Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='chelseafan97' timestamp='1345426820' post='72143']
Momak odigra 2 lose tekme ito u predsezoni i odma je polovina forumaša za njegovu prodaju, polako sezona je tek počela ući će on u formu veoma brzo.
Sjetite se finiša sezone u LP i njegovih partija.
[/quote]

Momak je odigrao prošli 2 dio sezone izvanredno, a sad trenutno pruža partije kao i prije neg li je RDM preuzeo klupu.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='Lampard' timestamp='1345674191' post='73007']
Momak je odigrao prošli 2 dio sezone izvanredno, a sad trenutno pruža partije kao i prije neg li je RDM preuzeo klupu.
[/quote]
dobro dns je solidno igra, ima je cak dva mini prodora te je dobro presjeca lopte
I danas se pokazalo da mu je lakše bez Lamparda koji ga prečesto ostavlja na vjetrometini, dok je Raul trkač koji odlično zatvara rupe i nadopunjuje se s Obijem,
Presijecao napade, oduzimao lopte, pokretao nove akcije i dijelio kvalitetna dodavanja. Ništa više od njega ne možemo tražiti. Nisam siguran, al mislim da nije imao niti jedan pogrešan pas. Ako i jest, ja ga se ne sjećam. Jako, jako dobra partija našeg Obija.
[quote name='Brane' timestamp='1345920828' post='73876']
Presijecao napade, oduzimao lopte, pokretao nove akcije i dijelio kvalitetna dodavanja. Ništa više od njega ne možemo tražiti. Nisam siguran, al mislim da nije imao niti jedan pogrešan pas. Ako i jest, ja ga se ne sjećam. Jako, jako dobra partija našeg Obija.
[/quote]

Imao je pogresan pas prema Hazardu kada ga je u padu pokusao uposliti, meni je ono cak i faul bio ali sudija nije nista svirao tako da se tretira kao greska :D
odlicno odigrao i ovo je jedina utakmica u kojoj nije uopste stajao na loptu i okretao se vec je brzo iznosio loptu i to ga je danas i krasilo nepamtim da je imao lose dodavanje
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1345921215' post='73880']
odlicno odigrao i ovo je jedina utakmica u kojoj nije uopste stajao na loptu i okretao se vec je brzo iznosio loptu i to ga je danas i krasilo nepamtim da je imao lose dodavanje
[/quote]
Procitaj gornji post pa ces se sjetiti tog loseg pasa. :lol:
Ocekujem da Mikel nastavi ovako igrati kao veceras.. Zaista odlican protiv Newcastlea, kretao se kao kakav kreativac, zatvarao igru kroz sredinu, presjecao akcije, oduzimao lopte, povremeno isao naprijed, nazalost pas ka Torresu presjecen... Ovo je Mikel kojeg zelim a ne nekog staticara i setaca kao sto je bio prvu utakmicu...
Današnja partija je podsjetnik na ono što je kadar učiniti i kako je igrao lani pred kraj sezone.Negdje sam napisao da mi bolje djeluje kad igra s Meirelesom u paru nego s Lampardom.Živo me zanima koliko će imat oscilacija u igri.Budući da je on standardan oko njega se igrači mjenjaju na drugom def veznom.
[quote name='how yes no' timestamp='1345928294' post='73948']
Danas je doktorski odigrao. Dal što je Raul uz njega ili... U glavnom, fantazija je bio.
[/quote]
Mozda zato sto Raul malo vise trci od Lamparda pa tako stvara prostora Mikelu jer kada su tu dva igraca mislim kada su blizu onda guse jedan drugog.Ovako Mikel ima vise "slobode" moze nekad i ponijet loptu naprijed,danas je to uradio 2-3 puta.
Mikel napokon pokazao ono što je u njemu, nadam se da će takav biti cijele sezone te da će i u ofanzivi biti na razini ...
[quote name='lOrd vOldemort' timestamp='1346095769' post='74546']
Mikel napokon pokazao ono što je u njemu, nadam se da će takav biti cijele sezone te da će i u ofanzivi biti na razini ...
[/quote]

Neka njega u defenzivi, u ofenzivi i ovako ne znamo koga bi prije stavili, tj. Robi ima te tzv. slatke muke.
od kad je doso RDM koda da je netko drugi uso u ovog momka... u defanzivi je bio uvijek odlican i to mu nikad niko nije zamjerio... ali kako vrijeme prolazi sve je bolji i bolji u predaji lopte i ono sto je najbitnije kod njega više ne štopa tolko našu igru nego se odma riješava lopte... o preciznosti govori slika gore...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.