada je januar u pitanju.

Dembele iz Barcelone (posto ih ima vise tako pisem) primjer je igraca kakvog ne da ne treba dovoditi, vec zaobilaziti u sirokom luku.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Trenutno jedini igrac kojeg bi mogli dovesti u januaru a da ga je pri tome i moguce dovesti je Zaha. Chilvela nece pustiti i da 100 miliona ponudimo, barem ne u januaru. Isto vazi i za Koulibalija a tek za Sancha. Zaha je po meni itekako dobro pojacanje u vidu zamjene za Pedra, na ljeto dovesti to vrhunsko krilo i lijevog beka, stopera i zamjenskog napadaca po mogucnosti drugacijih karakteristika od Abrahama. Nema sanse u januaru dovesti iole kvalitetnog igraca, nece ni jedan klub prodati svog igraca u januaru. Hoce ali da predje na kraju sezone i slicno.

Dovesti Zahu u zamjenu za Pedra, dovesti nekog napadaca umjesto Girouda i to je to. Mislim da ce na kraju tako i biti, sve ostalo nema smisla barem kada je januar u pitanju.

Kulibalija cemo dovesti najlakse. Puklo je na sve strane u Napoliju, De Laurentis zeli da ga se resi, kao i jos nekih standardnih igraca.

80 miliona kesa, nesto na bonuse i nas je.

a sto se napadaca tice, Daj nam Kavanija :D

Piše se da želimo kupiti Timo Warnera.
Ima otkupnu klauzilu 30miliona.
Po mom mišljenju, potreban i vrlo dobar igrač.
Sa njim u napadu bi imali više opcija.
Giroud je otpisan a Lampard neće imati strpljenja sa sebicnim Bacuaijem.
  • Autor

Ma to vise sta bi mogao tim uraditi. Dembelea na posudbu ako ne uspiju Sancha ili Zahu odmah dovesti. Meni je licno to najgore sto se moze, ali bolji je od Pedra kako god okrenes :D

Nadam se da cemo se rijesiti barem dvojice igraca, a za ostalo neka Marina radi kako to ona najbolje zna :D

Najbolje bi bilo kada bi mogli dovesti Chilwella, Koulibalya, Sancha i nekoga kao Wernera, ali veoma tesko odmah to odraditi. Ako to sve obavimo bit ce najbolji januarski prelazni rok ikad.

Cuj to zaha kao zamjena pedru, da li to mislis da zaha bude na klupi onda ili prvotimac. Racunaj na to da ispod 50mil neces ni njega dobiti.
Po meni radije ne bih doveo nikog nego zahu, nije on meni klasa za naš klub, niti bih mogao zamisliti da igra npr za real, barcu, juventus i slično

Kulibalija cemo dovesti najlakse. Puklo je na sve strane u Napoliju, De Laurentis zeli da ga se resi, kao i jos nekih standardnih igraca.

80 miliona kesa, nesto na bonuse i nas je.

a sto se napadaca tice, Daj nam Kavanija :D

Slazem se kada je Napoli u pitanju, eno vec se spekulise da ce Gatusa dovesti umjesto Ancelotija, nema sanse da ce ga pustiti pogotovo ako dodje novi trener. Zato mozda i pokusati sad u januaru, ali ja ne znam otkud uopste ideja da smo zainteresovani za njega. To su vise nase zelje.

Cuj to zaha kao zamjena pedru, da li to mislis da zaha bude na klupi onda ili prvotimac. Racunaj na to da ispod 50mil neces ni njega dobiti.
Po meni radije ne bih doveo nikog nego zahu, nije on meni klasa za naš klub, niti bih mogao zamisliti da igra npr za real, barcu, juventus i slično

Ne mozes tako posmatrati, nije ni Mane bio nista bolji u Sotonu nego sto je ovaj u Palacu. Mane je bio dobar ali je ekpslodirao tek u Liverpulu. Pa i Salah takodjer, dosta zavisi od sistema i nacina igre koju ekipa gaji. Palace je vazda bila defanzivno orijentasina ekipa, Zaha je znao 1 na 3 napraviti solo prodor i zabiti gol ili asistirati. Nije lahko igrati kada moras sam nesto iskreirati a vazda je u takvim situacijama dok igra za Palaca. Nije to igrac za tek tako oddbaciti pogotovo ako bi ga doveo umjesto raspalog Pedra ili Williana. 

Za koulibalyja smo prije bili zainteresirani, sada se nešto i ne piše više za njega, al valjda ga imamo u planu pošto smo odron u obrani.
A gledaj, moguće da si u pravu za Zahu, ja osobno mislim kako to nije najbolji potez
I Sancho i Zaha i Dembele su preskupi. Prvo dovest stopera, pa onda sve ostalo. Ne smijemo potrošit sve pare na ofenzivne igrače a ne rješit glavni problem - obranu.

Kaze Lampard da cemo pokusati zamjeniti mogucnost postizanja golova i kreativnosti Edena Hazarda u januaru. SanCHO incoming.

Zaha prijatelju, Zaha.
Luiz Arauzo je sinoc igrao ko da zna da nam fali krilni igrac :D

Odlicna partija, izvozao je nase vise puta.
Brz, dribla odlicno i jako tesko mu uzeti loptu. Nije slabasan ko Pulisic.

Treba ga detaljno ispratiti do kraja sezone.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.