Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Pa mi tesko da cemo naci napadaca da se uklapa u sve nase kriterijume :D

Ocemo da daje golove
Da bude bolji od Bacuaija
Da ne bude bolji od Abrahama
Da bude zamena za Abrahama
Da bude razlicitih karakteristika od Abrahama
Ako moze i desno krilo malkice
Da ne kosta puno.

Ljudi mora negde da fali :D
INTER najblizi dovođenju Eriksena

INTER... I N T E R

ZA 21 MILION SUGAVI.

Ovo ako dozvole neka se kolektivno objese svi u upravi od prvog do zadnjeg.

Ocemo da daje golove
Da ne kosta puno.

Usro si ga jer se onda i Werner ne uklapa :D

INTER najblizi dovođenju Eriksena

INTER... I N T E R

ZA 21 MILION SUGAVI.

Ovo ako dozvole neka se kolektivno objese svi u upravi od prvog do zadnjeg.

Usro si ga jer se onda i Werner ne uklapa :D

Moj jedini standard je da daje golove, ostalo je zbir umotvorina s foruma.

A Eriksen ce iza Lukakua i Lautara da legne ko kec na deset

Ocemo da daje golove
Da ne kosta puno.

Dodao bih:

Da nije stariji od 25 godina

Da se može naviknuti na engleski stil

Bilo ko sa malo fudbalskog znanja i inteligencije bi u onoj raspaloj ligi legao ko kec na deset :D a ne jedan od najboljih na svojoj poziciji u svijetu.

Ako ne ode tamo da ladi muda vec da igra na svom maksimumu s njim su prvi kandidat za titulu.
Ja bih iskreno volio da dovedemo Zahu. Naravno ne za 80 miliona ali za nekih 40 plus npr. Giroud sto da ne. 1 na 1 je skoro nezaustavljiv pogotovo kada mu se igra. Jak i brz a uz to i dobra kontrola lopte. Ono sto me najvise zanima je to kako bi izgledao u jacoj ekipi od Palace-a. Tu je vazda udvajan nekad i utrajan i opet je sasvim dobar. Bas me zanima kako bi izgledao kod nas a mislim da bi bio sigurno samo jos bolji. Nesto slicno kao Mane u Sotonu pa sad i Liverpulu. Nema nikakve razlike.

https://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/chelsea-transfer-news-david-alaba-bayern-munich-rumours-gossip-epl-a9270971.html

Ladno idemo po Alabu.
Nego ne bih ja njega. U poslednje vreme je vise povredjen nego sto igra.

Prvo pročitah Albu, umalo me srce strefilo nije hahahaha

Cini mi se da je samo na pocetku sezone propustio par tekmi, ovo ostalo je uvijek igrao i to pazi sad, više puta kao stoper nego kao lijevi bek

Mislim ono nisam primjetio da je on nešto u zadnje vrijeme toliko imao problema sa povredama, sta znam

Radije bih tog Gabigola nego Dembelea. Iako je i taj kocka žešća, može ispasti flop, a može se pokazati i dobrim.
A najradije bih da ne uzimamo nikog, nego pričekamo do ljeta.
Opet se šuška za Zahu, jako sam nezadovoljan s tom opcijom, pogotovo ne za cifre koje se spominju. 50m je plafon za njega a i to je nikakav poseban iskorak, eto još jedan ok igrač

Prvo pročitah Albu, umalo me srce strefilo nije hahahaha

Cini mi se da je samo na pocetku sezone propustio par tekmi, ovo ostalo je uvijek igrao i to pazi sad, više puta kao stoper nego kao lijevi bek

Mislim ono nisam primjetio da je on nešto u zadnje vrijeme toliko imao problema sa povredama, sta znam

Gledao sam Bajern u par navrata u poslednje vreme i uvek pogodim da onaj Dejvis igra levog beka.
Alaba je top igrac. Igrao je on i u veznom redu kod Pepa. Ako nema neke ozbiljnije probleme s povredama vrhunski izbor.
Zato su nas i laganica odbili za 60 miliona.
Evo da ti skratim muke sad nas tabloidi povezuju s Gabrijelom Barbosom kao prvom metom za napad :D

Gledao sam Bajern u par navrata u poslednje vreme i uvek pogodim da onaj Dejvis igra levog beka.
Alaba je top igrac. Igrao je on i u veznom redu kod Pepa. Ako nema neke ozbiljnije probleme s povredama vrhunski izbor.
Zato su nas i laganica odbili za 60 miliona.
Evo da ti skratim muke sad nas tabloidi povezuju s Gabrijelom Barbosom kao prvom metom za napad :D

Ali opet lijepo je cuti da se raspitujemo za Alabu koji je igračina nego za nekog debila :D

Moze taj Gabigol, neka trampa lagana za Girouda mi se cini kao realna opcija :D

I Liverpul i City navodno spremni da ponude 70 miliona za Adamu Traorea. Meni je ovaj momak fenomenalan, ove sezone se i takticki popravio, bas je postao top igrac. 

