Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Maurizio Sarri (2018-2019, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 568
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E cuj Sarri proces. Htio sam se ubiti tokom tog procesa.

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ovaj ako je koristio vise od 15 igraca tokom sezone, ubite me.

• Da si se htio ubiti tokom Sarrijevog procesa, onda bi do sada već bio mrtav pod Potterom.  Bilo je dobrih nekoliko utakmica, uglavnom protiv slabijih protivnika, čak smo i 15ak kola bili u utrci

Objavljene slike

Otvorite nam temu za novog menadzera da malo seremo tamo.. ovaj se ne bi smio zadrzati jos dugo, jer mozemo jos izvuci top 4. Da ne bi ko prosle godine bilo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nema trenera s kojim možemo izvuč top4. Jednostavno realna kvaliteta ove ekipe je 5 mjesto. Dok je još bilo Mou-a (u Unitedu) mogli smo se nećem nadat, sad nažalost United igra u skladu s kvalitetom...

Čak i da izvučemo top4 na neki šok promjene trenera ili želje igrača da se dokažu novom treneru koja nam je svrha toga kad ćemo iduće sezone opet nazad... Ili da svakih 2-3 mjeseca mjenjama trenera kako bi održavali igrače motivirane?

Ja mislim da je nama po najprije potrebano jedno dobro i kvalitetno čišćenje svlačionice, hoće li se to dogodit s Sarriem ili bez meni sve jedno (iako bih volio da Sarri ostane).

Platice Sari ceh. Doci ce Zola na njegovo mesto do kraja sezone. Dodvoravace se igracima i mozda udjemo u top4 do kraja sezone. Mozda.
I onda ce novi trener(moze i Zola da ostane, svejedno je) dovesti nekog svog igraca, ili pokušati da promeni nesto sto se svlacionici nece svideti i opet ce se pobuniti i opet ce trener dobiti otkaz...
Treba otkljucati temu krizni period kluba da ne pucamo sve na njegovoj temi, meni najvise smeta ista postava 30 utakmica vec.
To su moji mokri snovi da Lamparda ili Drogbu vidim na klupi, ali bolje ne, ne treba im to. Bolji ih sačuvat za neka bolja vremena, a ne da ih se sad potroši kad je klub u banani..

A koja će budala pristati sad da vodi ove kretene i sa ovakvom upravom? Pa menadžer uopšte ne komunicira sa predsjednikom kluba? Kako to moze biti normalno u nekom klubu kojeg drma kriza?

Mauiricio pored sto gaji taj napadački fudbal, dobrodošao ovaj upravi najviše jer se ne uplice toliko u transfere, i ne trazi puno od njega, sto mu nametnu on nece prigovarati. Zato ako dodje jos jedan Drinkwater ili Bakayoko, Sarri uopste se nece buniti oko toga.

Da Sarri ode, sto posto bi bili u top 4, iovako cemo ako se igraci malo probude i da barem jednog igraca zakuca za klupu, a to je najlosija karika Luiz.

Sad da li bi uspjeli iscupat top 4 ne znam jer je United u nekom cudesnom naletu, samopouzdanje im je nenormalno. Istina je i da u nasoj ekipi bas ima par uzasno nekvalitetnih igraca ali ne moze me niko uvjeriti da ovaj kadar igraca treba da prima po 6 komada od Sitija, 4 od Bornmuta, da ih Arsenal guzi bez problema, da obaraju sve negativne rekorde itd.. Toliko losi zaista nismo, i da ovaj trener uradi neke rezove sigurno bi se to vidjelo. Posto je previse tvrdoglav nama je sve gore i ovom putanjom sigurno zavrsavamo mozda i na 6. ili 7. mjestu.

Sad da li bi uspjeli iscupat top 4 ne znam jer je United u nekom cudesnom naletu, samopouzdanje im je nenormalno. Istina je i da u nasoj ekipi bas ima par uzasno nekvalitetnih igraca ali ne moze me niko uvjeriti da ovaj kadar igraca treba da prima po 6 komada od Sitija, 4 od Bornmuta, da ih Arsenal guzi bez problema, da obaraju sve negativne rekorde itd.. Toliko losi zaista nismo, i da ovaj trener uradi neke rezove sigurno bi se to vidjelo. Posto je previse tvrdoglav nama je sve gore i ovom putanjom sigurno zavrsavamo mozda i na 6. ili 7. mjestu.

Dzabe samopouzdanje, kada imaju losu odbranu i pola lose sredine, plus lukaku. Ni ole nije nista posebno, samo ih pustio da igraju kako hoce. A tek Arsenal, nikakve kvalitete, niti trenera.

Diablo, uozbilji se, molim te. Sa ovakvim poluigracima nemamo sta da trazimo protiv Uniteda u borbi za 4. mesto, koji je u neverovatnom naletu. Nemamo teoretske sanse.

Licno nisam nesto impresioniran Sarijem, ali nista necemo dobiti njegovom smenom ukoliko ne revitalizujemo ekipu, jer je neverovatno koliko polovnjaka igra za ovaj tim. Da se ja pitam, prodao bih 80% igraca jer ne zasluzuju da igraju za moj omiljeni fudbalski klub. Zadrzao bih samo Azara, Kantea i golmana, mada ni golmanom nisam odusevljen, ali ajde treba mu dati jos poverenja, a Azar svakako ide. Ostali nisu ni za klupu za rezervne igrace. Sramota od ekipe, ogorcen sam. Najslabija ekipa u Romanovoj eri!

Dakle, da se ja pitam, totalni remont u ekipi i dovesti Lamparda.

Kakav otkaz? Sarri je odlican trener. Šta ste očekivali sa ovim timom? Prvo mjesto mozda? Covjeku treba dati vremena i prostora da napravi svoj tim. Meni se svidja njegova filozofija. Apsolutno sam protiv otkaza ovom treneru jer dosta je bilo mijenjanja trenera zbog pojedinih igrača i filozofije koju ne mogu ispoštovati i sprovesti.

Ma sve je do trenera ljudi, pa on ih bira i igraju mu svaku utakmicu ako ne vidis da ti pojedini igraci ne upijaju tvoju filozofiju zamijenis ga drugim, covjeku 90% utakmica igra Barkley i otpad iz Reala Kovacic a duplo bolji Lofuts Check na klupi.

Zemo hoce li Cheek sa štakama igrati?

Covjek je prvih 15 kola bio spreman dok je ovaj prvi sastav trosio po liga kupu i europa ligi.

Jebote onaj ko te je doveo. Hoce igru a ni sam on ne zna sta zeli, preko 30 utakmica je odigro i nista se ne vidi, ni presing, ni saribal ni bilo sta .On je zaluto u Chelsea i nimalo mi ga nece biti zao kad dobije otkaz, sam ga je sebi potpisao sa istim igracima.

Izmjena Pedro>Wilian, Kovacic>Barkley, Alonso>Emerson sve sablonski .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.