Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

uvijek sam smatrao da je dobar igrač, a sad je napokon došao do izricanja pod vodstvom RDM-a. Nadam se da će biti još bolji u narednoj sezoni jer nam fali onaj stari Essien.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4][left]Mikel: "Kada nas je Robbie preuzeo, razgovarao je sa mnom i rekao mi da zna koliko sam dobar, i da mi je u to vrijeme nedostajalo samopouzdanja. I on mi ga je vratio. Zelim da dobije posao stalnog trenera."[/left][/size][/font][/color]
[left][left] [/left][/left]
[quote name='Tinmar' timestamp='1337882939' post='52109']Miki bi trebao sljedeće sezone skupit muda i postat glavna karika veznog reda.[/quote]

Ako nastavi u istom ritmu to ce s lakocom i ostvarit.
Od RDM-ovog preuzimanja ( koji je to mjesec bio? ožujak? ) nam je jedan od najboljih veznjaka, svaku utakmicu do posljednje je odigrao maestralno. Najkonstantniji je bio sigurno.
[quote name='Tinmar' timestamp='1337882939' post='52109']
Miki bi trebao sljedeće sezone skupit muda i postat glavna karika veznog reda.
[/quote]
Upravo to i ja mislim.
Buducnost je Chelsea.Ima 25 godina a tako dugo je u klubu. :D
Sto se Mikela tice stvarno fenomenalno je odigrao kraj sezone... Ali u jednu ruku to se moglo i ocekivat od njega... jer u vecini tih zadnjih tekmi smo igrali defanzivni nogomet tj. bunker i u takvoj igri je Mikel jako dobar... ali mene brine on u onim tekmama kad mi drzimo inicijativu... onda je previse nevidljiv i spor... :/
Mikel je tipican primjer igraca koji nije imao muda, ali ni dovoljno povjerenje od strane trenera. Robbie je popricao sa njim i rekao mu da zna da ovaj ima kvaliet i da ce ga pokazati na terenu, jer on to moze. Sta je ucinio jedan razgovor sa njim, vidi se. Vise se ne ustrucava potegnuti loptu prema naprijed i dosta je opusteniji sa loptom u nogama i stalno se nudi, stalno se vrti oko nje. Sada igra kao pravi zadnji vezni. Mnogo su se on i Lamps nadopunjavali tu na centru i krpili jedan drugoga. Uz nekog mladjeg i okretnije kreatora pore Mikela, to ce biti spektakl na centru terena. Samo da nastavi ovako igrati i da se jos vise oslobodi, Mikel moze biti zvijer.
Moram priznati da Mikela ne cenim mnogo kao igraca i mislim da nije pruzio ni delic onoga sto moze.
Medjutim,za nastupe u zavrsnici Lige Sampiona a pogotovo u finalu kapa dole momak i samo tako nastavi.
Nema sumnje da ce on sledece sezone sa Matom i Lampardom da bude stub tima i neophodno je da ima kontinuitet.S
Samo neka nastavi ovako,ocigledno je da mu Di Mateo najvise lezi kao trener i da kod njega igra jako dobro.
[quote name='razbijach' timestamp='1338104927' post='52694']
treba malo da popravi igru prema naprijed i pasove i bit' će najbolji DMF na svijetu :)
[/quote]
pasovi su mu jača strana...
[url="http://www.youtube.com/watch?v=6T-7T2rza3k"]http://www.youtube.c...h?v=6T-7T2rza3k[/url] evo jedan dobar video iz sezone 2010/2011, tu se vidi bar malo kakva kratka i duga dodavanja Obi ima te obavljanje defenzivnih zadataka.

Treba naglasit da u ovoj sezoni, pogotovo u drugom dijelu, igra jedno 10 puta bolje nego tad :)
Iskreno da kazem ja sam njega uvijek gotivio.. Svidjao mi se kao igrac al mu nisam vjerovao jer se znao ponasat neiskusno sto i za njegove godine nije bilo cudo.. Sjecam se finale Fa cupa cini mi se kad smo s arsenalom zaguzvali tamo oko 90 minute on je napravio faul, isao agresivno.. Zato sam se bojao kad ga ubace u nekim utakmicama da nece zasrat al eto prodjose godine njemu 24,25 a on sve bolji i bolji.. Inace volim ove igrace koji igraju defanzivnu ulogu u vezi vidi se i na sigu ko mi je trenutno :P I vjerujem da je mikel nas novi essien ( iz njegovih boljih dana )
Mikel nema nesto sto je imao Essien : a to je SUT .
Sad sam gledao 3-4 klipa od Mikela pa on nije uputio 3 udarca prema golu . Jos jos uvijek nema pogotka u dresu Chelsea (zapravo ima u Fa cup-u sezona 2006/2007 protiv Macclesfield-a) . Ako zeli da bude najbolji DMF na svijetu morat ce poraditi na svom sutu .
Essien je znao vise ici i u napad dok je obi uvijek kod linije centra, samo nekad mu trener zada opciju da ide naprijed.. Sjecam se essiena svaki korner on je na ivici 16-terca. :D
jedno vrijeme je dugo držao loptu u nogama i često je gubio, pa sam zato napisao da malo poradi na tome, krivo se izrazio.
  • 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.