Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

• Odgovori 907
  • Pregledi 48,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizicki spreman i zdrav. Ujedno pomalo i tuzno znajuci koliko smo izgubili godinama unazad bez naseg Reecea. Daj Boze da ga samo zdravlje sluzi, za ostalo se nemamo sta sekirati. 

• 2 sedmice kasnije...
20 minutes ago, reLo said:

Odmorit će ga protiv Cardiffa, jbg ako ne može jednu utakmicu sedmično odigrati - nek sve ide u pm. 

Fazon je sto je igrao po 90 minuta na tri utakmice, u razmaku od 7 dana. 
Ja se ne zalim, pozdravljam potez njegovog doziranja minuta, to ga je ucinilo spremnin i svaka cast upravi,treneru,doktorima i svima koji imaju zasluge.

Sad sam naleteo na intervju posle utakmice i na kraju kaže " ako ne možeš pobediti bitno je ne izgubiti" - uneo im Maresca to u glavu izgleda

21 hours ago, Wisey said:

Igracina i kapitencina. Gol iz slobodnog fantazija. Ovog igraca bi uzeo svaki trener i svaki klub svijeta da moze. Zalosno je da nikad nije prisao ni blizu da se uopste bori za titulu Premiershipa.

Apsolutno potpisujem sve.

Ja samo imam jednu zamjerku za njega a to je sto juce nije vise vrsio pritisak na sudiju i nije vise ulazio u verbalne duele sa protivnicima. U dva navrata nas igrac lezi ovi nastavljaju igru i stvaraju ozbiljne sanse i u oba puta Sanchez je bio taj koji je trcao prema sudiji da protestuje (u takvoj jednoj situaciji je i dobio karton). Ovi su nas ubili na neki hinjaluk, mangupluk i fudbalski bezobrazluk. Zao mi je sto Enzo nije bio tu u prvih 45 minuta jer je on bas taj koji zna stati za ekipu, pokaciti se sa protivnikom, ne dati na sebe (sjetiti se protiv Spursa, Arsenala) ala Bruno Guimaraes.

• 2 mjeseca kasnije...
  • Popularna objava

Odlicna vijest i pocetak vikenda. Reece je dusa ovog kluba. Samo da nam ostane sto duze zdrav.

‎🗣️ Reece James: 

‎‎"Could I get more money elsewhere? Maybe, but money is not the be-all and end-all. Happiness and where I want to be means more to me. I want to win here - and we will win here."

‎"I came through at this club. This was the one and only club I wanted to play for. I’ve won major trophies here. Why would I not extend? This is my home. My family are here..."

• Popularna objava

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i ispracen ne samo kao nasa legenda nego i kao legenda engleskog fudbala. Takodjer se nadam da je povredama kraj.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.