Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

A de reci bgt šta to ne valja kod Romeua? Šta mu fali, pa stalno potenciraš da nije kvalitet za nas?

Mikel je dobar, samo mu ne valja što sporo igra. Spor je u predaji lopte, dok je tu Romeu puno, puno bolji i puno više odgovara našoj igri.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='Kalouda' timestamp='1326831545' post='18241']
Između Mikela i Oriola prednost dajem Oriolu ali svi znamo ko je otac igrice - Esien.
[/quote]
Slazem se brate Essien je najjaci defanzivni vezni na svijetu vjerovatno i svih vremena... Oriol takodje odlican, ali u Mikela sve vishe sumljam, cesto grijesi :(
Mikel ima 90 % tacnih paseva po sezoni, a to sto je spor, jedina mana, ko da je izgubljen na terenu, mada je meni licno drazi od Romeu-a
[quote name='how yes no' timestamp='1326831411' post='18238']
A de reci bgt šta to ne valja kod Romeua? Šta mu fali, pa stalno potenciraš da nije kvalitet za nas?

Mikel je dobar, samo mu ne valja što sporo igra. Spor je u predaji lopte, dok je tu Romeu puno, puno bolji i puno više odgovara našoj igri.
[/quote]

fali mu isusvo igranja u PL što se vidi na tome što na različite načine gubi loptu on je ok i sad al kažem ti za par sezona na posudbi (max. 3 sezone) on bi bio 3 puta bolji inače je ok i zato se Chelsea ove sezon i bori za LP a ne trofej i vrh PL jer je velik broj igrača samo ok

što je isto ok al nismo na to navikli od Chelsia u zadnjih par sezona
Kad Romeu gubi loptu ?? ja sam ga dosad u svim utakmicama koje je odigrao vidio da je izgubio nekih 5 lopti maskimalno.. Mikel je dobar al Romeu je za njega izmislio zadnjeg veznog..
[quote name='Vinko' timestamp='1326893657' post='18418']

fali mu isusvo igranja u PL što se vidi na tome što na različite načine gubi loptu on je ok i sad al kažem ti za par sezona na posudbi (max. 3 sezone) on bi bio 3 puta bolji inače je ok i zato se Chelsea ove sezon i bori za LP a ne trofej i vrh PL jer je velik broj igrača samo ok

što je isto ok al nismo na to navikli od Chelsia u zadnjih par sezona
[/quote]

Ako iko rijetko gubi loptu, onda je to Oriol.

Drugo, bolje da odigra ovu sezonu cijelu u Chelsea-ju, više će napredovat, nego za 3 sezone u recimo Blackburnu ili nekom drugom klubu. Još uz to i uigrat će se s timom. ;)
Bilo je nekih situacija ove sezone gdje je Romeu gubio loptu, a nije smio. Ali to ne zamjerim njemu, to je problem kod čitave ekipe, on se samo stopio u to. Ove sezone su često kardinalne greške znali praviti i A. Cole i Terry i DL4 i Bosingwa. Svi od njih su prokockali par puta lopte koji nisu smjeli prokockati. Tu bi posebno izdvojio Bosingwu, pa Davida Luiza.

Što se tiče Mikela, ja bih njega prodao. Imao je priliku da dokaže klasu kao Essien, jer doveden je kao veliki talent, najveći talent Nigerije. Doveden je za velike novce i doslovice su se Chelsea i ManUtd trgali za njega. Ali Mikel nikada nije dokazao svjetsku klasu. Bio je solidan, a opet nije bio ništa posebno. Ono znate - korak naprijed, korak nazad i tako stalno. Ono što u jednoj utakmici napravi dobro u drugoj zezne.
[quote name='how yes no' timestamp='1326896912' post='18441']

Ako iko rijetko gubi loptu, onda je to Oriol.

Drugo, bolje da odigra ovu sezonu cijelu u Chelsea-ju, više će napredovat, nego za 3 sezone u recimo Blackburnu ili nekom drugom klubu. Još uz to i uigrat će se s timom. ;)
[/quote]

pa dobro to što Torres Lampard, Mata Sturridge izgube loptu to je njima u opisu posla nemogu svaku u mrežu pospremit al kad pogledaš Oriola koji je zadnji vezni on za svoju poziciju previše lopti gubi, isto je i sa Luizom koji kako vrijeme ide sve više srlja i Terry koji možda i ne gubi tolko loptu ali je pao dosta u odnosu na najbolje dane, a to su igrač koji moraju bit najbolji i najmanje lopti gubit bar za mene je obrana temelj i srce ekipe i od obrane se kreće , najbitnija je obrana a mi gotovo svaku tekmu primimo najmanje 1 gol teško da izvućemo praznu mrežu a i kad 1 primimo mislim si dobro je za ekipu koja je bila najbolja obrana lige.

