Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

• Odgovori 907
  • Pregledi 49 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

Dobar igrač ali teško da će napraviti nešto više i biti bolji od ovoga što je sad, ove zadnje dvije sezone su mu očajne a trebale su biti sezone sa najvećim igračkim razvojem.

Baš nemamo sreće, nadam se da će ovaj gusto biti dobar te treba lagano početi dovoditi mlade desne bekove

Tužno baš, pitam se da li ima i do pristupa povredama. Nemoguće da imamo toliko igrača koji se iznova i iznova povređuju...

On više da ne igra utakmice do kraja sezone. 

Oporavak, rehabilitacija, programi ishrane, picke materine i tako do avgusta 

Lakse bi pregurali sezonu bez njega nego da mu ovo završi karijeru. 

Pochettino on Reece James's potential return: "It is not a few days, it is a few weeks. The good thing is it is not a big issue."

Valjda bude do pocetka novembra spreman.

tad imamo yeben raspored

24 minutes ago, soxx said:

Pochettino on Reece James's potential return: "It is not a few days, it is a few weeks. The good thing is it is not a big issue."

Valjda bude do pocetka novembra spreman.

tad imamo yeben raspored

Taman da na prvoj utakmici opet sjebe nešto, ovaj put treba začiniti situaciju sa kakvim dvostrukim prelomom noge.

• 1 mjesec kasnije...

Mozda tekmu iza fulhama bude spreman, tj za burnley, i onda ide cini mi se repke opet.

Tak da ne bi me cudilo da ga izostavi i protiv burnlrya da se odmori ko covjek, jer valja opet 3 tekme odigrat mu

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.