Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Koliko su kvalitetni nisam siguran, ali Ziyech i Chukwueze.

Cukvedzeu fino ide u Viljarealu, ali rano je jos za njega. Bat jos sezona dve ozbiljnog fudbala da se talenat iskristalise.
A Zijeh je ok opcija, ali ima jak ugovor s Ajaxom(2022), pa bi trazili bar 70 miliona za njega. Bolje doplatiti i dati neli bonuse za Sanca.
Lijevi bek se namece kao imperativ. Emerson dobiva svoju sansu ali ne koristi je.

Ne znam da li je Chilwell to rjesenje, ja iskreno i nisam nesto odusevljen.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ne znam da li je Chilwell to rjesenje, ja iskreno i nisam nesto odusevljen.

Daj ga Klopu i imace dva Robinsona.

Ali zarad toka diskusije, ko ako ne Cilvel ? 

Dortmund potvrdjuje a prenosi Skaj

https://www.skysports.com/football/news/11899/11897354/erling-haaland-signs-for-borussia-dortmund-from-red-bull-salzburg

Hmmm, da li ovo znači da mi možda dovodimo Sancha već u Januaru. Znam da ne igraju na istoj poziciji ali ko će ga znati...

Hmmm, da li ovo znači da mi možda dovodimo Sancha već u Januaru. Znam da ne igraju na istoj poziciji ali ko će ga znati...

Ima smisla. Njima su spica ove sezone dosta puta igrali ili Rojs ili Gece.

Daj ga Klopu i imace dva Robinsona.

Ali zarad toka diskusije, ko ako ne Cilvel ?

Ne znam. Ne stizem da ispratim fudbal toliko kao prije. Gledam vecinom Engleze i tek pokoju utakmicu iz drugih liga. Valjda postoje ti skauti majku mu, pa nek iskopaju i oni jednom igraca a ne uvijek bubati po 50-60 milja za nekakve Drinkwatere i qrce palce.

Ne znam. Ne stizem da ispratim fudbal toliko kao prije. Gledam vecinom Engleze i tek pokoju utakmicu iz drugih liga. Valjda postoje ti skauti majku mu, pa nek iskopaju i oni jednom igraca a ne uvijek bubati po 50-60 milja za nekakve Drinkwatere i qrce palce.

Dvajt Meknil iz Barnlija.
Kad igras levog spoljnjeg u Barnliju to ti je ko da si bek u Liverpulu.
Brz je ko metak, trci ceo mec, ima opasan centarsut...
Samo sto nisu bas zadovoljni u Burnleyu s njim. Ocekivali su da ce biti mnogo bolji, tacnije nije se bas pokazao do sada.

Ima smisla. Njima su spica ove sezone dosta puta igrali ili Rojs ili Gece.

Upravo zato sto ti Goetze igra spica krenuli su po ovog malog.

Odlican potez i Dortmunda a i igrača. 20M sića ako nastavi ovako utopit ce ga za 120.

I mali je pametno odabrao, postepeno step by step. Sigurno mu je bolje otici prvo u Dortmund pa onda u EPL
Hary Wilson iz Liverpula koji je na pozajmici u Bornumutu. Prosle sezone u Derbyu je bio na razini Maunta, levak, desno krilo, dobar sut, Liverpulu ne treba, moze se uzeti za male pare pa nek bude bar u rotaciji. U Derbyu nije nista manje pokazao od Maunta a Lampard je i radio s njim

sto je jasno?

Pa cekali smo da Haland ode u Lajpcig da se napravi prostor za odlazak Vernera, al nas decko zajeba posteno :D
https://twitter.com/RobDawsonESPN/status/1211301899779088386

Rajola u svom stilu.

Joj raiole, ubi pare nogama.

Ma i dalje se moze dovesti, vidjet cemo do kraja januara sta i kako, ima i drugih napadaca za Leipzig.

Da je u Lajpcigu Diablo, al nije jebiga.

Tamo je Christensen izgledao kao normalan stoper, tamo je baba rahman (schalke doduse) isto bio solidan

Lijevi bek ako ne moze Chilwell, onda Grimalda treba dovesti i to je to.

Kazem trebalo bi ga pogledati, ja sam gledao dvije utakmice Gladbaha, jedna je bila protiv Bayerna i bio je dobar, zabio je i dva gola čak.

Chilwell

Grimaldo

Gaya

Bensebaini

neko moj shortlist kada je u pitanju lijevi bek

Za Sanchoa se pise, evo danas se pojavila informacija da cemo Lyonu ponuditi Giroua i novac za Dembelea.

Za Sanchoa se pise, evo danas se pojavila informacija da cemo Lyonu ponuditi Giroua i novac za Dembelea.

Bio je dobar nekad ne manageru ali ne mogu se sjetiti da li je bio za top kluba haha

Sto se Lyona tice vise mi se sviđao onaj Jeff Reine-Adélaïde ali njega je povreda satrala, naravno desila se dan prije izvlacenja parova za LP (usrani Juve)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.