Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• 5 sedmica kasnije...

Njegovim ulaskom dobili smo smirenost u odbrani ,sjajno je odradio svoj posao kao i uvjek 

Javi Garcia (95%), 

Arteta (94%), 
Britton (93%), 
Flamini (93%), 
Mikel (92%), 
Terry (92%).
5+ games

Nije on loš igrač, dobar je. Što je Lampard - korisnik s foruma - rekao to je rotacijski igrač s posebnim zadatkom. I to mu je to što je ostvario u životu, više ne može. Valja ga imati na klupi, ali više volim kad je na klupi nego u prvoj. Previše usporava napade. Baš sam ga cijelu večer pratio i niti jednu lik loptu, znači niti jednu jedini nije uputio naprijed. Svaka je išla ili prvom do sebe koji je od njega udaljen 50 cm ili vrati nazad. A ja bi ipak volio da malo ofenzivnije igramo. On nije igrač za takvo što. Nego neka njega na klupi, pa po potrebi da ulazi kad treba zatvoriti utakmicu i čuvati rezultat ili se zabunkerirati kao protiv Barce.

Imao je na početku jednu, za njega nekarakterističnu grešku, kada je u onom svom poznatom okretu izgubio loptu, ali sreća pa Schalke nije uspio ozbiljnije zaprijetiti u toj situaciji.

Ostatak utakmice standardno dobro odigrao.

• 2 sedmice kasnije...

Cestitam legendi na prolasku na Mundijal :D 

Cim je Mikel u timu i mi smo sigurniji pozadi . Danas dobar...

Večeras vrhunska partija, koliko je samo sigurnosti i mirnoće svakim svojim pasom unosio u tim.. Neprocjenjivo nešto. Patrolirao je sredinom terena.

Večeras vrhunska partija, koliko je samo sigurnosti i mirnoće svakim svojim pasom unosio u tim.. Neprocjenjivo nešto. Patrolirao je sredinom terena.

Realno kralju tješiš sebe i pokušavaš utješiti nas. I ti i ja kao i svi ovdje na forumu znamo da je Mikel limitiran igrač.

• 2 sedmice kasnije...

Danas beskoristan, u veznom redu ništa ali baš ništa nije uradio. Ne moze razigrati igrace, ne moze igrati brzu igru.

Mnogo cesce je beskoristan nego sto je dobar.

Kad mu 35togodisnji Lampard uzme mjesto, onda je sve jasno.

Nema kvalitete za Chelsea uvijek sam govorio, kazem to i sada.

Jedva cekam da ode i da konacno dovedemo igracinu na njegovo mjesto. 

http://www.klix.ba/sport/nogomet/john-obi-mikel-protiv-bih-i-irana-bit-ce-teze-nego-protiv-argentine/131213011

John Obi Mikel, reprezentativac Nigerije i defanzivac londonskog Chelseaja, izjavio je da će utakmice grupne faze Svjetskog prvenstva u Brazilu protiv Bosne i Hercegovine i Irana biti teže od utakmice protiv favorita grupe F Argentine.

• 2 sedmice kasnije...

Odlican danas ,pravo receno usrao se u napade Arsenala :D Probao dva ,tri puta i naprijed da uposli Torresa 

Kada čujete da je Mikel odigrao odlično to implicira da je chelsea igrao defanivno. Njegova sjajna defanzivna igra je razlog zbog kojeg mislim da neće biti prodan, znamo koliko Jose daje važnost odbrani posebno zbog toga koliko smo golova primili ove sezone.

Pravi DMF za 4-3-3. U toj formaciji njegovi kvaliteti mnogo vise i bolje dolaze do izrazaja nego u 4-2-3-1. Kontrolisao sredinu terena, odlicno pokrivao zavrsnu trecinu terena, prostor na kome je Arsenal po pravilu najopasniji,

Obi nije igrač po mom ukusu niti sam mišljenja da posjeduje neke kvalitete da nam bude prvi izbor za zadnjeg veznog u budućnosti.

Ja i dalje mislim da su zadnji vezni i napad naše najlošije pozicije koje treba kvalitetnijim igračima popuniti.

Obi možda i ostane u klubu jer je Essienovo vrijeme prošlo.

• 2 sedmice kasnije...

He SCORE's when he WANT's. 

Bravoooo Mikel legendo,300 ti nastup,kapitenska traka i gol za vodjstvo. BRAVO!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.