Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Izgleda da su poslali prvu ponudu za Dembelea od 40. miliona eura, mediji misle da ce ponuda rasti a vjerovatno ce i Giroud biti dio ponude.

Ne znam, nisam nikako odusevljen ovim igracem.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Ja nisam toliko za Wernera, ima 23 godine, ako bude backup Abrahamu brzo će počet plakat, ako Abraham bude backup njemu obrnuto.

.
Koliko god da je Abraham dete kluba Verner je ipak bolji igrac.
Ali igranje u Engleskoj donosi sasvim dovoljno utakmica za dva spica.
No svejedno je sada jer imamo sportski nepismenu upravu kluba.

Izgleda da smo zainteresovani i za Dani Olma iz Dinama. Ovo mi se vec svidja.

Olma nisam gledao vise od 5 puta, tako da nisam kvalifikovan da dam misljenje.
Mada kad vidim naklapanja pojedinih ovdasnjih medija tacno imam osecaj ko da citam o Davidu Silvi.
No dobro Dinamo ima istancan osecaj da namirise talenat tako da decko verovatno vredi tih trideserak miliona..
Radije bih dao za Olma te pare nego za mrtvog Dembelea. Ja nezz šta puše ovi naši u upravi, opet će sve živo sjebati.
Totalno izvan logike, poluigrače dovode za velike pare.
Što se tiče eriksena taj neće ostati u epl, na njega treba zaboraviti.
Bolje da pričekamo i uzmemo Wernera za ljeto, ili nikog ne uzmemo, nego dovoditi ovakve..

Ja ne mogu da vjerujem da je prva vijest o nama kada je u pitanju prelazni rok ta da smo ponudili 40 miliona eura za napadača Moussu Dembelea da bi nam bio rezerva Abrahamu. Srećom, neće nam ga dati jer su Depay i Reine-Adelaide out of season.

Dao bi Abraham dosad golova kao Vardy da ima više kvalitetnih lopti sa bokova, a ne centaršutevi u prvog igrača ispred sebe.

To se apsolutno spazem. Drogbu tesko da mozemo da iskopamo da drzi pola odbrane protivnicke na ledjima. Pa sad ako dovodis bolje dovedi razlicitog tipa da bi ga upario sa Abrahamom kad jurimo rez. A mozda se i toliko lepo uklope da bi greota bila da ne igraju zajedno. Mi ionako vise igramo na zemlji tako da bi i Werner ulazio u gol sanse. U nasoj postavci igre kockice mora da se presloze pa bi i pojacanja imala smisao. A sto se cene tice ozbiljni klubovi danas pljunu 50 milki za rez opciju. Tj danas moras da imas i 15 igraca koji su nominalno za prvih 11 zbog ritma sreda subota. Werner zbog svoje brzine bi cak mogao da igra i krilnog napadaca.
Ne vidim zašto bi Werner htio otići iz Leipziga trenutno, imaju priliku osvojiti bundesligu, a i prošli su u ligi prvaka.
Sigurno kako će ostati do ljeta, podržao bih da napravimo nešto tipa kao sa Pulisicem.

Ovaj Reine-Adelaide je duplo bolji igrac od Dembelea. Ima odlicnu kontrolu lopte, steta sto se povrijedio.

A sto nije spic to nista a? :D
Pa igrao je ove sezone i klasicnog spica, i to nekoliko utakmica. To isto ko da kazes da je i Werner igrao po krilu nekoliko utakmica ne znaci da ne moze igrati i napadaca i krilo. Mada je definitivno krilo njegova najbolja pozicija, vise sam htio reci da je bolje da su njega doveli nego ovog Dembelea jer je Reine bas veliki talenat.

Pa igrao je ove sezone i klasicnog spica, i to nekoliko utakmica. To isto ko da kazes da je i Werner igrao po krilu nekoliko utakmica ne znaci da ne moze igrati i napadaca i krilo. Mada je definitivno krilo njegova najbolja pozicija, vise sam htio reci da je bolje da su njega doveli nego ovog Dembelea jer je Reine bas veliki talenat.

Najveci broj utakmica ove sezone igrao kao centralni vezni :D
Finising mu se vodi kao slabost..
https://www.whoscored.com/Players/277239/Show/Jeff-Reine-Ad%C3%A9la%C3%AFde

You can't win this one man :D
Uopste nije igrao centralnog veznog nego krilo, to mu je primarna pozicija. A igrao je napadaca jer zna postici gol nemam pojma otkud da mu finishing navode kao slabost. Nidje veze pogotovo jer nema puno minuta.

Spomenuo sam ga na prethodnim stranicama ne treba se prepirati oko njega pretrpio gadnu povredu tako da nam to ne treba.

Jedini napadac koji je meni interesantan u francuskoj (izuzima se PSG) je Victor Osmihen, dobro je odigrao i protiv nas prvu tekmu, mogao bi se on dovesti na ovo sad ili sledece ljeto.

https://www.google.com/amp/s/www.goal.com/en/amp/news/tottenham-chairman-levy-we-arent-scared-to-sell-eriksen-to/omlm6ngeuhkc161r7kvs3eznq

Prodao bi ga bilo kome, samo da ne ode na leto za dz. Problem nije u Leviju vec u nasoj sablasno nesposobnoj upravi.

Sta ocekujes od ljudi koji kupe Girouda i posalju Batshuayia na posudbu kako bi Arsenal kupio Aubameyanga koji postigne cca 60 golova u 90 utakmica za Arsenal...

Malo je glupljih poteza bilo, da ja znam

Nece ga nama prodati ni za sta.

Prodati ce ga bilo kome ko ponudi pare. Samo se treba dogovoriti sa igracem i to je to ali ne vjerujem da su nasi maloumnici sposobni da odrade kvalitetan transfer jednom godisnje, tajming im je nekih dvije do tri godine po dobrom transferu
https://www.bbc.com/sport/football/50977553

Evo izgleda kako je Lyon rekao da Dembele nije za prodaju, spasili nas ljudi. Iako i nije garancija, moguće da ga uzmemo na kraju ipak, ali nadam se kako nećemo.
Pročitao sam nešto da se mi i tottenham raspitujemo za Koulibalyja, usran izvor doduše
  • Autor

Spomenuo sam ga na prethodnim stranicama ne treba se prepirati oko njega pretrpio gadnu povredu tako da nam to ne treba.

Jedini napadac koji je meni interesantan u francuskoj (izuzima se PSG) je Victor Osmihen, dobro je odigrao i protiv nas prvu tekmu, mogao bi se on dovesti na ovo sad ili sledece ljeto.

Ziyech koji ne zna osutati kako treba, ali svi misle zbog LP da zna. Onana koji ne zna braniti, ali ljudi zbog LP misle da zna. Dembele je barem zabio 10 golova u toj ligi, mislim da je najvise 13 ili tako nsesto.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.