Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Taman što sam napisa da polako izrasta u vrhunskog DMF-a on uradio sve moguće da me demantira.
Kriminalna partija danas, počupao mi svaki živac. Nama treba Mikel koji je tu bio proljetni dio prošle sezone a ne ovakav Mikel, mada ako mislimo igrat napadački nogomet on nam ne može bit u prvom sastavu jer je prespor i njegovo iznošenje lopte uspori ekipu previše. Tu nam treba stari Essien i mislim da iduću utakmicu Essien starta.
Biće da je kraj prošle sezone samo fatamorgana ili ti ga zamazivanje očiju. Odgovarala mu bunker igra iako je protiv Bayerna u finalu odigrao senzacionalno, jedan od najboljih nastupa defanzivnih veznih što sam ikad vidio. Ono je bilo za udžbenike.
Al sad je nažalost druga priča. Essien neka dobije šansu, ili Oriol manje je važno. Mogla bi ova pozicija predstavljati neočekivan problem u predstojećoj sezoni.
Nikad lošiji, čini mi se. Kao da je za City igrao danas

Od sljedeće Eska umjesto njega, momak je bio dobar na pripremama, dok ovaj ne zna šta je dobra partija od finala LP.
[quote name='chibabachi' timestamp='1344783348' post='70439']
Ne preterujte,bar nije dobio crveni kao Ivanović
[/quote]
I ti sebe zoves navijacem....
Lako je biti uz igrace kad donose titule...

Mikel je danas bio los, vise puta je pokusao da iznese loptu, da dribla neuporedivo brze i pokretnije igrace City-a i to je uglavnom lose zavrsavalo. Daleko je od svoje forme iz zavrsnog dela sezone. Potreban je timu i nadam se da ce biti mnogo bolji od ovoga.
Bio je danas los, ali komentari iznad mene su slobodno mogu reci priglupi, nakon jedne utakmice se promjeni misljenje to nije humano, sjetim se odmah i Lukakua i komentara nakon prve utakmice i nakon druge i odma mi mrak padne na oci, Mikel nije odigrao dobru utakmicu to stoji ali odjednom sad postade najgori igrac i ne treba mu kao dati sanse od prve ma daaj...
[quote name='Elao' timestamp='1344806277' post='70574']
Bio je danas los, ali komentari iznad mene su slobodno mogu reci priglupi, nakon jedne utakmice se promjeni misljenje to nije humano, sjetim se odmah i Lukakua i komentara nakon prve utakmice i nakon druge i odma mi mrak padne na oci, Mikel nije odigrao dobru utakmicu to stoji ali odjednom sad postade najgori igrac i ne treba mu kao dati sanse od prve ma daaj...
[/quote]
Ne, nego treba vidjeti druge opcije. Recimo, da li je Essien u stanju pružiti bolju partiju na toj poziciji ili Oriol. Moramo vidjeti sa čim raspolažemo. Ne smijemo se zadovoljiti s ovakvim Mikelom.
[quote name='Wisey' timestamp='1344810612' post='70584']
Ne, nego treba vidjeti druge opcije. Recimo, da li je Essien u stanju pružiti bolju partiju na toj poziciji ili Oriol. Moramo vidjeti sa čim raspolažemo. Ne smijemo se zadovoljiti s ovakvim Mikelom.
[/quote]
pocetak je sezone, treba isprobavat
Mikel je prejako odigrao prošlu sezonu, finale LŠ me imresionirao al je juče imao jednu od najlošijih partija.

Daleko od toga da je najlošiji igrač...
Da bih sve da se vrati onaj stari Essien, Mikel nista nije bolji od njega, iako su ga povrede sjebale...
Ja od njega i ne mogu ocekivati mnogo jer je on meni bezveze spor igrac kojem je jedina vrlina vratiti loptu nazad. I onda neki pisu njegovim tacnim dodavanjima...
Nisam mogao gledati utakmicu, ali sam ostao zaprepašten komentarima, iskreno nisam se nadao tako katastrofalnoj partiji Mikela. Opet, stanimo na loptu, jedna lasta ne čini proljeće, na osnovu jedne utakmice ne možemo puno zaključiti.
Obi je sjajno odigrao prošlu sezoni, ove pripremne utakmice može se reći solidno. Dajmo mu još utakmica, jedino tako možemo saznati pravu istinu.

