10. februar 2019.7 god. comment_284700 Bravo Zemo, ljubim te u to Serifovo celo. Sve si u pravu. Prijavi
10. februar 2019.7 god. comment_284706 Hvala, nazalost tako je, ja sam svakako za Zolu do kraja sezone. Prijavi
10. februar 2019.7 god. comment_284714 Za kurcobolju i pocetnicke greške igraca danas nisi kriv. Ali nije ovo klub za tebe. Ovde su treneri potrosna roba vise nego sto bi trebalo. Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284734 Otvorite nam temu za novog menadzera da malo seremo tamo.. ovaj se ne bi smio zadrzati jos dugo, jer mozemo jos izvuci top 4. Da ne bi ko prosle godine bilo.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284735 Nema trenera s kojim možemo izvuč top4. Jednostavno realna kvaliteta ove ekipe je 5 mjesto. Dok je još bilo Mou-a (u Unitedu) mogli smo se nećem nadat, sad nažalost United igra u skladu s kvalitetom... Čak i da izvučemo top4 na neki šok promjene trenera ili želje igrača da se dokažu novom treneru koja nam je svrha toga kad ćemo iduće sezone opet nazad... Ili da svakih 2-3 mjeseca mjenjama trenera kako bi održavali igrače motivirane? Ja mislim da je nama po najprije potrebano jedno dobro i kvalitetno čišćenje svlačionice, hoće li se to dogodit s Sarriem ili bez meni sve jedno (iako bih volio da Sarri ostane). Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284736 Platice Sari ceh. Doci ce Zola na njegovo mesto do kraja sezone. Dodvoravace se igracima i mozda udjemo u top4 do kraja sezone. Mozda. I onda ce novi trener(moze i Zola da ostane, svejedno je) dovesti nekog svog igraca, ili pokušati da promeni nesto sto se svlacionici nece svideti i opet ce se pobuniti i opet ce trener dobiti otkaz... Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284737 Treba otkljucati temu krizni period kluba da ne pucamo sve na njegovoj temi, meni najvise smeta ista postava 30 utakmica vec. Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284740 Nisam za Zolu. Nema trenerske kvalitete. Prije bih volio da Drogba ili Lampard ulete privremeno. Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284741 To su moji mokri snovi da Lamparda ili Drogbu vidim na klupi, ali bolje ne, ne treba im to. Bolji ih sačuvat za neka bolja vremena, a ne da ih se sad potroši kad je klub u banani.. Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284746 Da Sarri ode, sto posto bi bili u top 4, iovako cemo ako se igraci malo probude i da barem jednog igraca zakuca za klupu, a to je najlosija karika Luiz. Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284748 A koja će budala pristati sad da vodi ove kretene i sa ovakvom upravom? Pa menadžer uopšte ne komunicira sa predsjednikom kluba? Kako to moze biti normalno u nekom klubu kojeg drma kriza? Mauiricio pored sto gaji taj napadački fudbal, dobrodošao ovaj upravi najviše jer se ne uplice toliko u transfere, i ne trazi puno od njega, sto mu nametnu on nece prigovarati. Zato ako dodje jos jedan Drinkwater ili Bakayoko, Sarri uopste se nece buniti oko toga. Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284752 Da Sarri ode, sto posto bi bili u top 4, iovako cemo ako se igraci malo probude i da barem jednog igraca zakuca za klupu, a to je najlosija karika Luiz. Sad da li bi uspjeli iscupat top 4 ne znam jer je United u nekom cudesnom naletu, samopouzdanje im je nenormalno. Istina je i da u nasoj ekipi bas ima par uzasno nekvalitetnih igraca ali ne moze me niko uvjeriti da ovaj kadar igraca treba da prima po 6 komada od Sitija, 4 od Bornmuta, da ih Arsenal guzi bez problema, da obaraju sve negativne rekorde itd.. Toliko losi zaista nismo, i da ovaj trener uradi neke rezove sigurno bi se to vidjelo. Posto je previse tvrdoglav nama je sve gore i ovom putanjom sigurno zavrsavamo mozda i na 6. ili 7. mjestu. Prijavi
