Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Issa Diop, Thomas Lemar i Gedson Fernandes su trenutačne mete. Izgleda kako je onaj stoper bio Diop ipak.
Ne sviđa mi se ništa i nadam se kako nećemo kupovati ništa do ljeta.
Ovo je na tragu transfera koje radimo u zadnje vrijeme, hrpa polovnjaka
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Ma ne bi vala ni mi ovdje nikad zadovoljni bili, vazda bi se nasao neko da malo kenja koga god da dovedu. Tako da opusteno.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nakon ovih 10 dana prijelaznog roka, mislim da stize samo Dembele, da ce ona 2 napadaca otici iz kluba i lijevi bek ce doci u slucaju da Alonso napusti klub. To je sve. Stoper nebi trebao doci, a veznjak pogotovo ne. Za krilnu poziciju ceka se Sancho, ocigledno.
  • Autor

Issa Diop, Thomas Lemar i Gedson Fernandes su trenutačne mete. Izgleda kako je onaj stoper bio Diop ipak.
Ne sviđa mi se ništa i nadam se kako nećemo kupovati ništa do ljeta.
Ovo je na tragu transfera koje radimo u zadnje vrijeme, hrpa polovnjaka

Gedson ode u West ham, nikad nismo ni bili zainteresovani. Lemar nam je ponudjen, jer ga Atletico ne zna koristiti. Za Diopa nisu neki izvori.

Zasad izgleda da ce dovesti samo neko ko je kvalitetan ili ako bas neko ode kao Christensen, Michy/Giroud. Ako odu, onda ce doci Dembele i Ake. Sve su naznake da cemo cekati ljeto ipak, jer nisu dostupni oni igraci koje smo htjeli.

Gedson ode u West ham, nikad nismo ni bili zainteresovani. Lemar nam je ponudjen, jer ga Atletico ne zna koristiti. Za Diopa nisu neki izvori.

Zasad izgleda da ce dovesti samo neko ko je kvalitetan ili ako bas neko ode kao Christensen, Michy/Giroud. Ako odu, onda ce doci Dembele i Ake. Sve su naznake da cemo cekati ljeto ipak, jer nisu dostupni oni igraci koje smo htjeli.

Nisu se proslavili ti igrači Monaca, svi su ispali na kraju shit. A svi su plaćeni velikim parama.
Mislim na trojac Mendy, Bakayoko, Lemar.
Dok su ostali uboli sa Silvom, Fabinhom i naravno Mbappeom
Lemar je klasika kontra krilo/poluspic. On u 4-4-2 da igra desnog veznog ne moze. Nije on los igrac, daleko od toga ali nece nasa uprava dovesti njega od 50 miliona i Sanca od 120. Ako bi njega uzeli to bi bilo to.
Iako ga smatram boljim igracem nego sto se videlo u Atletiku nisam siguran da moze da iznese teret startera u top 4 PL klubu.
  • Autor

Ma samo posudba sa pravom otkupa ukoliko se pokaze kao dobar. Zacudio sam se i ja malo kako se Lemar nije snasao u Atleticu a dobar je igrac, vrijedilo bi tu posudbu pokusati i Gabigola na posudbu i to je to.

Samo posudbe pa ako se pokazu dobrima onda ih uzeti naravno :D

Gabigol je fake news.

Moze li Lemar igrati lijevog beka? Brz je i ima strasan centarsut, to znam, ali ostali aspekti igre? Mozda se to razmatra, sta mislite?

Moze li Lemar igrati lijevog beka? Brz je i ima strasan centarsut, to znam, ali ostali aspekti igre? Mozda se to razmatra, sta mislite?

Pa s obzirom da ga je Simeone koristio i kao levog veznog i da nije pokazao nista, sta ti mislis moze li na beka? :D

I ja bih Lemara probao na lijevom beku mada ja bih volio da dovedemo Gossensa iz Atalante, em jeftiniji i bolji em bi instant unaprijedio poziciju lijevog beka.

I ja bih Lemara probao na lijevom beku mada ja bih volio da dovedemo Gossensa iz Atalante, em jeftiniji i bolji em bi instant unaprijedio poziciju lijevog beka.

Produzio ugovor sa Atalantom i to navodno uz izjavu da bi iz Atalante otisao jedino u Salke, klub za koji navija iz detinjstva.
Lemar levi bek? Cek je l me ti zajebavas?

Jel ozbiljno, jbga. A vidio sam po YT cak da postoji nekoliko video u fazonu Welcome to Schalke... A za Lemara, ako bi ga doveli, sto ne pokusati? Ni prvi ni zadnji koji je s krila presa na beka i obrnuto. 

Jel ozbiljno, jbga. A vidio sam po YT cak da postoji nekoliko video u fazonu Welcome to Schalke... A za Lemara, ako bi ga doveli, sto ne pokusati? Ni prvi ni zadnji koji je s krila presa na beka i obrnuto.

Nekad me stvarno iznenadis.

Pa sto ne pokusati? Ne kazem da ga primarno dovedemo u cilju igranja na beku, nego kao krilo ako ga vec budemo dovodili, i pokusati 1-2 utakmice, mozda sve iznenadi. Mislim generalno ja njega ne bih uopste dovodio jer mi nije neki igrac ali iza ovog stojim da ako bi ga doveli sto ne pokusati na beku i vidjeti. Mozda nece kurcu valjati a mozda bi bio i dobar.

Ako se dobro sjecam on je igrao u Monacu nekoliko utakmica kao wb, i ofanzivno je mnogo donosio ekipi, brzina i centarsut, u tome znam da je mocan. Ako je ikako dobar pozadi, sto da ne... Mada znam, nema nista od toga.

Pa sto ne pokusati? Ne kazem da ga primarno dovedemo u cilju igranja na beku, nego kao krilo ako ga vec budemo dovodili, i pokusati 1-2 utakmice, mozda sve iznenadi. Mislim generalno ja njega ne bih uopste dovodio jer mi nije neki igrac ali iza ovog stojim da ako bi ga doveli sto ne pokusati na beku i vidjeti. Mozda nece kurcu valjati a mozda bi bio i dobar.

Iz prostog razloga sto se u Atletiku ne sastavlja sa fudbalom na pozicijama spoljnjeg igraca bilo levog bilo desnog, a to je ofanzivnija uloga u kojoj mu bek cuva ledja pa se ne snalazi nikako.
To sto nama fali bek nikako nije razlog da ga izmisljamo od igraca koji to nikako nije.
Celsi godinama pati za levonogim desnim krilom. I sad kad bi mozda konacno doveli jednog takvog igraca, ti bi ga probao na levom beku.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.