Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Mogao bi nasljednik biti. Nije los igrac, ima tu potencijala ali vidjet cemo sta ce na kraju ispasti od svega.

Izvor su mediji bliski NK Rijeka, da ne trazim sad tacno uglavnom lokalni novinari.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ma Kantea smo kupili bez da se digla prašina. I danas se pitam kako smo ga uopšte mi i doveli. Imao je tu fenomenalnu sezonu u Leicesteru a nije bio previše popularan. Kada kažem senzacionalnu vijest, mislim na igrača za kojeg se otimaju. Ako ništa barem da ga osiguramo za ljeto a sada dovesti prioritete gdje smo tanki. Lijevi bočni, napadač..
Svako malo ulazim da vidim ko će prvi donijeti muštuluk ali ništa još.
Brojni mediji prenose da skauti Celsija prate levog beka Atalante Robina Gosensa, te da je u opticaju cena od 15 miliona funti.
Gosens igra fantasticno ove sezone, daje golove, asistira, sam drzi levu stranu terena. Posto izgleda da Celsi pokusava da se resi Alonsa Gosens je dobar izbor "da se prezimi". Naravno odlazak Emersona na leto i svim silama po nekog beka vrhunske klase.

Gosens je bas dobar bek. Ono sto me najvise kod njega fascinira je da je brz i fizicki spreman pokriva i odbranu i napad, bas ono sto fali Alonsu i Emersonu. Rekao bih naprednija verzija Alonsa posto je mnogo brzi i pokretniji od njega uprkos tome sto je visok 1.84. 

Sta ja znam, ako ne mozemo dovesti Chilwela, meni je Gosens sasvim dobar izbor pa taman do ljeta vidjeti kako ce se on pokazati i da li ce biti potrebe za novim bekom.

Gosens je bas dobar bek. Ono sto me najvise kod njega fascinira je da je brz i fizicki spreman pokriva i odbranu i napad, bas ono sto fali Alonsu i Emersonu. Rekao bih naprednija verzija Alonsa posto je mnogo brzi i pokretniji od njega uprkos tome sto je visok 1.84. 

Sta ja znam, ako ne mozemo dovesti Chilwela, meni je Gosens sasvim dobar izbor pa taman do ljeta vidjeti kako ce se on pokazati i da li ce biti potrebe za novim bekom.

Jedino sto je Gosens klasican krilni bek, slabo sam video da igra u formaciji sa cetvoricom pozadi, tako da ne znam kako bi se snasao. U svakom slucaju treba imati takvog igraca jer je opcija vise kada treba siriti igru rivala.
Karveigh iz Skya kaže da ima informaciju kako pokušavamo dovesti nekog mladog stopera od rivala iz premiershipa za 50mil.
Nije rekao na koga misli, što mislite tko je?
Mogao bi biti issa diop ili soyuncu, nezz tko još

Ovaj Issa Diop je prelos igrac, gledao sam ga protiv Tottenhema skoro, najgori bio ubjedljivo. Ne kontam ni sta ce nam stoper a da nije neki WC, ali dobro.

• Autor

Karveigh iz Skya kaže da ima informaciju kako pokušavamo dovesti nekog mladog stopera od rivala iz premiershipa za 50mil.
Nije rekao na koga misli, što mislite tko je?
Mogao bi biti issa diop ili soyuncu, nezz tko još

Nije diop. Uglavnom izgleda da su sve snage u to bacili da rijese. Jedini sto izgleda kao moguci stoper je Soyuncu, ne vidim nekoga drugog da spada u tu cijenu od 50+ mil funti.

Nije diop. Uglavnom izgleda da su sve snage u to bacili da rijese. Jedini sto izgleda kao moguci stoper je Soyuncu, ne vidim nekoga drugog da spada u tu cijenu od 50+ mil funti.

Nadam se kako nije Diop. Soyuncu mi je dobar, ali sumnjam kako će Leicester ikoga pustiti ovu zimu
https://twitter.com/standardsport/status/1214895474311872515?s=19

Ovi su fakat popizdili, 80 mil za Zahu, po meni 50 mil je plafon što mogu dobiti.
Dobro bolje da Bayern popuši nego mi, valjda smo odjebali od njega
Izjavio je Rodzers da nema prodaje u januaru, ali ko ce ga znati.
Mediji licitiraju Sojuncua, Gomeza, Diopa i Sanceza.

Kaveh govori da agenti koji zastupaju tog igraca su veoma zainteresovani da se posao zavrsi ovog meseca. Malo sam istrazivao i agencija koja zastupa Dzoa Gomeza zastupa Akea, Risa Dzejmsa, Klark Seltera i jos neke nase bivse i sadasnje klince.
Dakle misterija resena :D
  • Autor

Samo kada pogledas, nema nekih stopera koji vrijede 50+ mil i vise, a da nisu u ovih top 6 ekipa :D Mozda je Maguireu dosadilo u unitedu :D

Nego, ponudili Girouda i 50 mil za Dembelea otprilike. Stoper se trazi, to vec znamo. Spominje se neki Diallo kao alternativa za napadaca. Izgleda da cemo Sancha i Chilwella ostaviti za ljeto, sto je bolje nego kupovati bilo koga.

Al pazi ako jeste Gomez pitanje je zasto on a ne Ake? Ake je home grown, igra redovno za Bornmut, polivalentan je igrac i kosta manje. Ne vidim sta je to Gomez bolje i vise pokazao od njega do sad u karijeri.

Zasto se Ake uopste dovodi u pitanje? Njega treba dovesti svakako. A i dok je igrao za nas bio je dobar. Jedini belaj moze biti ova povreda.

A i ko je uopste skautovao ovog Dialoa da mi je znati.
Golove daje iskljucivo iz kaznenog prostora, konverzija suteva 20%, sto se kontrole lopte tice Tami je za njega Luis Nazario de Lima Ronaldo.
Ne razumem.

Svaki put kad sam ga gledao ove sezone, loše je odigrao. Po meni je on zasad samo talenat, a takvih već imamo bez da dajemo 50 miliona funti.

Plus igra sa Virgilom koji je Lovrena ucinio vise nego dobrim stoperom.
Sto dalje od ove engleske prevare pa makar Zouma i Tomori cinili stoperski par.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.