I dalje imamo Oriola te Essiena koji se preporodio i koji pokazuje igre na pragu onih koje smo gledali ne tako davno kada je bio možda i najbolji zadnji vezni na zemaljskoj kugli.
Ne znam u cemu je problem, al Mikel je protiv City-a odigrao jako lose. Imao je par brutalnih kikseva, previse je spor u okretu, pasovi su mu iole dobri, mada mora to jos bolje. Snaga je njegova jaca strana, kao i gradjenje, tu je beton jos i skok igra. Ali ja ocekujem da se on probudi i da pocinje djeliti onakve lopte kakve dijeli Yaya Toure, stvarno momak je jedan od bitnijih u dresu City-a. Fenomenalan je.

Nema potrebe pljuvati po Mikelu, momak je prosle sezone u Ligi Prvaka bio bas onakav igrac kakvog trazimo. Ako ovu sezonu odigra ovako kao i protiv City-a te ako opadne u formi ja bi se okrenuo M'Villi momak je predobar na sredini a i dosta mlad. Sve zavisi od ove sezune, sta bude bice, uglavnom racunamo na tebe.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1344797093' post='70550']
I ti sebe zoves navijacem....
Lako je biti uz igrace kad donose titule...

Mikel je danas bio los, vise puta je pokusao da iznese loptu, da dribla neuporedivo brze i pokretnije igrace City-a i to je uglavnom lose zavrsavalo. Daleko je od svoje forme iz zavrsnog dela sezone. Potreban je timu i nadam se da ce biti mnogo bolji od ovoga.
[/quote]

Nisi se slagao samnom na početku utakmice ja sam smatrao da bi se Meireles bolje snašao od Mikela
[quote name='Wisey' timestamp='1344810612' post='70584']
[/quote]
Nakon samo jedne lose partije ?
Onda ni Luiz , Lamps , Mata , Ivanovic . I za njih treba vidjeti druge opcije .
Mikel jest odigrao katastrofalno , ali to je jedna utakmica . Ako u nastavku sezone , sljedece 2-3 utakmice bude los onda probavati druge opcije , ali nikako nakon samo 1 utakmice .
[quote name='Lampard' timestamp='1344893093' post='70740']
Nisi se slagao samnom na početku utakmice ja sam smatrao da bi se Meireles bolje snašao od Mikela
[/quote]

JA mislim da si ti jedini ocekivao losu partiju Mikela od svih nas ovde prisutnih...
Problem je i u Lampardu, mislim da on previše ide naprijed. Vuče ga lopta, vuče ga akcija jer je to igrač koji je navikao uvijek se vrzmati oko 16 metara i na taj način je postigao toliko golova. Ali sad kad treba igrati povučenije i osigurati zaštitu za zadnju liniju, to više nije moguće. Robbie će morati porazgovarati sa njim pošto Mikel prečesto ostaje sam protiv nekoliko protivničkih igrača gdje je jako teško bilo šta napraviti.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1345033981' post='70993']
JA mislim da si ti jedini ocekivao losu partiju Mikela od svih nas ovde prisutnih...
[/quote]

S obzirom na situaciju očekivao sam to.
Na pripremama je bio znatno lošiji nego na završetku sezone.
Vezni red kojeg ima City radi strašan presing bez lopte to njemu ne odgovara jer je u tom segmentu igre lošiji.
netko je dobro spomenuo da Lampard dosta prostora ostavlja.
Ukoliko usporedimo brzinu Mikela i Meirelesa tu je Meireles u prednosti.

I još jedna važna stvar Mikel puno bolje funkcionira s Meirelesom kao partnerom nego s Lampardom.
Lampard je puno ofenzivniji igrač bez obzira što sada igra povučenije,još uvijek ima svoje igračke navike.Meireles je pravi igrač zadatka šta se kaže u odnosu na Lamparda koji puno više teži free role igri.
Momak odigra 2 lose tekme ito u predsezoni i odma je polovina forumaša za njegovu prodaju, polako sezona je tek počela ući će on u formu veoma brzo.
Sjetite se finiša sezone u LP i njegovih partija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.