Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

• Odgovori 907
  • Pregledi 48,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

• Autor
40 minutes ago, reLo said:

Dobar troll, ali kapitenski je odreagovao, iako sam mislio da će odreagovati pederski. 

Procitaj u komentarima sta je kapitenska reakcija. 

A Reece je pederski odreagovao kad se zagrlio sa frizerom. 

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Ovaj čovjek je poluinvalid. Nakon silnih povreda ovaj igrač nije ni trećina onog igrača kakav je trebao da bude. On ima jedva snage da odigra puni meč srednjeg intenziteta a pri tome je još KAPITEN. Ne može ovo biti kapiten pa makar da je rođen na sred Stamford Bridgea. Nije fer da šetač i svako malo povrijeđen igrač bude kapiten. Ne može on od drugih igrača tražiti da budu bolji kad on to ne može biti, da dadnu maksimum kad on to ne može dati.

Nadam se da ćemo riješiti ovaj problem što imamo sa ovim igračem. Nije ispunio ono što smo mislili da će biti. Imao je potencijal da bude jedan od najboljih na svijetu ali povrede su ga u tome spriječile. Prema tome, takva osoba NE MOŽE BITI KAPITEN. Čak mislim da zbog tih povreda ne treba biti ni igrač Chelsea. Ne možemo se osloniti na njega da će dati maksimum i da će biti fit cijelu sezonu.

Meni se baš sviđa to što ga gura u sredinu, predobar je on igrač da bi bio bek. Treba mu samo iskustva više na poziciji veznog.Vidjeli smo kod Tuchela kako ubojit zna biti pred golom, umije potegnuti i iz daljine.Naravno, tu je sa njim vječito prisutno pitanje da li može ostati zdrav. 

Što se tiče kapitenske trake, zaslužio ju je svojom odanosti klubu, ali klub i navijači i njega maksimalno poštuju i cijene. Volim Enza, volio bih da ostane do kraja svoje karijere u Chelseau, ali realnost je takva da je samo pitanje vremena kada će preći u Barcu ili Real, možda Real krene po njega kad se Luka penzioniše. Palmer je isto takav, gleda samo sebe, što je pošteno i svakako nije neki lider. Jedino po meni Caicedo ostaje, koliko sam čitao priče on je navijač Chelsea od malena, i zbog toga i zbog partija kojih pruža možda njega postaviti za kapitena, a Reeca kao zamjenika. 

Bez obzira na sve negativno sto je Maresca radio, u ovom ga podrzavam jer i ja vidim Reecea vise kao veznog igraca. On je mogao uspjesno igrati ving beka ili beka samo u Tuhelovom ziheraskom napadu u kojem su bekovi bili glavno oruzje. 

Predobar je igrac i tehnicar, ima vrhunski sut i pas, da bi bio potrosen kao treci stoper ili bek koji ne prelazi centar. Treba mnogo nauciti sto se tice pozicione igre u sredini ali mislim da tu moze puno pruziti.

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Captain, leader, legend. Ne mogu da shvatim da profesionalni trener sa licencom najboljeg desnog beka na svijetu vidi kao veznjaka. Totalno pogrešno iskorištavanje njegovog talenta. Ono što on u sredini radi može raditi i Cesare Casadei, ali ono što on radi na beku – skoro da niko ne može. Ove sezone je čak i dobrog zdravlja bio, kako je znalo da bude. Nadam se u narednim sezonama još boljem fizičkom stanju. Sa njim je sve lakše.

• 4 sedmice kasnije...
  • Autor
2 minutes ago, reLo said:

A ni ovaj Cucurellin udarac i gol nisu za baciti.

I onda proslavi gol ko kakva mentalno poremecena osoba. 

• 1 mjesec kasnije...

Kakva je ovo igračina kruh ti poljubim. 

Onaj potez kad dobije dugu loptu pa je ispred sebe prsima ostavi - to tako elegantno radi kao da se rodio s loptom. A da ne govorim o proigravanju suigrača. 

Ono što mi je jako drago je što je neko napokon skontao da mu treba dozirati minutažu. Bitnije nam je da on odigra barem po 1 poluvrijeme svako kolo, nego da igra svaku utakmicu pa pauza od 3 mjeseca. Sve u svemu, proper captain. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.