Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='Vinko' timestamp='1336567692' post='47098']

jel to sarkastično ? :blink:
[/quote]

Nadam se da nije, momak razvaljuje, realno, najbolji nam je zadnji vezni u klubu
[quote name='bbj26' timestamp='1336569493' post='47131']

Nadam se da nije, momak razvaljuje, realno, najbolji nam je zadnji vezni u klubu
[/quote]

mene nemoraš uvjeravat, jedan sam od rijetkih koji je podržavao Mikela i sad se ispostavilo s pravom, igračina i pol.

[quote name='chelseathebest' timestamp='1336569878' post='47139']
ma dajte ljudi, bio je on dobar i prije ove sezone...samo ga je pod AVB-om uhvatila neka kriza i odma su ga svi prodavali....
[/quote]

teška obiteljska situacija :/ znaš ad su mu bili oteli oca... i ćini se nije se bio uklopio kod AVB-a i sve to kad se zbroji i oduzme je grdo izgledalo....sad se nemogu sjetit al čini mi se bila i neka ozljda, al taj čovjek je uvjk bio pozitivan i šutio i radio i ovo je zalužio potpunosti.

@chelseafan97 on i nije zamjena Essienu ,igrali su njih 2 rame uz rame i Mikel je već u klubu dugo dugo tako da se i nemože gledat na njega ko na Essienovu zamjenu, prije Romeu, a i sve da se gleda tako, Mikel je totalno defanzivno orijentiran, dok je Essien ipak bio nešto ofanzivniji.
  • 2 sedmice kasnije...
Njegova predstava u finalu dolazi kao šlag na tortu, kruna "uskrsnuća" pod Robertovim vodstvom. Ne brinite zbog Essiena, neka ide ako bude potrebno, Mikel je pokazao ( po ne znam koji put ove sezone ) da moze biti najbolji onda kad se od njeg najvise ocekuje! Bravo!
Znao sam da nece biti los , da ce obaviti svoj zadatak ali ono je bilo FANTASTICNO , koliko je samo lopti presjekao , otklonio opasnost .
Ma odlican je nas Obi Mikel , svaka cast.
jedan od najboljih pojedinaca sinoć u momčadi. Nijednu loptu nije krivo predao, uvijek je imao odlično riješenje.
Srećom što je Meireles jučer bio kartoniran, te je Mikel dobio priliku. Mislim da ga je AVB premalo koristio, no kao sa sve tu je Di Matteo da popravi stvari. Jučer je odigrao perfektno, niti jednom nije izgubio loptu, nije radio glupe prekršaje, koncentriran.
večeras odličan bio, ma šta odličan perfektan, tako smiren, svaku loptu je točno dodao i to fino na drugi kraj terena kad se činilo da nema nikoga, svaka mu čast, tolko presječenih lopti, dobivenih duela, ma stvarno Mikelu svaka ti dala, sviđa mi se i kako jeiznosio loptu, napravi lžnjak da će dodat i jedno 2-3 uvjek zaplivaj a on nonšalantno prođe :lol: kakav kralj !!

i za kraj bi još samo nadodao REKAO SAM VAM :P Mikel ubojica :)
malo sam se iznenadio s obzirom na to kako je mirno igrao vjerovatno je zbog toga njegova izvedba sinoc bila perfektna, svaka cast :)
Miki će biti legenda, nije neki vođa na terenu ali je jedan od najzaslužnijih za sve ovo što sada imamo. Dugo nam poživo Obi
Podržavao sam ga uvijek i izgleda nisam džaba. Mikel je životinja.

Tako smireno, tačno, najpreciznije igrati, fantazija. Samo još da je malo brži, ali dobro je i ovako.
Mikel je za ovakve utakmice stvoren... kad chelsea igra bunker on se iskaze kao jedan od boljih igraca... jer stvarno onda odigra odlicno...

i odlican je on igrac... ima tu mirnocu, preciznost u dodavanjima, odlican je u citanju igre s time i presjecanjima lopte... samo sto ima jednu malu manu... a to je dok chelsea dominira utakmicom onda jednostavno nestane il je uzasno spor... ali vjerujem da ce on to sredit... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1337581020' post='50851']
Mikel je za ovakve utakmice stvoren... kad chelsea igra bunker on se iskaze kao jedan od boljih igraca... jer stvarno onda odigra odlicno...

i odlican je on igrac... ima tu mirnocu, preciznost u dodavanjima, odlican je u citanju igre s time i presjecanjima lopte... samo sto ima jednu malu manu... a to je dok chelsea dominira utakmicom onda jednostavno nestane il je uzasno spor... ali vjerujem da ce on to sredit... ;)
[/quote]

On je izrazito inteligentan igrac, jako zahvalan kad treba smirit igru i spustit loptu na zemlju. Prirodni nedostatak brzine je razlog tog "nestajanja" u utakmicama kad dominiramo, iako se i to malo promijenilo u posljednje vrijeme, ali ipak ne moze se od njeg ocekivat da treniranjem postane brz, da u 25. godini stekne sposobnost strelovitog mijenjanja strane. Nikad on to nece biti. Takav je i tu se malo toga moze popravit. Ja se iskreno i ne zamaram time puno, jer je Obi pokazao da nam je najbolji zadnji vezni u klubu i samo se nadam da ce nastaviti igrati na ovom nivou kao do sad od dolaska Di Mattea, ako ne i bolje.
Ja sam izrazito zadovoljan njime.
Keep it up!
Malo je "ubrzao" . Nema kog njega vise onog peglanja lopte . Odma gledam ima li slobodnog igraca .
Mozda i najvise napredovao pod vodstvom RDM-a .
Sjecam se scene kada je protiv Citya(nisam siguran mozda i grijesim) krenuo u prodor cak' nanizao 2-3 igraca City-a nesto kao Messi :D i iznudio prekrsaj .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.