Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

• Odgovori 907
  • Pregledi 48,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

• Popularna objava

Kakva je razlika gledati Gusta i ostale, i njega na desnom beku. Nebo i zemlja. Ako se prestane povređivati, bit će garantovano najbolji bek na svijetu.

Što znači da eto njega za 2-3 godine u Realu hehe.

I ja vazda pomislim, možda bi ga i trebalo prodati za dobru ponudu, uzeti pare. Ali onda on izađe na teren i opet pruži strašne partije, uz to naše dijete i navijač i odma mi se promijeni mišljenje i kontam ma neka ga.

Samo da ga povrede zaobiđu ako je ikako moguće

• Popularna objava

Danas je strpao u dzep Dokua. Apsolutno je bio neprelazan, a Doku je odlican 1 v 1, pretesko ga cuvati ali je to Reece uspio. I nije mu prvi put, sjetite se utakmice protiv Milana i Leao se nije naigrao. Cim je izasao James, Doku je imao priliku. 

Zdrav nam bio kapitenu, ovakav James vrijedi milione. 

• 2 sedmice kasnije...

Počeo je tako baš da igra toplo hladno, tako je bilo i prije ove zadnje povrede, odigra tekmu dobro tekmu loše. Jedan vikend ga ima svuda, drugi vikend igra ko neki raspad. Ne sviđa mi se to nikada ne znaš šta da očekuješ od njega...

Ovaj crveni za vikend, smijurija, ne znaš koji je gluplji faul, mada mislim ipak da je onaj drugi.

Ma zajebajem se 

Al ne mogu ga zvat najboljim bekom kad lik il ne igra il kad igra svaku petu bljesne

Arnold 92g/a u 288 tekmi

Defanzivno nije nesto al i ovog naseg su poceli vucat kak stignu a ne donosi nam golove i asiste ko one 21/22 sezone.

Tanko tanko

7 hours ago, soxx said:

Ma zajebajem se 

Al ne mogu ga zvat najboljim bekom kad lik il ne igra il kad igra svaku petu bljesne

Arnold 92g/a u 288 tekmi

Defanzivno nije nesto al i ovog naseg su poceli vucat kak stignu a ne donosi nam golove i asiste ko one 21/22 sezone.

Tanko tanko

Jedini Dokua ove sezone utisao da momak nije predriblao nikoga kako treba. Mec protiv Newcastlea je takav bio da je svaki igrac prelose igrao, da li to znaci da su svi karine? Sto se tice golova i asistencija, to necu komentarisati, vjerovatno ti je david luiz bolji od neste.

Sto se tice Livramenta, uvijek sam govorio da je greska sto smo ga prodali, posebno za onako male pare. Bila ta jebena povreda, ali sreca malac se oporavio kako treba.

Ma nije jedna tekma. James bljesne iz tekme u tekmu, i ovako je nam opet ako ne najbolji, jedan od najboljih, al hocel ponovit onu sezonu kao 21/22 ikad vise dje je bio ubitacan i jak nazad, pitanje je.

Tako da ne mogu ga zvat 3 godine najbolji bek na svijetu a niko ziv ne cuje za njega

Normalno da ne može bit najbolji kad je stalno ozljeđen, Messi ne bi bio Messi da je pola godine ozljeđen. 

Po meni, sad mu je zadnja šansa da uhvati formu i kontinuitet, jedna veća ozljeda ga djeli od toga da ga se proglasi staklenim, a takvi igrači nisu za elitni nogomet ma koliko talentirani bili

• Autor

tek mu 23 godine a naredao povreda kao da igra 10 godina profesionalnog fudbala.

ovaj ce se u 30toj penzionisati u ipswich townu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.