1. septembar1. sep comment_374757 Meni licno James u sredini nikada ne pokaze puno i ne pokaze onoliko koliko je pokazivao na bekovskoj pa cak i stoperskoj (formacija sa tri stopera) poziciji. Ja bih ga gurao prije Fofane na stopera jer se i tu ide dosta prema naprijed i mislim da bi se dobro koristio tu Prijavi
1. septembar1. sep comment_374761 Ne znam sto ga na wing backu ne koristi. Kod tuchela je tad igrao svoje najbolje utakmice Prijavi
1. septembar1. sep comment_374798 Jer je fizički zahtjevana pozicija, a on je staklen, ova ga pokušava održati duže ne ozljeđenim Prijavi
6. septembar6. sep comment_374996 Direktni krivac za drugi gol Arsenal, beka više ne može igrati jer u stručnom štabu imaju strah od njegovih novih povreda, ali ja ne vidim ni da u veznom redu može igrati bar u defanzivnom dijelu. Jednostavno nije vezni igrač i višak su nam pravili preko njega jer ne zna zatvoriti prostor iza sebe. Prijavi
7. septembar7. sep Popularna objava comment_375003 Koliko god mi on bio omiljeni igrac iz nase trenutne ekipe, navijac je Chelsea, stasao je u klubu, kapiten je, on ne moze da igra u sredini u ozbiljnim utakmicama protiv ozbiljnih ekipa. Pokusalo se to i sa klubom i sa repkom i svaku sam utakmicu pogledao gdje je on bio u sredini i u svakoj je jednostavno izgubljen, bukvalno ne dobijas nista od njega, ni prema naprijed ni prema nazad. Nije igrac koji moze odigrati i kreirati prema naprijed, ne vidi to, nije igrac koji ima motor u guzici pa da pretrci teren za trojicu i da osvoji milion lopti. Jedino sto moze da uradi je da oslobodni malo zadnju liniju pritiska i siguran je sa loptom u nogama i to je to. Danas kako ga je Odegaard vozao u vise navrata, spori mrtvi Odegaard, uvijek je kasnio za njim i na kraju onaj drugi gol ispade neka maestralna akcija a u pitanju je nerealan propust Reecea. 1000% njegov gol i samo njegov. Prijavi
7. septembar7. sep comment_375013 Jednom sam napisao da je James u sredini kao kad staviš med u vruć čaj. Može, ali gubi svojstva. Dok Gusto u veznom ne može nikako. Tu Marescinu ideju treba izbiti svim trenerima iz glave. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375193 Došlo je se do toga da kapiten kluba nema ulogu i znacaj na terenu, evo ja ne znam koja je njegova uloga, ako neko zna neka kaže. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375201 Da nabrijava ove navijače koji ni u čemu ne vide ništa negativno? Dijete kluba i tako ta sranja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.