Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Maurizio Sarri (2018-2019, trener)

Istaknuti odgovori

Najmanje je on kriv. 1. Fali nam kvalitete 2. Očito je dosta toga trulo u svaličonici odnosno igrači su ti koji vode glavnu riječ, i olako im dosadi igrat...

Mislim da je vrijeme da jedanput za promjenju napravimo remont ekipe a ne stručnog stožera...

Osim toga zna se da je Sarri tip trenera koji ima svoju viziju igre i od nje ne odustaje ni mm, a kad dovodiš takvog trenera onda trebaš bit spreman dovest mu i odgovarajuća pojačanja.
  • Odgovori 568
  • Pregledi 30,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E cuj Sarri proces. Htio sam se ubiti tokom tog procesa.

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ovaj ako je koristio vise od 15 igraca tokom sezone, ubite me.

• Da si se htio ubiti tokom Sarrijevog procesa, onda bi do sada već bio mrtav pod Potterom.  Bilo je dobrih nekoliko utakmica, uglavnom protiv slabijih protivnika, čak smo i 15ak kola bili u utrci

Objavljene slike

Mijenjati tim, a ne trenera. Što je najjače oni će od svih promjena prodati ovo što valja, opet ostaviti iste odrone koji se vrte tu par godina, a nikakve koristi od njih nema.

Conte je bio veći problem i od igrača. Lik je izgubio ama baš sve konce da je počeo sa namjerom raditi na štetu kluba koji vodi.

Nisu ni Murinjo ni Konte bili izuzeti od problema sa svlačionicom, ali oni su svoj polozaj pogorsavali time što javno, posredstvom medija kritikovali rad Uprave, osporavali kvalitet igraca koje vode, peruci ruke od problema.

Sari ima drugaciji pristup, on radi svoj posao s igracima koje ima na raspolaganju. Naravno da i on prizeljkuje i trazi pojacanja od Uprave, sto je i normalno, ali nikada neće dovoditi u pitanje sposobnost ljudi koji su iznad njega.
"In one the coach [Mauricio Pochettino] arrived five years ago, in one [Klopp] four years ago and one [Pep Guardiola] three years ago.

"English football is in the hands of these teams because they were really patient. So we need to work to change the mentality."

Dobro kaže čovjek, vrijeme je da prestanemo na svaki poraz govorit o otkazu i damo treneru vremena. Niti Klopp, niti Poch, a bome niti Pep nisu briljirali u svojim prvim sezonama...

Spominjao je i barcelonu, sto mi se nikako ne svidja. Ovaj fudbal je kurcina, i bas dosadno gledati. Kao problem je u mentalitetu, jer igraci znaju igrati na kontre, ali ne znaju ovako sa posjedom. To neki veliki problem sad. Nece da promjeni stil, nego ce gurati dok ne nauce ovako igrati.

Pa tako i treba da bude. Zasto bi on mijenjao nesto? Zbog par igraca koji hoce po svome? Sarri je trener i njega treba da se slusa i da se igra njegov fudbal, da se trenira kako on i koliko kaze.

Njima nije odgovarao ni defanzivni sistem Mourinha, ni Conte, ne odgovara im ni ofanzivni Sarrijev, pa do kad ih treba trpiti?

Ja bih da sam u upravi, samo bih jedno trazio od Sarrija, a to je da do kraja sezone otkrije ako vec ne zna ko nece da igra kako mu se nalaze, ko se buni i ko je nezadovoljan i vec prvih dana ljetnog roka bi ih prodao, imena me ne zanimaju. A onda od tih para i uz dodatak odredjeni, doveo Sarriju igrace koji ce igrati kako on kaze i igrace koji sanjaju da igraju tu, a ne da igraju picke nezadovoljne koje ionako razmisljaju o drugim klubovima.

Posle teskog poraza koji nas je zadesio i ocigledne kurcobolje i slabe zainteresoanosti igraca za Sarijevu fudbalsku filozofiju, razmisljao sam kako bi trebalo da izgleda sastav Celsija koji bi uspesno usvojio i primenjivao Sarriball. Pojacanja su, kao sto cete videti u domenu realnih.

1736739_Chelsea.jpg

Prva stavka su bekovi.

Ko je pratio meceve Lestera ove sezone (posebno protiv Celsija) zna zasto Cilvel. 

Decko je DEVEDESET minuta drzao isti furiozan tempo u oba pravca, bez umora, bez ustrucavanja, s istim nivoom odlucnosti od prvog do poslednjeg zvizduka. Pored toga fino centrira, zna da napravi visak u saradnji s krilom i vrlo retko ispada iz igre. 

Da, treba nam bolji ofanzivni bek od Azpija, ali on je srce i dusa ovog Celsija, treba nam njegovo prisustvo na terenu.

Ridiger  igrom i konstitucijom podseca na Kulibalija, uz kvalitetnijeg partnera od Luiza izgledao bi mnogo bolje.

