Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Dobra vijest u vezi transfera. Nadam se da cemo iskoristiti i pogoditi sa transferima.

Koje hemije? Trebaju nam defanzivci, pa makar pokvarili svu "hemiju", a treba nam i krilo da zamijeni nepotrebnog Williana. Napadac nam najmanje treba, i on treba biti zadnji na listi, moze se neki jeftiniji dovesti da bude drugi ili treci iza Tammya.

To lepo funkcionise i sam tim Lamps drzi pod kontrolom. Sta kad Tami ne bude u formi ili se ne daju bize povredi. Ili ritam sreda subota? Ko ce da igra? Raspali Ziru? Na krilima imas aleternativu uvek, tek sad kad se Odoi vraca u punu formu. Mi zaboravljamo da je ovo mlad tim sklon oscilacijama i da ce forma pasti ali je pitanje tada da li imas individualce koji mogu da rese mec iz pola sansi.
Oscilacije su u redu. Ekipa je mlada i to je za očekivati. Ne treba tu mladost narušavati dovođenjem igrača već ih treba istrpit sezonu dvije.

Ono što trebamo je dovoditi tamo gdje nemamo ni mladića ni trenutne kvalitete. To je ponajprije stoper. A onda backup napadač, lijevi bek i možda još jedno krilo pa konačno se riješiti Wiliana i Pedra.

I da, ne treba s ničim od toga žuriti. Bolje ne dovesti nikog nego bezveze trošiti pare samo da se nešto dovede. Ako se ukaže prilika za dobrim igračem super, ako ne ona na ljeto (kad će bit i više opcija). Vjerujem da s ovim kadrom možemo izboriti top4 tako da nema potrebe za panic buy. A čak i da ne izborimo top 4 opet bolje čekat pravu opciju nego trošiti na razne Drinkwatere i sl.
Odbrana nam je najkritičnija i tu je jedan World Class stoper Must buy.
Prvo se to mora riješiti ako je moguće u januaru a ako ne možemo dovesti svjetsku klasu, boljeg od svih kojih imamu u odbrani onda možemo i ovako izdržati sezonu bez da kupujemo neku zakrpu koja neće ničemu doprinijeti. Znači prvo CB pa tek onda razmišljati o drugim stvarima..
Nama koliko god da je bitan kvalitet i klasa igraca, toliko nam je, ako ne cak i vazniji, karakter same te osobe.

Jedan pogresan potez i moze se razjebati sva hemija i zajednistvo unutar tima.

Vec vidim negdje novinari pokusavaju nas spojiti s Dembeleom iz Barce. Takvi transferi bi pogubni bili, sto dalje od toga.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Čitavo vrijeme mislio ne trebaju nam štoperi, s vremenom će biti bolje, ali ovo danas je bilo tako amaterski.

Fali nam kvalitete, to je očigledno bilo i prije sezone. Konkretno fali nam 300 mil u ekipi kroz 4 igrača, i nekih 100-150 mil u prodaji škarta.
Nadam se kako ćemo napraviti ono što je potrebno inače neće tu biti napretka i smanjenja razlike za liverpoolom i cityjem.
Spominje se zaha, nadam se da to nije istina, nije po meni to ta klasa koju trebamo
Napoli je u katastrofa situaciji, i rezultatskoj a i što se tiče atmosfere oko kluba, tu bi mogli možda ugrabiti Koulibalyja.
Doduše ne znam bi li to bio pogodak s njim, nisam ga gledao u zadnje vrijeme, zna li netko u kakvoj je formi i bi li njega doveli, ili nekog drugog

Treba kupiti Chilwela i Koulibaliya i ne treba zaliti na njih ni 150 miliona. Prodati sav ovaj skart moze se tu nakupiti fina svota.

Isto tako ne zaboravimo da je Liverpool do dolaska VVD-a primao golove ko na traci i Kloppa se već počelo prozivati Floppom. Onda je došao VVD i sad su prvaci Europe i vrlo vjerojatno Engleske. A mi smo u sličnoj situaciji kao Liverpool tada. Dobri u napadu loši u obrani. Zato kupit neku stoperčinu i ne štedit.
Ja sam za to da se vrate iz mirovine Terry i Carvalho. Oni bi sa svojih cca 40 bili bolji stoperski par od nasih trenutnih tulipana.

Zar, ja sam vidio da misle da nece dugo odsustvovati.

Zamjenjen je protiv Lpoola zbog povrede zadnje loze. Dalje iskreno nisam pratio desavanja oko Akea
Koga predlazete kao pojacanje na stoperskoj poziciji?

Koulibaly bi mogao biti dostupan ali tu ce biti bas zestoka konkurencija.

Meni se prosle sezone dok sam pratio Bundesligu bas svidjela igra jednog stopera iz Leipziga, visok tamnoput isto ali odlican s loptom, jak, skocan. Ne znam tacno ime. Sad gledam imaju dvojica Francuza, obojica vrlo mladi. Treba obratiti paznju tu.

