Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

• Odgovori 907
  • Pregledi 48,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

8 minutes ago, Whisper said:

Santos je igrao solidno bas, Lavia se oporavio, Escugo se oporavio ali James opet mora da igra dve utakmice u nedelju dana, van svoje pozicije. Jebem i Upravu i direktore i trenera. 

Sve se slazem, nije morao ali realno jebes igraca ako ne moze odigrati 2 utakmice u nizu i to kada nam najvise treba. Zbog toga treba da ispasta komplet priprema, uigravanje i sve.

3 minutes ago, hamco said:

Sve se slazem, nije morao ali realno jebes igraca ako ne moze odigrati 2 utakmice u nizu i to kada nam najvise treba. Zbog toga treba da ispasta komplet priprema, uigravanje i sve.

A brate ne mora, jer nije svoju poziciju igrao. 

Nema nikakve potrebe i moranja da on igra na poziciji koja nije njegova. 

7 minutes ago, Whisper said:

A brate ne mora, jer nije svoju poziciju igrao. 

Nema nikakve potrebe i moranja da on igra na poziciji koja nije njegova. 

Masis poentu. Ne radi se o poziciji nego managing minutes. Da nije igrao u vezi opet bi ga stavio na beka kao sto je uradio u drugom poluvremenu protiv Newcastlea kada je izveo Gusta.

Problem je sto James ne moze odigrati 2 utakmice u cugu, to je problem za citavu ekipu jer se ne mozes osloniti na igraca, kapitena kada ti najvise treba.

2 hours ago, hamco said:

Masis poentu. Ne radi se o poziciji nego managing minutes. Da nije igrao u vezi opet bi ga stavio na beka kao sto je uradio u drugom poluvremenu protiv Newcastlea kada je izveo Gusta.

Problem je sto James ne moze odigrati 2 utakmice u cugu, to je problem za citavu ekipu jer se ne mozes osloniti na igraca, kapitena kada ti najvise treba.

Ne masim ja nista. Znam ja na sta ti mislis, ali ne znam na sta misli Rosenior. Imao je opcija drugih, nije morao James da igra uopste. Mareska je imao sukob sa medicinskim timom i ignorisao je njihove sugestije, sad i ovaj. 

Nije to njegovo stanje od juce. Da nema ko da igra pa da mora on. Nije moral da igra dva meca u nedelju dana i toliko.

1 hour ago, Whisper said:

Ne masim ja nista. Znam ja na sta ti mislis, ali ne znam na sta misli Rosenior. Imao je opcija drugih, nije morao James da igra uopste. Mareska je imao sukob sa medicinskim timom i ignorisao je njihove sugestije, sad i ovaj. 

Nije to njegovo stanje od juce. Da nema ko da igra pa da mora on. Nije moral da igra dva meca u nedelju dana i toliko.

Pa upravo se o tome radi. Ako cemo morati razmisljati da nam u ovako bitnim utakmicama kapiten ne moze tj ne smije odigrati 2 utakmice zaredom, popisam ja takvog igraca. Kad ce igrati ako nece sad kada se lomi sezona? 

Uostalom, to sto govoris da medicisnki tim neda Jamesu da igra a trener ga stavio i pored toga je toliko nagadjanje i samo puka pretpostavka a iznosis kao cinjenicu sto nikako nije uredu. 

Kao da ce Rosenior bez odluke samog James, treninga prije toga, konsultacija i sa Jamesom i sa medicinskim timom odluciti da radi protiv njihove volje. 

Ma hajte molim vas...

37 minutes ago, hamco said:

Pa upravo se o tome radi. Ako cemo morati razmisljati da nam u ovako bitnim utakmicama kapiten ne moze tj ne smije odigrati 2 utakmice zaredom, popisam ja takvog igraca. Kad ce igrati ako nece sad kada se lomi sezona? 

Uostalom, to sto govoris da medicisnki tim neda Jamesu da igra a trener ga stavio i pored toga je toliko nagadjanje i samo puka pretpostavka a iznosis kao cinjenicu sto nikako nije uredu. 

Kao da ce Rosenior bez odluke samog James, treninga prije toga, konsultacija i sa Jamesom i sa medicinskim timom odluciti da radi protiv njihove volje. 

Ma hajte molim vas...

Puka cinjenica ?

Pazi ovo je Guardian ne neko nedeljno zutilo.

30 minutes ago, Whisper said:

Puka cinjenica ?

Pazi ovo je Guardian ne neko nedeljno zutilo.

Pa cekaj malo, na osnovu ovog ti si siguran da je Rosenior isto prekrsio i oglusio se o savjete doktora?

10 minutes ago, hamco said:

Pa cekaj malo, na osnovu ovog ti si siguran da je Rosenior isto prekrsio i oglusio se o savjete doktora?

A na osnovu cega si ti siguran da nije ?

33 minutes ago, Whisper said:

A na osnovu cega si ti siguran da nije ?

Pa normalno da nisam siguran ali s logicke strane valjda trener, igrac, doktori funkcionisu kao tim i ako je prosli trener radio po svom i ignorisao savjete medicinskog osoblja ne znaci po automatizmu da je i Rosenior to radio.

S obzirom na spremnost Jamesa u zadnje vrijeme, bitnost utakmica koje se redaju logicno mi je da su svi skupa razgovarali i preuzeli taj rizik o tome da James igra 2 utakmice zaredom (hej zamisli 2 utakmice).

2 hours ago, hamco said:

Pa normalno da nisam siguran ali s logicke strane valjda trener, igrac, doktori funkcionisu kao tim i ako je prosli trener radio po svom i ignorisao savjete medicinskog osoblja ne znaci po automatizmu da je i Rosenior to radio.

S obzirom na spremnost Jamesa u zadnje vrijeme, bitnost utakmica koje se redaju logicno mi je da su svi skupa razgovarali i preuzeli taj rizik o tome da James igra 2 utakmice zaredom (hej zamisli 2 utakmice).

Nemam ja brate vise mrvicu proverenja u ljude koji vode ovaj klub i u ljude koje oni zaposljavaju. To je to.

• 3 mjeseca kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Njegovo zdravlje i spremnost ostaju pod velikim upitnikom pred sledeću sezonu, zaista ne znam šta da mislim o tome. SP je odigrao mnogo ispod svog standarda, nije napadački donio ništa, fizički se vidjelo da je nespreman za visok tempo a kamo li da odigra jakih 90 minuta. Naravno usput je pokupio i novu/staru povredu.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.