24. januar 2025.1 god. comment_362035 Samo bez naglih pokreta, mogao je ložu istegnuti dok je skidao to sa sebe. Prijavi
24. januar 2025.1 god. Autor comment_362036 40 minutes ago, reLo said: Dobar troll, ali kapitenski je odreagovao, iako sam mislio da će odreagovati pederski. Procitaj u komentarima sta je kapitenska reakcija. A Reece je pederski odreagovao kad se zagrlio sa frizerom. Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362462 Vratio se kapiten, al trebace vremena da se ona eksplozivnost i brzina vrate, ako se vrate. Navozao ga Soler sinoc ko da je za prime Baleom trcao. Prijavi
6. mart 2025.1 god. comment_363054 Ovaj čovjek je poluinvalid. Nakon silnih povreda ovaj igrač nije ni trećina onog igrača kakav je trebao da bude. On ima jedva snage da odigra puni meč srednjeg intenziteta a pri tome je još KAPITEN. Ne može ovo biti kapiten pa makar da je rođen na sred Stamford Bridgea. Nije fer da šetač i svako malo povrijeđen igrač bude kapiten. Ne može on od drugih igrača tražiti da budu bolji kad on to ne može biti, da dadnu maksimum kad on to ne može dati. Nadam se da ćemo riješiti ovaj problem što imamo sa ovim igračem. Nije ispunio ono što smo mislili da će biti. Imao je potencijal da bude jedan od najboljih na svijetu ali povrede su ga u tome spriječile. Prema tome, takva osoba NE MOŽE BITI KAPITEN. Čak mislim da zbog tih povreda ne treba biti ni igrač Chelsea. Ne možemo se osloniti na njega da će dati maksimum i da će biti fit cijelu sezonu. Prijavi
6. mart 2025.1 god. comment_363057 Gol fin kada niko nije ni pomisljao da ce osutati, igrao na pogresnoj poziciji, a nije imao nikakvih greski. Ne znam sta zelis od Jamesa kada ima toliko igraca koji su u losijoj formi. Kapitenski bas odigrao. Prijavi
6. mart 2025.1 god. comment_363059 Meni se baš sviđa to što ga gura u sredinu, predobar je on igrač da bi bio bek. Treba mu samo iskustva više na poziciji veznog.Vidjeli smo kod Tuchela kako ubojit zna biti pred golom, umije potegnuti i iz daljine.Naravno, tu je sa njim vječito prisutno pitanje da li može ostati zdrav. Što se tiče kapitenske trake, zaslužio ju je svojom odanosti klubu, ali klub i navijači i njega maksimalno poštuju i cijene. Volim Enza, volio bih da ostane do kraja svoje karijere u Chelseau, ali realnost je takva da je samo pitanje vremena kada će preći u Barcu ili Real, možda Real krene po njega kad se Luka penzioniše. Palmer je isto takav, gleda samo sebe, što je pošteno i svakako nije neki lider. Jedino po meni Caicedo ostaje, koliko sam čitao priče on je navijač Chelsea od malena, i zbog toga i zbog partija kojih pruža možda njega postaviti za kapitena, a Reeca kao zamjenika. Prijavi
7. mart 2025.1 god. Popularna objava comment_363067 Promena pozicije za Jamesa je tracenje njegovog znanja i talenta. Da ne govorimo o konkurenciji na toj poziciji Prijavi
7. mart 2025.1 god. Popularna objava comment_363068 Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca. Prijavi
7. mart 2025.1 god. comment_363069 Bez obzira na sve negativno sto je Maresca radio, u ovom ga podrzavam jer i ja vidim Reecea vise kao veznog igraca. On je mogao uspjesno igrati ving beka ili beka samo u Tuhelovom ziheraskom napadu u kojem su bekovi bili glavno oruzje. Predobar je igrac i tehnicar, ima vrhunski sut i pas, da bi bio potrosen kao treci stoper ili bek koji ne prelazi centar. Treba mnogo nauciti sto se tice pozicione igre u sredini ali mislim da tu moze puno pruziti. Prijavi
7. mart 2025.1 god. comment_363070 Možda bi se i manje povrijeđivao na toj poziciji,jer fizički je zahtijevnije igrati beka. Prijavi
8. mart 2025.1 god. comment_363076 Svaka pozicija donosi neke svoje izazove. Centralni vezni je pozicija sa najviše duela sa protivnicima, a kad je James u pitanju pri svakom duelu drhtimo. Najbezbjednije bi bilo da ga stavi na gol, ne bi bio puno lošiji od Sancheza i Jorgensena. Prijavi
18. mart 2025.1 god. comment_363262 Meni je James u veznom redu kao med u čaju. Može, ali gubi najbolja svojstva. Prijavi
10. maj 2025.1 god. comment_364089 Niti je razmisljao da ode. Uvijek je govorio da ce biti u Chelseaju dok ga mi ne budemo zeljeli. Prijavi
16. maj 2025.1 god. comment_364234 Igracina. Kakva asistencija danas. Steta sto ga trener ogranicava samo na odbranu. Cak i kad igra vezni red, vecinom mora ostajati nazad. Prijavi
28. maj 2025.1 god. comment_364643 Kapitenčina! Samo zdravlja i igranja na prirodnoj poziciji. Prijavi
7. juni 2025.1 god. comment_364955 Captain, leader, legend. Ne mogu da shvatim da profesionalni trener sa licencom najboljeg desnog beka na svijetu vidi kao veznjaka. Totalno pogrešno iskorištavanje njegovog talenta. Ono što on u sredini radi može raditi i Cesare Casadei, ali ono što on radi na beku – skoro da niko ne može. Ove sezone je čak i dobrog zdravlja bio, kako je znalo da bude. Nadam se u narednim sezonama još boljem fizičkom stanju. Sa njim je sve lakše. Prijavi
1. juli 2025.1 god. comment_365518 Ja se zaista ne sjecam bolje asistencije jednog naseg igraca zadnjih 10 godina nego ove sto je James izveo. Prijavi
1. juli 2025.1 god. Autor comment_365521 2 minutes ago, reLo said: A ni ovaj Cucurellin udarac i gol nisu za baciti. I onda proslavi gol ko kakva mentalno poremecena osoba. Prijavi
23. august 2025.1 god. comment_366738 Kakva je ovo igračina kruh ti poljubim. Onaj potez kad dobije dugu loptu pa je ispred sebe prsima ostavi - to tako elegantno radi kao da se rodio s loptom. A da ne govorim o proigravanju suigrača. Ono što mi je jako drago je što je neko napokon skontao da mu treba dozirati minutažu. Bitnije nam je da on odigra barem po 1 poluvrijeme svako kolo, nego da igra svaku utakmicu pa pauza od 3 mjeseca. Sve u svemu, proper captain. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.