Ne znam zasto su zapeli za Akea. Meni on nista posebno nije pruzio u Bournemouthu da bi ga se vracalo. Bournemouth inace jednu od losijih odbrana lige ima. Inace u Engleskoj u ovim manjim timovima nema nekog potencijala da bi se isplatilo uloziti. Niko ne odskace kao Van Dijka onda.

Ma ja bih spizdio sve pare na Koulibalyja i Chilwela, koštali bi otprilike koliko nam je i budžet ove zime, a mislim kako bi s tim riješili obranu.
Pitanje je naravno bi li oni prodavali te igrače, pogotovo Leicester

Koga predlazete kao pojacanje na stoperskoj poziciji?

Koulibaly bi mogao biti dostupan ali tu ce biti bas zestoka konkurencija.

Meni se prosle sezone dok sam pratio Bundesligu bas svidjela igra jednog stopera iz Leipziga, visok tamnoput isto ali odlican s loptom, jak, skocan. Ne znam tacno ime. Sad gledam imaju dvojica Francuza, obojica vrlo mladi. Treba obratiti paznju tu.

Ne znam zasto su zapeli za Akea. Meni on nista posebno nije pruzio u Bournemouthu da bi ga se vracalo. Bournemouth inace jednu od losijih odbrana lige ima. Inace u Engleskoj u ovim manjim timovima nema nekog potencijala da bi se isplatilo uloziti. Niko ne odskace kao Van Dijka onda.

Dajo Upamekano.
Ima dosta talentovanih mladih stopera, ali sam protiv toga da se dovodi takav igrac.
Fali nam iskustvo u zadnjoj liniji, to se iz aviona vidi. Ako ne moze Kulibali probati sa Ridigerom i Tomorijem.

Koga predlazete kao pojacanje na stoperskoj poziciji?Koulibaly bi mogao biti dostupan ali tu ce biti bas zestoka konkurencija. Meni se prosle sezone dok sam pratio Bundesligu bas svidjela igra jednog stopera iz Leipziga, visok tamnoput isto ali odlican s loptom, jak, skocan. Ne znam tacno ime. Sad gledam imaju dvojica Francuza, obojica vrlo mladi. Treba obratiti paznju tu.Ne znam zasto su zapeli za Akea. Meni on nista posebno nije pruzio u Bournemouthu da bi ga se vracalo. Bournemouth inace jednu od losijih odbrana lige ima. Inace u Engleskoj u ovim manjim timovima nema nekog potencijala da bi se isplatilo uloziti. Niko ne odskace kao Van Dijka onda.Sent from my ONEPLUzS A3003 using Tapatalk

Soyuncu
Ma i Koulibaly je ove godine najblaze receno, slab. Nisam siguran da bih ga doveo.

Mada, kada pogledam trziste ja nemam pojma koga dovesti, a da bude instant pojacanje. Niti stopera niti lijevog beka. Sve je nesto, nit smrdi nit mirise. I taj Chilwell bit ce preskup, a daleko je npr od jednog Robertsona, a nama treba neko kao Robertson. Od krpljenja nema nista. Gaya, Grimaldo, Chilwel sve je to nekako bezveze.

Od stopera takodjer, Koulibaly se smatra klasom, a ove godine je slab, dakle nebi doveli igraca u formi i pitanje bil pogodili s njim, osim njega nijednog stopera na trzistu a da je klasa. Imas djece nekakve, ali nama to ne treba, nama jednostavno treba klasa da kad dodje odmah pokaze ko je gazda, da nas digne na veci nivo.

Za napad imas npr Wernera, Dembelea i to je ok, za krilo Sancho Ziyech, Zaha, takodjer bili bi dobra pojacanja, ali odbrana nista.

Bas me zanima sta ce uraditi, sad na zimu.
Cemu predlaganje bilo kog igraca Lesterakad nam ih nece prodati ni suvim zlatom da placamo?

Situacija u Napoliju je nama dobro poznata, samo sto su tamo udarili na predsednika.
Zbog toga Kulibali ladi muda na terenu.
Daj ga ti 'vamo, igrace on vrhunski.
Ben Cilvel je sve samo ne zaebancija i prosecan igrac.
Nije Robertson to je tacno, ali je nesto najblize njemu.
Na stranu to sto Lester rastura i sto ga necemo dobiti, bio bi fantasticno pojacanje.
Volim da gledam Lion i tvrdim da Dembele nije apgrejd u odnosu na Abrahama. Jedino sto je brzi. Ista boljka kao kod Abrahama, zivi od kreacije saigraca.
Verner je vec druga prica. Brzi je od obojice, jaci na lopti, moze da iskreira sansu za sebe...
Sto se krila tice bas nemam nikakvu ideju.
Slozio bih se za Bena, momak je ove sezone jebenica, masinerija, strojnica.
Drugi najbolji lijevi bek lige. Dobar naprijed, dobar nazad, brz, veliki broj sprintova, ponavljanja uz lijevu stranu terena... Bio bi velika nadogradnja na ovo sto trenutno imamo, bez dileme.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.