Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 907
  • Pregledi 48,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

4 hours ago, chiba said:

Juče igra protiv Andore lagano, a kod nas odmara, ispalo kao da mi činimo uslugu Tuhelu

Ni meni to nije jasno nikako. West Ham 22 minute, Fulham 10 minuta. 

Ma nije problem što je on igrao za nas manje, odigrao je Gusto dobro, ali pitanje je dal je bilo taktički ili ga naš trener čuva

da li je stvarno bilo nužno da igra protiv Andore, nego ajde, logičnije bi mi bilo da igra protiv Srbije

sad ispada da je za nas odigrao 30min, a za Englesku će odigrati možda 120+ 

i posle ne daj bože da se povredi

Ma naglasio je mareska da ga čuva da se ne povrijedi jer prethodnih sezona je igrao veoma malo, a Tuchel je očigledno bezobrazan. 

Nije njega Tuchel dužan štediti, o čemu pričamo, čovjek ga pozvao u reprezentaciju, on se odazvao pozivu i tu staje cijela diskusija, ako si se odazvao pozivu znaci spreman si i igrati bilo to 12 ili 180 minuta.

To što njemu Maresca dozira minutažu jer je cijeli klub u strahu da se opet ne povrijedi a sa druge strane sam James se sasvim normalno odaziva na pozive reprezentacije je druga tema.

1 hour ago, King Chelsea said:

Nije njega Tuchel dužan štediti, o čemu pričamo, čovjek ga pozvao u reprezentaciju, on se odazvao pozivu i tu staje cijela diskusija, ako si se odazvao pozivu znaci spreman si i igrati bilo to 12 ili 180 minuta.

To što njemu Maresca dozira minutažu jer je cijeli klub u strahu da se opet ne povrijedi a sa druge strane sam James se sasvim normalno odaziva na pozive reprezentacije je druga tema.

Nije dužan, ali ako ga trener u klubu štedi ne znači da ga štedi samo zbog sebe i svoje želje da ga iskoristi dugoročno, već i zbog Reeca i ti se našao gurati ga 90 minuta protiv glupe Andore. Tuchel gleda samo sebe dok je na klupi engleske da ostvari  što bolje rezultate pod svaku cijenu što realno jeste šupački i prema klubu i prema igraču pogotovo kad se uzme u obzir da Reece već dvije ili tri godine zaredom većinu sezone provede na štakama. 

"Već i zbog Reeca" pa iz tog ugla taj isti Reece je sam dužan da zna da li je u stanju odazivati se na poziv reprezentacije ako uzme u obzir svoje stanje sa povredama, ne mozemo očekivati da selektor reprezentacije vodi računa o našim igračima. Covjek te poziva i ti se odazivaš pozivu znači spreman si, to što je utakmica protiv Andore u pitanju nema nikakve veze.

Smatrati da Tuchel "gleda samo sebe" jer koristi igraca koji se odazvao pozivu mi je malo čudno. Odazivati se pozivu reprezentacije a ne biti spreman odgovoriti zadatku tj. očekivati da te neko štedi je takođe onda šupački sa tvoje strane jer zauzimaš mjesto nekome ko je 100% spreman, pa je onda šupački od Jamesa prema klubu da se odaziva pozivu reprezentacije a mi samo što ga nismo u spužvu zamotali, ako ćemo ići takvim rezonom.

Svako ima svoj neki pogled na situaciju poštujem apsolutno, ali smatram da je James u ovoj situaciji taj koji mora odlučiti šta i koliko može kada je reprezentacija u pitanju.

Baš će igrač odbiti da igra fudbal,pa nije pomahnitao. Koliko puta se desilo da kažu da je spreman i on se osjeća spremnim i povrijedi se nakon utakmice ili dvije.Očigledno je da ga se gura na silu, jer to što se desilo nije izuzetak već je postalo pravilo. Pa nije pozvan samo da bi odigrao te dvije utakmice i hajd kući, pozvan je zato da bi odradio treninge s reprezentacijom, da bi vidio kakav je trenerov način igre i šta se od njega traži.Može odigrati dvije utakmice po pola sata i onda kada dođe vrijeme za bitne neke utakmice tipa svjetsko da je zdrav, spreman i taktički i tjelesno. 

Niko ovo ne nosi zapravo i nikome ovo nije privlacno, fashion mora da je pranje novca, nema drugog logicnog objasnjenja

Usudit ću se reći da je ovo naš najbolji igrač. Ako gledamo odbrambeni/vezni red terena. 

I šta radi naš vrli trener s najboljim igračem? Daje mu po 45 minuta. 

Takođe ću se usuditi reći - ako se na njega neće računati kao startera SVAKO kolo - daj da ga prodamo, da ne patimo ni sebe ni njega. 

19 minutes ago, reLo said:

Usudit ću se reći da je ovo naš najbolji igrač. Ako gledamo odbrambeni/vezni red terena. 

I šta radi naš vrli trener s najboljim igračem? Daje mu po 45 minuta. 

Takođe ću se usuditi reći - ako se na njega neće računati kao startera SVAKO kolo - daj da ga prodamo, da ne patimo ni sebe ni njega. 

Odmaramo ga za okršaje Engleske sa Andorrom. Englezi imaju samo 10 dobrih desnih bekova pa mora on. 

6 hours ago, Adi said:

Odmaramo ga za okršaje Engleske sa Andorrom. Englezi imaju samo 10 dobrih desnih bekova pa mora on. 

Mozda ga cucao za bayern, jebo mu on mater

Vaznija mi je pobjeda protiv brentforda nego bayerna, protiv bayerna se smije i izgubit

Brat da nije staklen vec bi u realu igrao 

Covjek igra lagano, problem sto nema skim. Jedino preko njega dolazi prijetnja.

Najbolje ga je tuchel znao koristiti. Ovi kvazi treneri ga utusise.

On, Palmer i Caicedo su nase zlato.

• 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.