Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Sta je ovo Liverpul dovodi Japanca Minamina iz Salzburga za 7,25 miliona eura??

Pa ovo je smijesna cijena za dobrog igraca. 24 godine momak.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Top igrac, meni se bas svidio u nekoliko tekmi u kojima sma ih gledao. Minamino i Hwan mi se najvise svidjaju, Haaland je prica za sebe.

Nebi pogrijesili ako bi sta probrali u Salzburgu te Leipzigu, moze se finih igraca naci.
Demiral se i meni svidja kao stoper. Lud je, gine za svaku loptu, a to se cijeni.

Ako bi se moglo sta srediti, bilo bi dobro, mada nigdje niko nije spomenuo da smo zainteresovani.
Imam resenje i za problem golmana :D

Predrag Rajkovic, brani za Rems, najbolji u ligama petice po broju utakmica bez primljenog gola(10 meceva)
Prvi ili medju prvima, moguce da podaci nisu bas najtacniji.
Dortmund-Leipcig trenutno 3:2
Jeda gol Sancho, dva Werner.
Nevjerovatnu statistiku imaju oba igraca, Sancho 7 utakmica za redom daje gol a Werner 6 utakmica za redom.
Ne pratim cesto Bundesligu ali ovo veceras je bila strasna utakmica, na kraju zavrseno 3:3.
Werner 2 gola, doduse oba nakon gresaka igraca Dortmunda. Strasan igrac. Kao i Sancho.
Ovaj Upamecano ili kako vec, nije veeceras briljirao, ni blizu partija stopera od 70-80 miliona.

Real nam nece tek tako pustiti Isca, trazice oni sigurno nesto zauzvrat. Samo se nadam da ono govno od Zidana nece traziti Kantea.

Negdje sam vidio naslov da je Real zainteresovan za Kantea, i moram priznati da ke malo strah. Nije pouzdan izvor, rumor je, ali opet.

Isco i Eriksen igraju na poziciji na kojoj imamo Mounta, Loftus-Cheeka i Barkleya..

Dzaba ih imamo kad nijedan nije klasicna desetka. Nemamo zavrsni pas u igri, Abraham bi bio mnogo produktivniji sa jednim od te dvojice na terenu.
Svaka cast nasim momcima, ali treba nam igrac drugacijih karakteristika.

Ne mislim da nam treba, Mount  je desetka, RLC je sve na sredini. Moze nadoknaditi tu veliku desetku Jorginho i Kovacic ako bude nastavio da napreduje. Sredina je fakticki nepotrebna i to nam je bas jako. Treba nam krilo desno, i odbrana.

Maunt je vise osmica.
Svakako treba pojacati konkurenciju u napadackim opcijama. Danas je fudbal takav da se tezi ofanzivi i ti igraci su na cijeni.

Sto se Mounta tice, on je jos uvijek miljama daleko od igraca koji ce zacementirati tu poziciju. I dalje je mladalacki previse nekonstantan da bi mu se potpuno povjerenje ukazalo. Mislim da ce ekipe profitirati jacanjem konkurencije tu.

U medjuvremenu probao bih s Pulisicem u sredini, iza napadaca.

Je li mene neko zajebava

Timo Werner ima release clause od samo 30 KILIONA 30 jebenih Miliona (moze valjda narasti na 60 u zavisnosti od njegovih pruzenih partija ali i 60 nije neka suma)

Ne znam sta se čeka momak standardno moze igrati i lijevo krilo i špica, pa kud ces bolje majku mu

Sto se ostalih pozicija tice, za stopere nemam nekih ideja, koga dovesti da li sacekati i vidjeti moze li se naci dvojac (Tomori, Rudiger, Zouma) koji bi igrao vrhunski i bez greske. Christiansena uopste ne racunam.
Lijevi bek moze sa tim da bi mozda cak i prije prodao Emersona nego Alonsa cisto iz razloga jer moze da odigra vrhunski kao LWB.
Sta se ceka tu, znamo svi ako se Bayernu kurac digne na Wernera on je njihov, kao i bilo koji drugi igrac u Bundesligi. Vjerovatno je tu kocnica. A i kontam Leipzig stvarno ima dobru ekipu, bori se ove sezone legitimno za titulu tamo plus gura odlicno u Ligi Sampiona, ne vidim razloga zasto bi sad u pola sezone odlucio otici. On je tamo do ljeta vjerovatno a onda dalje je sve moguce.

Elem, ima jedna druga stvar koju bi nasi trebali uraditi. Poslati malog Gilmoura, mozda i Guehija na posudbe vec u januaru. Obojica bi profitirali od kvalitetnog seniorskog fudbala.

Boli nas kurac za njihove titule i LS i sve.

Otkupna klausula se moze aktivirati i mozda im se i moze izaci u susret i ostaviti ga mozda na posudbi...

Sa druge strane Chelsea je mnogo veci klub od RBL-a i naravno da je i njemu u interesu da predje kod nas jedino ako nije neki navijac bajerna jebanog, kojem on na srecu jos uvijek ne treba.
Momak je standardan reprezentativac, mlad, dokazan tu je i pulisic ako ne i jezik problem ili sta ti ja znam.

Sancho je isto opcija mada tesko da se to moze odraditi sad na zimu bez neke nerealne sume.

Zaha nije igrac koji ce dici nasu igru na visi nivo i ima jos jedno 2-3 sezone max na vrhunskom nivou i na njega davati 50+ miliona je isto glupost
A zašto bi on htio doć kod nas? Osim para. Mi imamo Abrahama stoga je jasno da ga dovodimo kao zamjenu. A tamo je redoviti prvotimac i ponajbolji igrač a zasad se čak i bore za titulu
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.