Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

dobar je bio Mikel , odlično se uklapa u kolektiv i stavarno je cjela ekipa disala ko jedno, ali moram priznat 3-4 izgubljene lopte u iznošenju, dosta nesigurno , ko d g je neka trema uhvatila jedna malo lošija partija Obia ali nadam se da će već u uzratu pružit partiju na kakve nas je naućio :) + je to što je odlično zatvorio Xavia taj je loptu mogao jedino u Bsaarcinoj polovici primit i predat, flastera igra odlično jedan možda od največih pluseva u njegovoj igri, al ipak na kraju kao i cjeli tim za svaku pohvalu , al u idućoj tekmi očekujem viši nivo igre našeg Mikela :)
Od klupe do nezamjenjivog na svojoj poziciji. Sve to u roku od par mjeseci. Mikelu je sinoc bilo mnogo tesko kao zadnjem veznom, mnogo se kidao u odbrani, a kada bismo polazili sa organizacijom napada, on bi trpio najveci pritisak od igraca Farcelone. Ali raste mu samopouzdanje i to me veseli.
Otrese ga Messi u jednom duelu, uze loptu, sjuri se prema našem golu i jedva je Cole stigao očistiti s linije na kraju. To nisam očekivao, barem ne od fizički drugog najjačeg igrača na terenu, ali glavno da nismo nastradali. :) Ostalo gotovo besprijekorno, opravdao ukazano povjerenje i vrlo vjerovatno poslao Essiena u neki drugi klub na ljeto.
Onda mi nismo gledali istu utakmicu sinoć ako mislite da je on loš bio sinoć. Pa meni je sinoć Mikel bio odmah iza Čecha i Drogbe, u rangu s Lampardom, Ramiresom i Coleom. A ako ste vidjeli statistiku najviše točnih dodavanja u CFC-u sinoć je upravo on ima, 80%. Uz RDM-a je napredovao kao nikad do sada. Naš vezni red sinoć učinio vrlo stabilnim i odlično ga povezao sa obranom. Zato smo bili organizirani i imali dobru taktiku.
Prilicno dobar sinoc, par puta je bez preke potrebe komplikovao s loptom, i nisam se nadao da ce Messi onako da ga nadjaca, ali u globalu solidan. Odlicno se uklopio u svoju defanzivnu ulogu, i dosta je toga pocistio na sredini. Samo ovako nastavi, ili ce da ode za dobre pare, ili da osigura mesto u prvom timu.
[img]http://images.football365.com/12/04/800x600/Scott-Parker-and-John-Obi-Mikel-Chelsea-vs-To_2750554.jpg[/img]

De Parker sjedi, mogao bi dobiti po ušima..
Bezveze ga je tu Mikel udario po nogama, a Parkerova reakcije nije uobičajena za njega jer nije poznat po takvim ispadima. Obojica su mirni inače. :)
Sretan rodjendan , da nam i naredne sezone igras na visokom nivou .

Jedna sa slavljenikom :
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0wi47GnBk1rp6xgro2_250.png[/img]
  • 2 sedmice kasnije...
Obi danas ponovo briljantan! :)
Kako je samo bio smiren, kako je dirigirao igru zajedno s Lampsom, kako se otresao onog igraca i dao Frenkiju loptu u akciji iz koje ce past Titov pogodak - impresivno. Ovo je neki novi Mikel, uskrsnuo nakon RDM-ova dolaska i zelim da tu ostane jos dugo dugo!
ma šta reći za njega ?? uff što sam ponosan što sam se zalagao za ovog momka :D jeste vidjeli kako se samo izborio za poziciju da doda Lampsu kod onog Drogbinog gola, ma majstor :D i primjetio sam jedini o igrača koji je dao dres navijačim, svaka mu čast na gesti ali iskreno sam očekivao to od većine igrača....
Jedina zamjerka danas sa moje strane je ono silovanje trofeja gore na tribini. Jbg, valjda je red da se trofej predaje igraču do sebe, da svi dignu i trner zadnji, ali ne. On se uhvatio trofeja i nikom ga ne dade dok nije sišao dole na teren.

To me baš iznerviralo. Jedva sam čekao da vidim Robbie kako će ga dići u zrak gotovo s vrha Wembleya, al nedade mu se..

A što se tiče igre, rekao sam. Ovakav Mikel zlata vrijedi. Maestralan je.
[quote name='how yes no' timestamp='1336260944' post='45891']
Jedina zamjerka danas sa moje strane je ono silovanje trofeja gore na tribini. Jbg, valjda je red da se trofej predaje igraču do sebe, da svi dignu i trner zadnji, ali ne. On se uhvatio trofeja i nikom ga ne dade dok nije sišao dole na teren.[/quote]

I mene je to užasno živciralo. Jadnom Meirelesu nije htio dati. A trebali su svi da ga dotaknu.
Pustite to, svi su došli do njega sigurno. Ja mu ništa ne zamjeram. Ono je više bila šala neka. :)

Definitivno momak igra u životnoj formi jer ga nikad nisam ovakvog gledao. Igrač koji je najviše napredovao pod Robbiejem. Vjerovatno zato što se uklapa u ovaj stil igre. ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336297807' post='45970']

I mene je to užasno živciralo. Jadnom Meirelesu nije htio dati. A trebali su svi da ga dotaknu.
[/quote]
muci meni je bilo drago staa nije da trofej meirelesu jel bi ga razbia
Vjerujte pod vodstvom AVB-a sam jedva cekao kraj sezone da Mikel ode,svrstavao sam ga u grupu sa Bosingwom,Maloudom,Kalouom itd.
A pazi sad,Mikel jedan od najvaznijih igraca.
Fantastican je zaista i mislim da ce se buducnost Chelsea dosta graditi na njemu. :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336526639' post='47012']
Stvarno je pre pre dobar.
[/quote]

jel to sarkastično ? :blink:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.