Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='Wisey' timestamp='1332450047' post='37348']
Majke mi, ubrzao je pomalo. Ovo sam primijetio u nekoliko navrata, sinoć pogotovo kad je iznio jednu loptu pored jako brzog Tourea. AVB, Robbie i ekipa su mu to vjerovatno sugerisali nakon što ga je Romeu izbacio iz ekipe.
[/quote]

Iako ne sumnjam, u Wajzovu ekspertizu, jako mi tesko, da svarim, da igrac kao Mikel, onako napucan i robustan, moze dobiti na brzini :D
Moracu pazljivije da pratim njegove kretnje, u narednim mecevima :)
Ma momak je cudo otkad je RDM tu, svaku, al doslovno svaku utakmicu odigrao na najvisem nivou, dobija duele, osvaja lopte, tocno ih predaje, e sad mozemo mi govoriti da nije igrac koji ce povuc brzu kontru, al u usporedbi s onim Mikelom kojeg se "tjeralo" iz kluba, ovaj je mila majka..Nek on odigra ovako uvijek, ja sam zadovoljan.. nikako ga ne bi prodao, 25 godina mu je i uz ovakve igre ne vidim za to razloga, iako se to spominje po forumu naveliko
Imao je par grešaka za razliku od prošlih "bezgrešnih utakmica", nekoliko pogrešnih dodavanja baš u krivo vrijeme, ali nećemo sad tražit dlaku u jajetu.. Sve u svemu, ponovo odlična utakmica od našeg novog, preporođenog Mikela
Nekoliko vrhunskih partija pod RDM-om, šteta što su Essienu sjebana koljena inače bi imali dva fenomenalna holding midfieldera, plus Oriol koji je iznenada nestao u zadnje vrijeme, ali dobro znamo kako je on igrao dok je bio u ekipi. :)
Ne znam sta da kazem za njega,nije mi ljubimac...Jak je,stamen,nema neki agilty ;) Odigra 6 tekmi odlicno,onda na 3 usere sve,pa onda ne igra jedno 5 tekmi,pa tako u krug....Jedan je MAKELELE :)))
[quote name='Caeruleus' timestamp='1333630075' post='39713']
Sinoć je uz Čecha bio naš najbolji igrač. Jeste li vidjeli kako je bio odličan, nije griješio. Čak nas je i spašavao uvijek kad je trebalo.
[/quote]
Sad da nije grijesio , to je vec preuvelicavanje , imao je greskica .

Jako dobra partija sinoc , ali znao je on i bolje partije pruzati (posebno u zadnjim utakmicama) .
nije baš odigrao bez greške al drago mi je da je Cae-a osvojio :) koji je bio protiv njega tokom cjele sezone.
Progurao se do jednog od najsigurnijih igrača u našem timu i svaka mu čast na tome, u zadnje vrijeme igra jako dobro i malo griješi. On je jedan od igrača koje treba uzet ozbiljno u obzir za utakmicu s barcom. Ono što mi se još više sviđa kod njega oda same dobre igre je to što iako je u zadnje vrijeme odličan nije se žalio kad ga je RDM izostavio u tekm protiv Citiya i u svakoj izjavi koju da ističe kako je klupski uspjeh važniji od njegovog, tipičan igrač "za klub" i kao takvog treba ga čuvat i potovat, nije razvika s toga vjerojatno neće bit nekih ponuda za njega i ukoliko RDM ostane mislim da bi i Mikel mogao postat jedn od važnijih kotaćića ekipe.
S RDMom ostvaruje cini se dobru suradnju istovremeno dajuci nam sjajne izvedbe na terenu.. Mlad je ( 25 ) i na njega treba ozbiljno racunati, jedan od najkonstantnijih igraca Plavaca u zadnjih 9 utakmica
Ponovo odlicna utakmica veceras, zatvarao sve sto je mogao, bio smiren i nije ni nabijao lopte, vecinom tocna predaja i pod pritiskom vrhunskih igraca, sto je za svaku pohvalu..keep it up Obi!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.