Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nisam mislio njega da treba nego vola od radosti sto je prodat i kakva legenda on nemoze ni prici legendi kluba.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Njemu od toga da bude LEGENDA fali samo jos slovo A a to ce dobiti osvajanjem lige sampiona u maju 

Njemu od toga da bude LEGENDA fali samo jos slovo A a to ce dobiti osvajanjem lige sampiona u maju 

Vidim da ti je Murinjo dao malo svoje droge. :D

• 2 sedmice kasnije...

Evo poruka svima zainteresovanim za kupovinu Mikela  http://www.youtube.com/watch?v=Fxzs4JD4NoQ a za ostalo cemo da se dogovorimo :) 

kad on igra kao da imamo manje igraca,neznam stvarno sta neki toliko vide u njemu nije ni prosjecan igrac i slabije od toga i mislim da treba biti prioritet za prodavanje za ljetni prelazni rok.

Nije mi jasno to psovanje jednom igraču koji je u Chelsea-u 8 godina, znači sigurno nešto vrijedi, ajde da si reko, loš je, ispod prosječan, nikakav, neka ide što dalje, ali tako psovat igraču koji je još naš, koji nas je puno puta obradovao svojim reakcijama u obrambenim situacijama

Jako mi je drag fudbaler, ali mislim da nije klasa za Chelsea. Previse kukavicki igra, kreativnost ravna nuli.. Iskeno, voleo bih da nas napusti na kraju sezone.

Ajde u tri pičke materine iz kluba ogavan si pičketino

Jebo ga hljeb jel on kriv sto smo remizirali?

Covjeka ubacio Mou kod 1-1 i sad se njemu psovati.

Jebo ga hljeb jel on kriv sto smo remizirali?

Covjeka ubacio Mou kod 1-1 i sad se njemu psovati.

nije pošto nismo izgubili :). Jebeš igrača koji ima klitoris umisto muda.

Ne kontam konstantno vrijedjanje mikela :S Mourinho ga je ubacio, nije sam sebe, zatvarala se tekma i to je legenda uradila. To sto smo htjeli da vidimo nekoga ofanzivnog to je druga stvar, ali vrijedjati igraca koji je odradio svoj posao za koji ga je Mou poslao na teren je absurd.

• 4 sedmice kasnije...
Dolaskom Matića i najtvrdokorniji mikeloljupci su uvidjeli da se radi o ograničenom igraču koji pored trenutnog roastera nema šta da radi u klubu. Zahvalit mu se za sve, poželjet mu doviđenja i rastati se ljudski.

Itekako zahvalan i koristan igrač.. Bilo bi odlično kad bi htio ostati, jer on kad uđe i zabetonira uz ovakvu odbranu ne mogu nas ni njemački panzeri probiti.

Ocekivana odluka. Jednostavno je predugo rezerva. Doduse uvek kvalitetnijem od sebe... Svi nasi igraci su imali dobre i lose epizode, ali Obi je bio jedan od boljih, posebno pod Robbiem. Kad je najvise trebalo, potegao je i preko svojih mogucnosti. 

Sramota je ne videti njegov doprinos u najvecem klupskom uspehu, al ajd sad, ima nas raznih... 

Zelim da ostane, ali razumem potrebu za odlaskom. Ima kvalitet da bude prvi izbor u nekom solidnom klubu. Italija se ubila za njega.

Ostani Legendo da osvajamo trofeje . 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.