12. februar 2019.7 god. comment_284757 Sad da li bi uspjeli iscupat top 4 ne znam jer je United u nekom cudesnom naletu, samopouzdanje im je nenormalno. Istina je i da u nasoj ekipi bas ima par uzasno nekvalitetnih igraca ali ne moze me niko uvjeriti da ovaj kadar igraca treba da prima po 6 komada od Sitija, 4 od Bornmuta, da ih Arsenal guzi bez problema, da obaraju sve negativne rekorde itd.. Toliko losi zaista nismo, i da ovaj trener uradi neke rezove sigurno bi se to vidjelo. Posto je previse tvrdoglav nama je sve gore i ovom putanjom sigurno zavrsavamo mozda i na 6. ili 7. mjestu. Dzabe samopouzdanje, kada imaju losu odbranu i pola lose sredine, plus lukaku. Ni ole nije nista posebno, samo ih pustio da igraju kako hoce. A tek Arsenal, nikakve kvalitete, niti trenera. Prijavi
12. februar 2019.7 god. comment_284759 Diablo, uozbilji se, molim te. Sa ovakvim poluigracima nemamo sta da trazimo protiv Uniteda u borbi za 4. mesto, koji je u neverovatnom naletu. Nemamo teoretske sanse. Licno nisam nesto impresioniran Sarijem, ali nista necemo dobiti njegovom smenom ukoliko ne revitalizujemo ekipu, jer je neverovatno koliko polovnjaka igra za ovaj tim. Da se ja pitam, prodao bih 80% igraca jer ne zasluzuju da igraju za moj omiljeni fudbalski klub. Zadrzao bih samo Azara, Kantea i golmana, mada ni golmanom nisam odusevljen, ali ajde treba mu dati jos poverenja, a Azar svakako ide. Ostali nisu ni za klupu za rezervne igrace. Sramota od ekipe, ogorcen sam. Najslabija ekipa u Romanovoj eri! Dakle, da se ja pitam, totalni remont u ekipi i dovesti Lamparda. Prijavi
12. februar 2019.7 god. comment_284760 Ne bih se slozio. Mislim da je kepa, rudiger, azpi, jorgihno, kante, ruben, hazard, odoi, emerson, pa i christensen veoma dobar kostur ekipe. Ima tu naravno jos igraca koji bi trebali uletiti u ekipu, kao sto su Mount, Reece James i Tammy Abraham, ali otom potom. Prijavi
12. februar 2019.7 god. comment_284762 Kakav otkaz? Sarri je odlican trener. Šta ste očekivali sa ovim timom? Prvo mjesto mozda? Covjeku treba dati vremena i prostora da napravi svoj tim. Meni se svidja njegova filozofija. Apsolutno sam protiv otkaza ovom treneru jer dosta je bilo mijenjanja trenera zbog pojedinih igrača i filozofije koju ne mogu ispoštovati i sprovesti. Prijavi
12. februar 2019.7 god. comment_284765 Ma sve je do trenera ljudi, pa on ih bira i igraju mu svaku utakmicu ako ne vidis da ti pojedini igraci ne upijaju tvoju filozofiju zamijenis ga drugim, covjeku 90% utakmica igra Barkley i otpad iz Reala Kovacic a duplo bolji Lofuts Check na klupi. Prijavi
13. februar 2019.7 god. comment_284770 Zemo hoce li Cheek sa štakama igrati? Vec je zdrav skoro 2 mjeseca. Prijavi
13. februar 2019.7 god. comment_284771 Nije li bio povrijedjivan dva puta,hocemo li praviti barkleya od njega? Prijavi
13. februar 2019.7 god. comment_284772 Nije li bio povrijedjivan dva puta,hocemo li praviti barkleya od njega? Oba puta kratko, samo je problem Sarri, nije problem RLC. Prijavi
13. februar 2019.7 god. comment_284774 Zemo hoce li Cheek sa štakama igrati?Covjek je prvih 15 kola bio spreman dok je ovaj prvi sastav trosio po liga kupu i europa ligi. Prijavi
18. februar 2019.7 god. comment_284898 Jebote onaj ko te je doveo. Hoce igru a ni sam on ne zna sta zeli, preko 30 utakmica je odigro i nista se ne vidi, ni presing, ni saribal ni bilo sta .On je zaluto u Chelsea i nimalo mi ga nece biti zao kad dobije otkaz, sam ga je sebi potpisao sa istim igracima. Izmjena Pedro>Wilian, Kovacic>Barkley, Alonso>Emerson sve sablonski . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.