Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

e baš mi je drago što ga je RDM pohvalio, trebalo je to Mikelu doživio je dosta kritika i sigurno da je čuioo riječi podrške, kad već nemože naše nek je od trenera :) samo mi ga je žao.... kao što reče ovaj jedan dečko u komentar ispod članka, dođe neki balvan koji je jučer pogledao tekmu Chelsija i počne srat kako ovaj onaj nevalja i misli kako bi svaki igrač u ekipi trebao bit Hazard, pa ja bi te zatuko ko budale kad tako mogu vrijeđat čovjeka a nekuže se u nogomet ni kolko crnog pod noktom ima. Možda ja to malo sve preosobno shvaćam jer sam oduvjek simpatizirao zadnje vezne igrače (Makelele, Essien, Gattuso, De Rossi, Emerson....) zadji vezni je ratnik, kojem nije bitan osobni skor, vlastite brojke, čovjek koji pretrči verojatno i najviše, koji ne pita za cijenu nego samo radi i radi u korist EKIPE u korist kluba. Nemogu opisat kolko to cijenim !
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Mikel danas zacepio usta svim onim koji misle da mu treba zamjena . Briljantna partija .

Sjecam se u prvom poluvremenu na sredini terena pod pritiskom se jedno 2-3 puta okrenuo oko svoje ose , izbacio igrace Spursa i dodao nekom .
Nevjerovatno je kako je momak hladnokrvan .
Najsigurniji sam kad Mikel ima loptu, ne može je izgubit osim faulom. Zato kad nemate šta, samo dodajte Mikelu :D

Još jedna odlična partija, ništa manje nisam ni očekivao...
Davno sam rekao da je on jedan od rijetkih koji je pod pritiskom hladan kao špricer. U svakom trenutku zna šta treba uraditi i kome predati tu loptu. Jedan od naših najkonstantnijih igrača odavno. Long live Obi!
Koja sigurnost u nogama. Ako ko naleti na ono sramoćenje spursa neka ne zaboravi postaviti.
Opet se pokazalo da je mnogo bolji u paru sa brzim i pokretnim veznjakom. Bio je posebno motivisan danas. Oslonac na sredini terena kakav je potreban velikom timu !
[quote name='Wisey' timestamp='1350765961' post='84337']
[url="http://www.dailymotion.com/video/xuhfzh_mikel-v-tottenham_sport"]http://www.dailymoti...tottenham_sport[/url]

O la la.. B-)
[/quote]

Ovo je se čekalo! ;)

Koja smirenost, koji pregled igre i samouvjerenost.. Bravo Obi!

Kako ih samo slomi na kraju, onu trojicu će sutra cijeli dan fiziterapeuti obilazit, kičmu im slomi onim potezom :D
[quote name='Wisey' timestamp='1350765961' post='84337']
[url="http://www.dailymotion.com/video/xuhfzh_mikel-v-tottenham_sport"]http://www.dailymoti...tottenham_sport[/url]

O la la.. B-)
[/quote][quote name='Blues_95' timestamp='1350741426' post='84152']

Sjecam se u prvom poluvremenu na sredini terena pod pritiskom se jedno 2-3 puta okrenuo oko svoje ose , izbacio igrace Spursa i dodao nekom .
Nevjerovatno je kako je momak hladnokrvan .
[/quote]
To sam trazio , hvala .
Svaka cast za ovo.

S druge strane mogu reci, koliko ja god bio tvrdoglav i koliko god ja vodio svoju politiku moram reci da je Obi sada na naivou i da ga ne bi dao nikom ni zakakve pare, a kamoli zamisljao nekog levata Buskeca kako se valja na travi u plavom dresu izigravajuci morža. Goni ga tamo... svakom svacije nama OBI!
kako sam samo popizdio kad sam pročitao za biskvita (jest da je izvor i više nego upitne točnosti i kvalitete al svejedno) pa taj meni nebi igrao ni u županijskoj ligi, osim ako se ne snima film o ubojstvu u amaterskom nogometu, tu bio bio najbolji kao ubijen da ga pogidiš s 12 metaka u čelo taj bi se 10 minuta grčio na podu ko riba na suhom. Abramoviču ako je taj bolji od Mikela stvarno neznam što se mješ uopće u nogomet rađe nek samo piše čekove..
Mikel je za biskvita izmislio nogomet i poziciju zadnjeg veznog, i dat za takvog panja više od 5M bi bio grijeh, rađe posadi te pare i zaljevaj ih svaki dan više se isplati.
Al ajd da ne spominjem tog poluigrača na temi od zerčine osvrnut ću se kratko na Mikelinha, već sam i ja laganini prećero i dosadio sa hvaljenjem Mikela ali eto dečko je zaslužio pa da ne dužim, odlična partija protiv kokoški samo nek tako nastavi kralj, a ovaj potez-majstorija stvarno kapa dole !
jedina mala zamjerka je u dugim loptama, probao je 2-3 poslat i bile su točne al trebalo bi to ić više u for a ne balone slat, pogotovo kako nije Dorgba u napadu nego Torke koji je realno slab dosta u tim duelima-skok igri.
Mislim da je to suplja. Ne vjerujem da su nasi zagrijani za padavicara. Ne bih ga mogao gledati u Chelseau iako su njegove kvalitete neupitne.. Dobar igrac je Busquets ali i Obi Mikel za sada igra dobro i mislim da se uklopio u ekipu. Iako i dalje smatram da ima boljih od Mikela koje mozemo dovesti ali sto se tice Katalonca on ne dolazi u obzir...

Trenutno najbolji DMF za mene je Yaya Toure..
[quote name='ADiS' timestamp='1350888531' post='84524']
Trenutno najbolji DMF za mene je Yaya Toure..
[/quote]

Yaya je "kompletni" veznjak. Ako treba se braniti on je u obrani, ako treba napadati on je naprijed tj. ima ga po cijelom terenu i ne staje kao Ramires.

Druga je stvar što Barca i City imaju napadačkih opcija na lopate pa on ima zadatak ostati iza - kao što kalouda kaže "prekomandiran" u dmf-a.
Pa i Mikel je CM ali je u Chelsau prekomandovan u DMF.. Mislim da svaki igrac treba imati napadackih i odbrambenih osobina, jer nekada se nadjete u takvoj situaciji i potrebno je reagovati kako situacija zahtijeva... Zato Obi nikada nece biti kao Essien ili Makelele. Mikel je dobar ali ne kao njegovi gore navedeni prethodnici... Ali neka nastavi ovako igrati ove sezone ja sam zadovoljan...
Yaya Toure je malo precijenjen igrač. Njegova nediscipliniranost i lijenost u odbrani često se zanemaruje, kao i određene druge stvari. Nikad ne bih dao Mikela za njega, dao bih ga jedino za starog Bizona ili Maku. ;)
[b]Obi Mikel Pass Stats[/b]

Total: 497 (90% accurate)

Pass Direction:
31.59% Forward
11.07% Backwards
26.56% Left
30.78% Right

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.