Sveto pismo fudbalskih vesti ESPN

https://www.espn.co.uk/football/blog-transfer-talk/story/4027902/live-transfer-talk-inter-keen-on-move-for-chelseas-marcos-alonso

Steta sto je Cilvel nedostupan u januaru.
Lepo zavaljamo Alonsa i Emersona zabarima, uzmemo novog levog beka. Po potrebi bi Azpi odigrao levo a Lanpti bio podrska po desnoj strani pa na leto resavati pitanje rezervnog levog beka.
Ma milina.
Na zimu su opcije Teljes i Grimaldo. Nece Valensija da pusti Gaju pre leta.
Cilvel je bolja opcija od obojice, al opet ovu situaciju mozda treba iskoristiti.

Takodje Renan Lodi iz Atletika igra odlicnu sezonu. Ako bi se pitanje levog beka ostavilo za leto definitivno on treba da bude opcija, posebno jer imamo odlicnu poslovnu saradnju s madridjanima.

I Liverpul i City navodno spremni da ponude 70 miliona za Adamu Traorea. Meni je ovaj momak fenomenalan, ove sezone se i takticki popravio, bas je postao top igrac.

Kad je isti taj igrac bio u Midlzbrou pisalo se najvise kako je Celzi zagrijan za njega, pogotovo kad se naziralo da ce Boro ispasti iz lige. Bila neka cifra oko 15-20 miliona. Tad su brojni navijaci ismijavali takav potez, pisali kako je trkaca kokos bez mozga, vadili njegovu statistiku, pricali da se ne treba spustati na nivo dovodjenja takvih igraca itd.. Jos smo mi bas tada igrali sa 3 pozadi i wing-backovima.

Sjecam se dobro sta sam pisao o Traoreu, medjutim u klubu nemaju muda ni vizije da povuku neke poteze uprkos toj vecini koji prate i gledaju povrsno fudbal. I sad dodjes u ovakvu situaciju da je City spreman puknuti ogroman novac za tu trkacu kokos.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ma sumnjam kako je istina, pogotovo ne za tu cifru. Pogotovo ne vjerujem da bi Liverpool tolike pare dao za rezervu
Eno opet Cavani se spominje i u kontekstu nas i Uniteda. Navodno je sigurno kako napušta PSG sada na zimu

Kad je isti taj igrac bio u Midlzbrou pisalo se najvise kako je Celzi zagrijan za njega, pogotovo kad se naziralo da ce Boro ispasti iz lige. Bila neka cifra oko 15-20 miliona. Tad su brojni navijaci ismijavali takav potez, pisali kako je trkaca kokos bez mozga, vadili njegovu statistiku, pricali da se ne treba spustati na nivo dovodjenja takvih igraca itd.. Jos smo mi bas tada igrali sa 3 pozadi i wing-backovima.

Sjecam se dobro sta sam pisao o Traoreu, medjutim u klubu nemaju muda ni vizije da povuku neke poteze uprkos toj vecini koji prate i gledaju povrsno fudbal. I sad dodjes u ovakvu situaciju da je City spreman puknuti ogroman novac za tu trkacu kokos.

To su naklapanja medijska kao prvo, da se ne lazemo uopste. Liverpul i nekako ali Siti niposto nema mesta po toj desnoj strani.
A secam se da je Traore tada bio hit na Ostrvu jer je uspevao da predribla i pretrci sve zivo i da nabije loptu preko stadiona :D

Ostvario je veliki napredak i počeo je da radi konkretne stvari na terenu. Ja nikad nisam vidio takvog igrača, onako malo, jako, brzo i sa dobrom tehnikom. Prije je igrao 10 minuta, pravio show, driblao do gol-aut linije i tu se njegov performans završavao. Trebala mu je 1,5 godina da se prilagodi novom klubu. Mislim da ga Wolverhampton neće prodavati (kao što ni ostale igrače neće), a ne bih se ni ja zalijetao da sam na mjestu naše uprave da ga dovedem. Odigrao je 2 mjeseca vrhunskog fudbala, možda je bio samo blijesak, a pokazalo se da mu dugo treba da se adaptira na novu sredinu. Ne znam koliko bi mu naši dali vremena. U svakom slučaju prije ljeta ne bih razmišljao o njemu.

O Adami Traoreu je riječ.

Ivan Lepinjica iz Rijeke mogao bi potpisati uskoro, iznos oko 3-4 miliona eura. Vezni igrac, visok 190cm, jak, fin pregled igre. 99. godiste.

Ivan Lepinjica iz Rijeke mogao bi potpisati uskoro, iznos oko 3-4 miliona eura. Vezni igrac, visok 190cm, jak, fin pregled igre. 99. godiste.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Matic look a like? :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.