Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Za Wernera će tražiti 100 miliona

Ne možeš više dovest wc igrača ispod 70-80 milja... Bez obzira dal je golman, stoper ili napadač. To je surova i žalosna realnost...
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Stoper je primaran, a onda ili napadač ili bek, vjerujem ako nam dignu ban kako možemo 2 dobra igrača dovesti. Ja sam i dalje za dybalu, klasa bez dvojbe koja može igrati i napadača i krilo i lažnog napadača, pokrio bi više pozicija.
Puno bi koštao al treba nam wc igrača, osim kantea nemamo niti jednog
Kojim trikovima dovesti igraca koji je ove sezone najbolji u Juventusu? Pa oni ga ne bi prodali za 150 miliona a ne vidim ni razlog zasto bi dolazio kod nas pored Juventusa.
Slažem se, to bi bilo vrlo teško, ali mi svojevrsno prodajemo svoje najjače igrače, i ako ne možemo nakon bana dovesti nekog provjerenog, jebiga onda, nismo onda više ni među elitom.
Ili možemo dovoditi igrače samo iz druge klase klubova kao što su dortmund, ajax i slični. A svoje ćemo prodavati realu ili psgu.
Jer nećemo tako smanjiti razliku između nas i najboljih klubova, prodajući svoje najbolje njima, a dovodeći igrače koji oni ne žele. Trebat će tu iskeširati ako se mislimo vratiti gdje smo bili, uz dolazak igrača iz akademije
Slazem se ja s tobom ali trenutno neke igrace ne mozes dovesti samo novcima. Potrebno je i neke druge stvari da se poklope, da je igrac nezadovoljan, da je tvoj klub bolji od njegovog i slicno. Trenutno je Juventus daleko bolja destinacija od nas, imaju para, igrac jedan od nosioca ove sezone, cak ispred Ronalda reklo bi se... nema sanse da ga bilo ko dovede a ne mi.

Po meni ne bi bilo lose iskoristiti situaciju u Napoliju, tamo je rasulo, igraci bojkotuju, De Laurentis kaznjava igrace, ima tu bas dobrog kvaliteta, prije svega Koulibalija bi trebali pokusat dovesti.
Istina, Koulibalija bi trebalo pokušat, tamo nije najidealnija situacija. Sancho se isto vjerojatno može, ali pitanje je kako bi to ispalo s njim, tj bi li ispunio očekivanja
Jel istina ovo da onaj klinac iz Salzburga ima neku mizernu otkupnu klauzulu?

Ako da mogli bismo se ukljuciti tu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Jel istina ovo da onaj klinac iz Salzburga ima neku mizernu otkupnu klauzulu?

Ako da mogli bismo se ukljuciti tu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Bild tvrdi da ima.

Nema kluba koji se tu nece ukljuciti. U takvoj situaciji sanse su nam nikakve.

Mislim da ako se Leipzig uključi, da je to riješena stvar, onda se automatski otvara prostor za odlazak Wernera.

Lajpcig ima pravo prece kupovine, tako je.

Nama bi i Verner legao ko kec na 10.
Posto je CAS uvazio zalbu

Treba nam stoper. Zapravo treba nam Kulibali, ili Skrinjar ali nece njega Inter pustiti.
Stoperi svetske klase su ugrozena vrsta trenutno.
Ako ne mogu da dovedu njega onda nek ostane tako kako je. Samo instant kvalitet dolazi u obzir, sve ostalo imamo.

Za krilo vazi ista prica. Ili formiran kvalitetan igrac ili cekati leto.

Eno ga Sanco vec poceo da silji k*urac, nece da trenira jer ga ne pustaju da ide. Takav nam ne treba.

Nema smisla dovoditi nekog omladinca, vec imamo dvojicu.

U napadu ne mozemo da se oslonimo samo na Abrahama.
Bacuai i Ziru su ispricana prica.
Ali pitanje je koga dovesti a da ne zakopamo Tamija, jer on to ne zasluzuje.
Mozda Tima Vernera.

Silji kurac, jer je navijac Chelseaja, covjek bas hoce da predje kod nas. Pustit ce ga Dortmund kao sto uvijek pusti igraca.

Siljice kurac i sutradan da ode u Real, Liverpul, Siti..
Takvima treba zabraniti pristup SBu.
Odlične vijesti, valjda ćemo ubost sa kupovinom
https://twitter.com/Tom_Morgs/status/1202905380897951744?s=19

Dovesti 2 prava igrača za tih 150 milja, a ne 4 prosjeka kako smo kupovali u zadnje vrijeme često
Najvažniji nam je stoper svjetske klase. Ako treba i svih tih 150m stuć na njega. Takav igrač bi nas masu digao kao VVD Liverpoola.
Ne treba nam zaletanje i kvarenje timske hemije u vidu dovodjwnja 4 igraca. Stoper i spic su sasvim dovoljni za sad.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.