Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Dva gola za manje od godinu dana. Sta ce nam napadac?

Cestitam mu na golu ali i dalje tvrdim da on nije kvalitet kakav nama treba,danas je odigrao jako dobro,vidjetcemo kako ce biti sledeca utakmica.

Cestitam mu na golu ali i dalje tvrdim da on nije kvalitet kakav nama treba,danas je odigrao jako dobro,vidjetcemo kako ce biti sledeca utakmica.

Bola šta je tebi čovječe igra za klub konstantno 6-7 godina i nije kvalitet za nas ? Malo je zadnjih veznih kao što je Mikel ! 

Mikel meni odlican otkako je Mou stigao. Nekako ljepse barata sa loptom. Ne ide uvijek na sigurno sada. Kao sto rece neko, za 433 se ubio, vjerujem da ce biti vazna karika kod Mourinha kad bude u pitanju LP i cuvanje rezultata, stabilizovanje sredine.

Izgleda da je Mikel greškom Essiena dobio danas kapitensku traku :D

Mourinho:"There was a smile on my face [when he scored]. For some reason Essien gave him the armband, normally it should go to Ashley Cole, so maybe it made him believe he was a goalscorer!"

Bravo kapitenuuu,tako se daju golovi odrzi jedan cas Torresu i Eto'o-u.Inace i prosli gol kad je dao ,mi smo dobili sa 2-0 i strijelac drugog gola je bio Oskar :D 

dosao za vreme murinjovog prvog boravka u celsiju, posle toga redali se: anceloti, di mateo, benitez, skolari, hidink, grant, vilas boas, murinjo se vratio on i dalje tu, sakupio 300 utakmica za čelsi, potrebno li je da jos nesto napisem?

ne dam ja tebe nikome, pa nek priča ko šta hoće :D

http://www.youtube.com/watch?v=wTZDkJ0Rs2U

isto ponavljam i 10 i kusur stranica poslije :D

john obi mačka mikel ;)

Bola šta je tebi čovječe igra za klub konstantno 6-7 godina i nije kvalitet za nas ? Malo je zadnjih veznih kao što je Mikel !

nije vrhunski igrac kao De Rosi ili Xavi Alonso.Svaka cast za danasnju partiju ja sam sam mu cestitao ali on bljesne pa stane,najvise mi smeta sto usporava napade misljenja sam da ga treba koristiti samo kad igramo defanzivno.Odgovor za drugog korisnika koji me citirao da je igrao kod svih trenera.Slazem se i za to da je ali npr. nije bio standardan kod Scolaria i kod Ancelotia,dobivao je priliku samo kad nije bilo nekog od igraca iz prve postave zbog povrede ili suspenzije.U ostalom vecina ovde ga hvali samo kad odigra dobro a negledate igraca s druge situacije kad je grijesio i usporavao napade,vratite nekoliko stranica od proslih sezona pa pogledajte komentare.

nije vrhunski igrac kao De Rosi ili Xavi Alonso.Svaka cast za danasnju partiju ja sam sam mu cestitao ali on bljesne pa stane,najvise mi smeta sto usporava napade misljenja sam da ga treba koristiti samo kad igramo defanzivno.Odgovor za drugog korisnika koji me citirao da je igrao kod svih trenera.Slazem se i za to da je ali npr. nije bio standardan kod Scolaria i kod Ancelotia,dobivao je priliku samo kad nije bilo nekog od igraca iz prve postave zbog povrede ili suspenzije.U ostalom vecina ovde ga hvali samo kad odigra dobro a negledate igraca s druge situacije kad je grijesio i usporavao napade,vratite nekoliko stranica od proslih sezona pa pogledajte komentare.

On je klasični zadnji vezni i od njega ne treba očekivati da istrčava kontre i djeli asistencije.Njegov osnovni zadatak je destrukcija protivničke igre i da pomogne veznim igračima da se postavi napad tako što poveže linije odbrane i sredine terena.On igra na sigurno i djeli lopte prvom igraču do sebe i tada se čini kao da uspori napad ali prosto mu je takav posao.Jer u slučaju da on kao zadnji vezni pogreši to je vec velika opasnost po naš gol.Mislim da on donosi mnogo sigurnosti u igri i što je najbitnije uvijek je smiren bez bilo kakvih znakova nervoze..

On je klasični zadnji vezni i od njega ne treba očekivati da istrčava kontre i djeli asistencije.Njegov osnovni zadatak je destrukcija protivničke igre i da pomogne veznim igračima da se postavi napad tako što poveže linije odbrane i sredine terena.On igra na sigurno i djeli lopte prvom igraču do sebe i tada se čini kao da uspori napad ali prosto mu je takav posao.Jer u slučaju da on kao zadnji vezni pogreši to je vec velika opasnost po naš gol.Mislim da on donosi mnogo sigurnosti u igri i što je najbitnije uvijek je smiren bez bilo kakvih znakova nervoze..

Ništa ne mijenja na stvari ako je on destruktivac i igrač koji će razbijat protivničke napade.. Neman ništa protiv njega naprotiv kvalitetan je čvrst na balunu i ima točan pas ali treba mu izbit iz glave da mu svako ali svako dodavanje bez obzira na pritisak protivnika ide put stopera... Siti se makelela, bizona itd ostale nećemo nabrajat.. To ti je isto ka da si reka da napadač je napadač i on mora davat golove ne triba pomagat obrani ne triba asistirat itd... Njegov zadatak je destrukcija ali ne primarno...

ima točan pas ali treba mu izbit iz glave da mu svako ali svako dodavanje bez obzira na pritisak protivnika ide put stopera... 

Mozda kod nekog drugog trenera i moze, ali kod Mourinha, ce Mikel, kao i svi ostali vezni igraci pre igrati na sigurno, nego izgubiti loptu. Tako je bilo u prvom mandatu, tako je i sad. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.