Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

Još jedna sezona u kojoj ga više nije bilo na terenu nego što ga je bilo. Malo bi ga više bilo da nije dobio dva crvena kartona, ne previše. Drugi crveni je dobio baš u trenutku kada sam pomislio da se ekipa uozbiljila i prestala dobivati nepotrebne kartone zbog nezrelosti. I onda se kapiten ukazao i nadmašio sve bisere iz sezone. Crveni karton bismo mogli baš osjetiti na startu sljedeće sezone. Njega nema na prve 3 utakmice, a Gusto možda ode na Olimpijske igre i propusti start sezone. Ko će onda da igra desnog beka? Opet Chalobah, Gilchrist, Disasi ili ko već bude u klubu. Jedino pozitivno iz sezone je što se napokon operisao i što se možemo nadati da će problemi sa povredama da se smanje. Sada imamo i dostojnu zamjenu pa će ga se moći štediti. Prodaja ni slučajno, prvi on to ne želi.

• Odgovori 907
  • Pregledi 48,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

uvek se setim da je npr. Bane Ivanović bio, odnosno važio za grubog igrača a nikada nije udario nekoga na onakav način, Azpilkueta se živ lomio po terenu, nikada nije isto nasrtao

Pa Suarez je grizo Ivanovića pa je ovaj iskulirao.....

kolko god ga mi gotivili, još je on daleko od toga da shvati da gornja granica treba biti igrati za klub u krvavim kopačkama (setite se izjave Murinja), a ne juriti ko muva bez glave

• 2 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Ovog da dadneš za 20 miliona, samo da ga skineš s platne liste, isplati se. Sramota za klub iskreno 2 godine se ovako vuče i evo i treću je počeo.

• Autor
11 hours ago, reLo said:

El kapitano 😀😀

Captain Reece James remains out with a hamstring injury, with no sign of an imminent return.

Znaci ona operacija je mazanje ociju bila. 

20 hours ago, reLo said:

El kapitano 😀😀

Captain Reece James remains out with a hamstring injury, with no sign of an imminent return.

U mom kraju kada zivotinja slomije nogu, rijese je muke po kratkom postupku.

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.