14. novembar 2025.14. nov comment_368825 Kakav potez kruh ti poljubim, ovo još nisam vidio da je neko uradio. Prijavi
30. novembar 2025.30. nov comment_369106 Nadam se da su sad i navijači Arsenali vidjeli da je ovaj za svjetlosnu godinu ispred Timbera. Prijavi
30. novembar 2025.30. nov comment_369111 Lik se bukvalno igra lopte. Toliko mu prirodno stoji da to nije humano. Ako bismo osvojili neki trofej a on kojim slučajem briljirao na SP i došao do titule - zlatna lopta mu nije daleko. Bit će borba između njega i Palmera. 😀 Prijavi
30. novembar 2025.30. nov comment_369114 Igra na vrhunskom nivou. Samo da se ne povrijedi. Danas protiv Arsenala nam je bio i taj jedan igrač koji je isključen zbog crvenog. Igrao je za dvojicu. Prijavi
30. novembar 2025.30. nov comment_369115 Svaka čast upravi, koja je procenila i odlučila da gradi budućnost oko ove legende, a ne oko raznih Maunta, Havertza i ostalih. Smeo potez! Prijavi
30. novembar 2025.30. nov Popularna objava comment_369121 Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizicki spreman i zdrav. Ujedno pomalo i tuzno znajuci koliko smo izgubili godinama unazad bez naseg Reecea. Daj Boze da ga samo zdravlje sluzi, za ostalo se nemamo sta sekirati. Prijavi
13. decembar 2025.13. dec comment_369440 Gotovo je sa managing minutes za njega, sad ide overload do kraja sezone na 6 pozicija. Ako pregura do kraja bez povreda bicu grdno iznenadjen. Prijavi
14. decembar 2025.14. dec comment_369457 Odmorit će ga protiv Cardiffa, jbg ako ne može jednu utakmicu sedmično odigrati - nek sve ide u pm. Prijavi
14. decembar 2025.14. dec comment_369459 20 minutes ago, reLo said: Odmorit će ga protiv Cardiffa, jbg ako ne može jednu utakmicu sedmično odigrati - nek sve ide u pm. Fazon je sto je igrao po 90 minuta na tri utakmice, u razmaku od 7 dana. Ja se ne zalim, pozdravljam potez njegovog doziranja minuta, to ga je ucinilo spremnin i svaka cast upravi,treneru,doktorima i svima koji imaju zasluge. Prijavi
20. decembar 2025.20. dec Popularna objava comment_369544 Igracina i kapitencina. Gol iz slobodnog fantazija. Ovog igraca bi uzeo svaki trener i svaki klub svijeta da moze. Zalosno je da nikad nije prisao ni blizu da se uopste bori za titulu Premiershipa. Prijavi
20. decembar 2025.20. dec comment_369552 Daleko najveći uspjeh ovog stručnog štaba je što su uspjeli, ne znam kako, da je James kontinuirano zdrav. Čini se da su i sa Fofanom na dobrom putu. Laviji izgleda nema spasa. Prijavi
20. decembar 2025.20. dec comment_369555 Sad sam naleteo na intervju posle utakmice i na kraju kaže " ako ne možeš pobediti bitno je ne izgubiti" - uneo im Maresca to u glavu izgleda Prijavi
21. decembar 2025.21. dec comment_369564 21 hours ago, Wisey said: Igracina i kapitencina. Gol iz slobodnog fantazija. Ovog igraca bi uzeo svaki trener i svaki klub svijeta da moze. Zalosno je da nikad nije prisao ni blizu da se uopste bori za titulu Premiershipa. Apsolutno potpisujem sve. Ja samo imam jednu zamjerku za njega a to je sto juce nije vise vrsio pritisak na sudiju i nije vise ulazio u verbalne duele sa protivnicima. U dva navrata nas igrac lezi ovi nastavljaju igru i stvaraju ozbiljne sanse i u oba puta Sanchez je bio taj koji je trcao prema sudiji da protestuje (u takvoj jednoj situaciji je i dobio karton). Ovi su nas ubili na neki hinjaluk, mangupluk i fudbalski bezobrazluk. Zao mi je sto Enzo nije bio tu u prvih 45 minuta jer je on bas taj koji zna stati za ekipu, pokaciti se sa protivnikom, ne dati na sebe (sjetiti se protiv Spursa, Arsenala) ala Bruno Guimaraes. Prijavi
21. decembar 2025.21. dec comment_369565 Meni je on toliko lagan kad igra, kao da se ni ne trudi, a igra kao zver. Samo neka nam je zdrav. Prijavi
14. mart14. mar Popularna objava comment_371586 Odlicna vijest i pocetak vikenda. Reece je dusa ovog kluba. Samo da nam ostane sto duze zdrav. 🗣️ Reece James: "Could I get more money elsewhere? Maybe, but money is not the be-all and end-all. Happiness and where I want to be means more to me. I want to win here - and we will win here." "I came through at this club. This was the one and only club I wanted to play for. I’ve won major trophies here. Why would I not extend? This is my home. My family are here..." Prijavi
14. mart14. mar Popularna objava comment_371595 Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i ispracen ne samo kao nasa legenda nego i kao legenda engleskog fudbala. Takodjer se nadam da je povredama kraj. Prijavi
16. mart16. mar comment_371673 Toliko o tome da ne treba 'managing minutes'. Decko odigra prvi put 2 utakmice u 7 dana i odmah zadnja loza problem. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.