a za posudbu se slažem kad nije do sad otišo netreba ni do kraja sezone al na ljeto bilo bi ljepo njega i Lukakua u Stoke bilo bi idealno makar sa se mene pita Lukakua se nebi slalo ali kad već ovi oće nek bude stoke ili Fulham a može i West Ham ako se vrate il najbolje Sunderland ako bi mu jamčili minutažu.
Evo da se i ja malo uključim u raspravu. Oriol je po meni sjajan igrač, jak u duelu, brzo razmišlja što mu je svakako veliki plus, vrlo brzo se adaptirao na našu igru, i kada smo bili u onoj velikoj krizu Oriol je bio jedina svijetla tačka u ekipi. @ Vinko, ja stvarno ne mogu da se sjetim utakmice u kojoj je, kako ti kažeš, Oriol izgubio toliko lopti :o
pa nije da on po tekmi izgubi milion lopti nego se edsi da izgubi 2-3 pa iduću 1 pa onda ne izgubi itd. al eto kako sam ti ja Oriola recimo registrirao u zadnjih par tekmi čega se sjećam par puta su ga prešli ko balavca , onda je izgubio mislim 2-3 lopte u iznošenju (po meni najvažnija faza igre) eto ja sam mišljenja da kako iznesešš loptu tako će i napad završit u 90% slućajeva ovo ostalo je puka sreća ili ako imaš klase poput Ronalda Messia Ronaldinha. Al da se vratim Oriolu i eto još sam zapamtio jedno 5-6 udaraca a ni jedan u okvir i svi iz odbijanaca kad se sleti sa centra pa je pokupi negdje na 25-30 metara a nekad ima i boljih rješenja, al da se razumijemo još ću jednom ponovit z mene je Oriol dobar igrač samo smatram da mu treba malo kalenja i to je to.
hahaha dobra dobra , da al šteta što nekuže da nismo mi klub za kaljenje , mi bi trebali težit trofejima a ne kaljenju igrača al mislim da je uzaludno pričat evo primjer Arsenala govori sve sam.
Al slažem se da bi bilo najbolje da se kali kod nas da imamo kao BArca i Real B ekipu koja igra u nižem ranu eng nogometa tamo puknutt talente i nek se bore i dokazuju i napreduju baš kao prava ekipa , a i bilo bi super za slućajeve tipa Essien pa tamo pošalješ igrača na par tjedana da se vrati u formu nakon tugo ozljede.
Pa sigurno da bi nam to odgovaralo. I ne samo nama, već svim ekipama u Engleskoj, ali nažalost to nije moguće. Nije ni do jedne ekipe, tako da mladi igrači će se kaliti ili na posudbi negdje ili u prvom timu.
e da to je šteta, a mislim da bi to uvelike poboljšalo kalitetu prije svih največih engleskih klubova (velika četvorka)
[quote name='Vinko' timestamp='1327075292' post='19093']
e da to je šteta, a mislim da bi to uvelike poboljšalo kalitetu prije svih največih engleskih klubova (velika četvorka)
[/quote]
Svima bi godilo, više bi roÄ‘ene djece gurali u prvi tim, naravno oni koji bi se dokazaali. Automatski manje kupovine stranaca, samim tim i štede se pare (novac) .
Sve lige 5-ice, imaju te svoje B timove i lige, a Engleska nema. Ne razumijem zašto, ale nažalost tako je.
  • 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/7542066/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter"]Mikel u Anzhi?[/url]

Hmhmhm
  • Autor
[quote name='zulu' timestamp='1330081344' post='29654'][url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/7542066/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter"]Mikel u Anzhi?[/url] Hmhmhm[/quote]

Vrlo ostvarivo. Gotovo nikako ne dobija šanse, 2 igrača su ispred njega na njegovoj poziciji ako ne i 3...ovako je i sa Zhirkovom počelo. Ako ide nek mu je sa srećom.
Cak bi bilo dobro da ode .
Mikel je dobar igrac i da igra na nekoj durgoj poziciji siguran sma da bi dobio priliku ali na ovoj poziciji konkurencija je prevelika .

Ako bude unosne ponude zasto da neode ?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.