Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Lijevi bek, pudlać 60 miliona, Chilly 60 miliona plaćeni Dalje Maatsen tržišna vrijednost 30 miliona Sve prirodni lijevi bekovi i plus je Colwilla koristio tu kada su svi zdravi bili i on ho

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma nema igrača na planeti koji nama trenutno moze pomoći, mozemo trositi stotine miliona nista dobiti necemo dok ne budemo uspostavili neki sistem igre, dok ne budemo imali neki pravac, dok se ne bude

• Brzo će se prešaltati na Petera Osgooda

Objavljene slike

Zanimljivo je da su 2 najatraktivnija desna beka na engleskom tržištu igrali kod nas do prije par mjeseci. Ne znam imamo li buy-back za Lampteya.

Pa jedino ako se misle otarasiti Azpija i kupovine Livramenta.

Vjerovatno se planira da u budućnosti Azpilicueta što manje igra na toj poziciji.

Bolje neka iskusnjara od 26-7 godina koja može da izguli još 2 sezone u primeu i onda imas Jamesa i Livramenta. Slažem se da je Azpi samo za stopera desnog i to je to, kad igra kao WB, desna strana je mrtva u napadu.

A mislim da je suludo davati barsi tolike pare za jebenog Desta, doduše 20 milki bi i moglo, mlad je mogao bi se uvijek prodati za te pare jebat ga, mada mi je nekakav jalov, stalno neke povredice...

Radije bi nekog Trippiea za neke normalnije pare ili tako nešto, nekoga is Leicestera oni imaju pun kurac desnih bekova Castagne, Pereira, Justin

Onaj Maele ili kako vec iz Atalante je takodje odlican.
A ako se gleda/trazi bekap stoper Tarkovski je sigurica, a slobodan je na leto.
Covek je jedan od najboljih igraca u PL kada je u pitanju pozicioniranje u nisko postavljenoj odbrani.
Moram da spomenem i Romanjolija, koji takodje jos nije produzio ugovor, a moze lagano da upadne u startnu postavu kod nas. Njemu je doduse mana samo Rajola.
Apelujem na upravu Celsija da u zimskom prelaznom roku Hakima Zijeha zameni nekima od ponudjenih:

- Pedro Gonsalves
- Aleks Sent Maksimin
- Rafinja
- Antoni
I titula nece biti dovedena u pitanje.
Slazem se da treba nesto mijenjati u ofanzivnom dijelu ekipe kada su u pitanju krilni igrači, jednostavno nekom promjenom treba traziti novi izvor golova i asistencija. Takođe slazem se da bi mjesto novom igraču trebao ustupiti Ziyech, nekako najmanje koristi od njega, nikada se nije uklopio, nije donijeo nista od onoga što smo očekivali da ce donijeti iz Ajaxa.

Koliko je realno da Newcastle pusti svog najboljeg igrača u momentu kada su na početku projekta stvaranja jake ekipe, tj. sta bi poručili navijačima i fudbalskoj javnosti takvim potezom, bilo bi malo neozbiljno..
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1458362836011397122?t=y5-ElpUx8btpcd1nKDUkHA&s=19

According to Nobel Arustamyan via SportsMole, the Blues are hoping to secure a deal for the young prospect but Barcelona are set to hold talks in the next few weeks.

Dynamo Moscow have not yet received any official bid

Pojma nemam ko je decko...
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1458533309819019266?t=WkcXufTs1GVilpZXTmHoBQ&s=19
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1458375736461385734?t=edzfxyZah-YwYRYffSjWFw&s=19

Moze.

Situacija oko Christensena i Rudiigera ce narusiti i koheziju izmedju Tuchela i uprave. Zivi bili pa viidjelia, ali ako ih obojicu izgubimo naredno godine i to besplatno, ako ode i Silva, mogao bi hladno i Tuchel otici. 

Naučeni iskustvom, dogodine i tako i tako (pogotovo ako osvojimo PL) mijenjamo trenera...
Niko nije iznad kluba.
Ako oni svoj ostanak u klubu uslovljavaju isključivo visinom plate onda ih uz muziku treba ispratiti van.
Rekao sam, i ponovicu, pre dolaska Tuhela su se obijica pomenutih takmicili ko ce se vise raspasti na terenu, igrali na nivou termina ispred zgrade, a sad su kao dosli da postavljaju uslove. U tri lepe sa njima.
Slazem se s Whisperom. Ako vec stvarno ne zele to sto im klub nudi, neka idu, a vec su obojica dokazali da su malo je reci kikseri, sve do dolaska Tuchela.
Stopere koje dovedemo umjesto njih, siguran sam da ce igrati podjednako dobro pod palicom Tuchela.

Jedini problem moze biti nezadovoljstvo njegovo u slucaju da bas gotivi ta dva igraca, pa da budu neke frke u klubu, onda ce se sigurno to odraziti na ekipu. U slucaju da ne bude pravio frku, onda sam siguran da dva stopera koja dovedu umjesto ova dva nasa, da ce biti pun pogodak i da necemo osjetiti njihov odlazak.

Moja dva prijedloga Bastoni iz Intera, te Kounde iz Seville, mada ima sigurno jos mnostvo kandidata.
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1458723151484010497?t=BqHKsLIQMGeo61P1zZUaZQ&s=19

Bolje ovih 20 miliona rasporediti na plate Rudigeru i Christensenu nego ovog anonimusa dovesti.

PS: Citao sam da je problem sa Christensenom samo duzina novog ugovora ne i visina plate.

Da, da Bastoni 60 miliona, Kounde 80. Mozda da i De Lighta pazarimo za 140 pa da nekako nadomjestimo nedostatak stopera... smijesno
  • Autor

Taj Zakarhyan je valjda ogroman talenat, bas ga hvale. Trebalo bi pogledati i malog Alvareza, spica iz River Platea, mislim da mu istice ugovor uskoro.

Turski CNN govori da smo dogovorili stopera iz Fenera, Szallai, ima 23 godine, toliko i miliona eura.

Nema problema sa Christensenom, to samo agent zatekao klub, jer je smanjio sa 5 godina na 3, pa tu drzi ne daj. Rudiger ocigledno ode, taman jos ova sezona.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.