Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pouzdan jest, ali možda i previše pouzdan. Nemaš nikakve fajde napadački od njega, a pogotovo što se ne uklapa u Andreov brzi sexy nogomet jer znatno usporava igru.

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ja bi dao priliku Romelu

I ja bih ga više volio vidjeti na djelu, vrijeme je.

Ja sam ovdje vagao 2 minute.. :D i na kraju rekao ne.. ne osudjujem ga zbog jucerasnje greske, dosad je pruzao solidne partije ali jednostavno Essien nas je navika na perfekciju tako da Mikel i ne izgleda baš najbolje...

E to...Mikel nije materijal za standardnu postavu Chelseaja, a ako uzmemo u obzir da Essien često ima problema s ozljedana onda Mikel nije materijal za Chelsea općenito, jer Mikel nije toliko veliki kvalitet da zamjeni Essiena. Ne kažem ja da je Mikel fula od igrača. Daleko od toga. Ali on ne može biti u šampionskom Chelseaju. Treba probati ovog Romeua ili dovesti De Rossija.

I ja bih ga više volio vidjeti na djelu, vrijeme je.

E to...Mikel nije materijal za standardnu postavu Chelseaja, a ako uzmemo u obzir da Essien često ima problema s ozljedana onda Mikel nije materijal za Chelsea općenito, jer Mikel nije toliko veliki kvalitet da zamjeni Essiena. Ne kažem ja da je Mikel fula od igrača. Daleko od toga. Ali on ne može biti u šampionskom Chelseaju. Treba probati ovog Romeua ili dovesti De Rossija.

I sta kad dovedes De Rossija ( sto je tesko zamislivo) ???

igrat ce jos 2 sezone na dobrom nivou i onda i on ulazi u godine !!!

Treba forsirati Romeu-a !

Pa jel se mora sad dovodit na svaku poziciju novi igrač. Joj sreća pa se ne pitate ništa.

Potpis

Covek je uglavnom bio rezerva Essienu tokom godina, tako da i nije imao Bog zna mnogo prilike da igra u kontinuitetu i pokaze kvalitet. Ove sezone je dobio vise prilike da igra, i ruku na srce, nije bio los. Svakome se potkrade neka greska. To, sto je on malo slabiji tehnicar i sto ima sporiju distribuciju lopte prema napred i zbog toga se slabije uklapa u zamisli trenera jeste prepreka za njega. Ali ipak smatram da on moze odraditi solidan posao za tim ;)

• 4 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Ovaj čovjek me razočarao. Uvijek sam se nadao da će biti u najmanju ruku kvalitetan DM poput Essiena. Mislio sam da će prerasti u svjetsku klasu, pa čak i prestići Essiena. Očito nijo toliko talentiran. Ali nema veze, uvijem je dobra klupa.
[quote name='sisa01' timestamp='1325870930' post='14997']
Kiks igrac :(
[/quote]
E pretjera ga i ti !

Kad je on to kiksao ? (izuzev Liverpool-a)

Mikel je nekako "usporio" i u predaji lopte i u razmisljanju i u svemu , prije mi je bio mnogo bolji !
Ako ostane Romeu kod nas mozemo za njega uzeti lijepe novce !
Mikel je dobar igrač, imao je samo jedan kiks do sad. Ali znate šta me nervira kod njega? Brateeee, spor čovjek ne mogu vjerovat. Pa moja baba Zorka od 67 godina bi prije prenjela loptu i usput bi pripela dvije mlade junice a on ne može malo ubrzati igru. Kad smo ga kupili (za 24 miliona !!! )očekivao sam da će biti novi Makele.
Daj druže ubrzaj se malo !!!
[quote name='reLo' timestamp='1325880885' post='15041']
Romeu ga je totalno izbacio iz sastava, a šta će biti tek kad se Essien vrati.
Mogli bi ga prodat i neke pare za njega dobiti, to mi sada najrealnije zvuči...
[/quote]

Npr uvaliti ga PSG-u. Strašne bi se pare mogle uzeti za njega.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1325972049' post='15261']

Npr uvaliti ga PSG-u. Strašne bi se pare mogle uzeti za njega.
[/quote]

Platili ga 24 000 000, sumnjam da bi dobili i polovinu toga.
Pa moglo bi se dobit oko 18M za njega, realno nije tako los igrač i mlad je dosta i podcjenjujete njegove kvalitete.
[quote name='jakovf' timestamp='1326025819' post='15385']
Pa moglo bi se dobit oko 18M za njega, realno nije tako los igrač i mlad je dosta i podcjenjujete njegove kvalitete.
[/quote]

X...slažem se
ja mislim da on inače nije tako loš, samo ga uvatila neka loša forma..
  • 2 sedmice kasnije...
Nakon veoma uspješnog povratka Michaela Essiena, ovo zaista postaje smrt za Mikela jer će sada sigurno pasti u zaborav. Kada bi unaprijed znali da ćemo uspjeti zadržati Oriola i da on neće htjeti da se vrati u Barcelonu, mislim da bi najbolje bilo, i za nas i za njega, da ode u neki drugi klub.
po meni je MIkel bolji od Romeua al dobro kako kome , on je vrlo dobar igrač i to mu se neomože osporit mlad je a ima jako puno iskustva, dok s druge strane Essien je star a Romeu premlad a i igra njegova mi se uopče ne dopada, takoo da bi bilo najbolje da Romeua pošaljemo na posudbu jedno 2-3 sezone a taman tolko još negdje je i Essienu ostalo tako da mislim da se Mikel ljepo uklapa u svemu tome i da njemu možemo dat priliku da bude prvi zadnji vezni i da zacementira tu poziciju jer kao što rekoh meni je on super.
2 stvari protiv Liverpoola nije Mikel zaebo nego Cech. A Romeuov ugovor Barca može otkupit samo ako ga Chelsea želi pustit, ipak se tu nešto i Chelsea pita :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.