Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ziyech koji ne zna osutati kako treba, ali svi misle zbog LP da zna. Onana koji ne zna braniti, ali ljudi zbog LP misle da zna. Dembele je barem zabio 10 golova u toj ligi, mislim da je najvise 13 ili tako nsesto.

6 golova i 13 asistencija u ligi, nije lose i napisao sam dobar lijevak, ne sad da je neki world class da me ne kolješ odmah
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Simon Philips prenosi da je Chelsea zainteresiran za Alexa Tellesa iz Porta. Ima otkupnu klauzulu od 40 miliona eura. Svakako bi bio upgrade u odnosu na oba nasa beka.
Više nego ikada trebamo misliti o transfer politici. Ne trebaju nam novi Drinkwateri koje trener nema u planu koristit niti koji mogu unaprijediti igru i smanjiti naše nedostatke. Trebamo prave igrače i nadam se da skauti rade posao kao treba i da ćemo dovesti pravog igrača. Ako ne možemo dovesti pravo rješenje sada u januaru, tj. ako ga klub ne želi prodati sada zašto ne čekati ljeto pa to uraditi nego sada kupiti neku zakrpu koja će biti teret klubu baš kao što je to Drinkwater koji se vraća u klub sa posudbe i stvara nova pitanja, šta dalje s njim?! Ne smijemo bacati novce nego pametno izabrati i kupiti pojačanje baš u smislu te riječi, POJAČANJE. Moje mišljenje je, bolje sačekati nego kupiti bilo šta.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Slažem se, ako nismo u mogućnosti sada, bolje pričekati ljeto nego dovoditi razno razne poluproizvode, takva politika nas je i dovela tu gdje jesmo
Nije ovo uopste laka situacija.
Glavne mete (Sanca i Vernera) ne mozemo dobiti u januaru. Ako se klub odluci za neka druga resenja onda se od njih odustaje.
Ako pak cekamo leto postoji mogucnost da oatanemo bez top 4 sto moze uticati na igrace da izaberu da odu u neki drugi klub zbog Lige Sampiona...

Nije ovo uopste laka situacija.
Glavne mete (Sanca i Vernera) ne mozemo dobiti u januaru. Ako se klub odluci za neka druga resenja onda se od njih odustaje.
Ako pak cekamo leto postoji mogucnost da oatanemo bez top 4 sto moze uticati na igrace da izaberu da odu u neki drugi klub zbog Lige Sampiona...

Tacno ali treba ako ništa pokušati odraditi ko sa Pulišićem, jer bolje ne dovesti bukvalno nikoga sad nego da dodju Dembele za 40 miliona, Zaha za 80, Dani Olmo itd....

Meni idalje nije jasno kako je Liverpool uzeo Robertsona (najboljeg lijevog beka donjeg doma lige) za 8 miliona funti i kako je Tottenham uzeo Trippiera (najboljeg desnog beka donjeg doma lige) za 3,5 miliona funti. Ja trenutno ne vidim način da se pojačamo na lijevom beku bez 30 miliona eura.

Meni idalje nije jasno kako je Liverpool uzeo Robertsona (najboljeg lijevog beka donjeg doma lige) za 8 miliona funti i kako je Tottenham uzeo Trippiera (najboljeg desnog beka donjeg doma lige) za 3,5 miliona funti. Ja trenutno ne vidim način da se pojačamo na lijevom beku bez 30 miliona eura.

Za Hal mislim da su tada ispali iz Premijer lige a Barnli je igrao u drugoj ligi pomenute sezone valjda.

Oba kluba su tada ispala iz lige. Oba ta igrača su bili stvarno vrh u svojim klubovima i kad ih gledaš pomisliš da mogu u boljem klubu igrati. Bez obzira na okolnosti, pljačka je bila. I sada je Huddersfield ispao pa se recimo Biling prodao za 15 miliona funti.

Rodzers izjavio nista od prodaje Cilvela u januaru.
Navodno odustajemo od Zahe jer trazi 200 hiljada funti nedeljno.
Teljes kosta 40 miliona evra
Prioritet za januar napadac.
Setio sam se!
Karlos Vela nas je spas.
Igra spica i krilo, u zivotnoj je formi, dovoljno mator da bude rezerva Abrahamu i da ga lagano otpisemo za sezonu, dve.
Je li Demiral iz Juventusa toliko perspektivan da se za njega laktaju dva kluba koja su poznata po tome da znaju nanjusiti talenat, izbrusiti ga i kasnije prodati po paprenoj cijeni?
I ako jeste treba li se ukljuciti?

Lester i Dortmund nude 30 odnosno 40 miliona eura.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Predložio bih nam Emiliana Buendiu za desno krilo. Čini mi se treći asistent lige, prošlog mjeseca oborio rekord po kreiranim šansama u ligi, inače samo De Bruyne bolji od njega po tom pitanju u čitavoj sezoni. Ima samo 23 godine, ne bi koštao puno, a već je naviknut na Englesku. Ali "ne može, nije ljevak".

Predložio bih nam Emiliana Buendiu za desno krilo. Čini mi se treći asistent lige, prošlog mjeseca oborio rekord po kreiranim šansama u ligi, inače samo De Bruyne bolji od njega po tom pitanju u čitavoj sezoni. Ima samo 23 godine, ne bi koštao puno, a već je naviknut na Englesku. Ali "ne može, nije ljevak".

To za levonogo krilo je vec postala i zaebancija.
Uostalom nije ni Sanco levak.
Fino igra Buendia, puno trci, ima kvaliteten centarsut, uklopio bi se fino sa Dzejmsom.
Al opet je tu pitanje nase Uprave. Oni ne znaju da odrade transfer ispod radara.
Kakve smo igrace ranijih godina za sitnu lovu uzimali... Ali to je valjda otislo u penziju s De Vizerom.

Šta mislite o onom Turčinu iz Lestera Soyuncua? Mogao bi se on na ljeto zaganjati, a pokazao se dobrim u Lesteru.

Šta mislite o onom Turčinu iz Lestera Soyuncua? Mogao bi se on na ljeto zaganjati, a pokazao se dobrim u Lesteru.

Ako bude trazio da ide, i ako ga niko drugi ne bude hteo i ako ga namamimo velikom lovom onda bi mogli.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.