Nejtan Ake.... Koliko je taj decko napredovao, kakva stopercina ce postati to nije realno. Pozicioniranje vrhunsko. Citanje igre izuzetno. Kad ga gledas izgleda kao da u svakom momentu zna gde treba da se postavi. Nije inferioran u skok igri, ima dobru kontrolu lopte i ne panici pod pritiskom vec igra racionalno. Savrsen za iznosenje lopte kroz pas. 

Osnova Sarriball-a je Zorzinjo. Jeste on flopnuo nacisto u poslednjih mesec dva i ne zna gde udara, ali u uigranom i uredjenom Sarijevom sistemu je mnogo bolji igrac nego sto prikazuje.

Kante mozda nije idealan za to sto nas trener zeli na terenu ali je mnogo napredovao na polju napadacke igre i pocinje da se uklapa. Necu trositi reci na njegove igracke kvalitete, jer su ocigledni i nezamenljivi.

Imamo hrpu veznih igraca trenutno, i svi oni imaju po nesto sto nam treba da stvari funkcionisu glatko na sredini ali niko nema sve.  Dejvid Bruks trci ko Barkli, ume da iznese loptu ko Kovacic, odlicno je spreman fizicki i jako inteligentan fudbaler. Takodje odlicno cita igru rivala, uvek je na lopti i tesko je pobeci mu.

U napadu igra ko nekad Frenki. Zna da povuce loptu, da podeli pas, da se ubaci iz drugog plana. Sposoban i da istrci kontru i da cuva loptu u pozicionoj igri.

Odoi je top talenat, jako brz, odlican dribler koji dobro igra s obe noge. Iako je prvenstveno gol igrac, sto nam je neophodno zna fino i da centrira. I vise nego upotrebljiv na oba krila. 

Da, stize nam Pulisic, decko je takodje talentovan i moze jos mnogo da napreduje i pruzi Celsiju, ali ja sam ipak za jos jednog gol igraca sa krila. Ne moze se u PL zavisiti samo od napadaca, proslo je to vreme. Krila moraju biti izrazito napadacki orijentisana. Bekovi su tu da centriraju i probijaju prvolinijski. Krilni napadac mora biti opasnost po gol protivnika jednako kao i spic. 

Nikolas Pepe je upravo to, konstantna pretnja. Brz ko metak, takodje odlican dribler, dobar suter. 

Pored toga sto je u ligi Francuske postigao 16 golova upisao je i 8 asistencija, sto znaci da ume da bude timski igrac, da ne srlja na gol po svaku cenu, vec zna da odlozi loptu saigracu u boljoj poziciji.

Okej, ocekujem neslaganje i kritike oko Luke Jovica.

Ono sto mene fascinira kod njega je sto je decko uputio 22 suta na gol rivala i postigao 13 golova. Konverzija preko 50% sto je impresivno za igraca u njegovim godinama i ligu kao sto je Nemacka. Jednostavno ima taj osecaj za gol, odlicno prati kretanje lopte i saigraca. Zna kuda ce lopta i pre nego sto ona krene, sto ga cini prilicno opasnim napadacem. Kad vec spominjem statistiku Pepe je na 40% konverzije, sto je takodje odlican ucinak.

To je neka moja vizija ekipe. Mlad, perspektivan tim koji uz pravilan rad i dozu strpljenja moze mnogo. 

Puste zelje nego ajde, bitno da forum zivne, ako nista drugo :D

Hvala na ovome postu, najbolji na novom forumu, Da ih bude još ovkvih. Dodao bih da Sari ima viziju ali da sa poluproizvodima kao što su Luiz i Pedro nije lako doći do rezultata.

Whisperu, to je upravo ono sto nama treba za sljedecu sezonu, a to je remont ekipe.

vidim prodao si hazarda :D ili si ga poslao u drugi tim jer je trazio transfer u real

Samo mene ni jednog trenutka u ovoj sezonu Jorginho nije odusevio.

Whisperu, to je upravo ono sto nama treba za sljedecu sezonu, a to je remont ekipe.

vidim prodao si hazarda :D ili si ga poslao u drugi tim jer je trazio transfer u real

Samo mene ni jednog trenutka u ovoj sezonu Jorginho nije odusevio.

Azara sam obozavao. Ali ne mogu ja vise njegovu "oce kaki, nece kaki" pricu.

A i ne mozes ti kao najbolji i najcenjeniji igrac u ekipi da primas debele pare i da se zajebavas po terenu.
Eno juce je pokidao, al zato protiv Bormnuta je bio igrac manje na terenu.
I nije to prvi put.

Ti kao profesionalac si zadužen da igras najbolje sto mozes, svaki put.
Ako vec smatras da nemas s kim da igras, ti idi negde gde ces imati.
Nemoj da se zajebavas sa klubom i s navijacima.

Da ima pameti ovaj poraz bi iskoristili da se napokon pročisti svlačionica i dovedu normalni igrači, nažalost kao i obično opet će sve ić preko leđa trenera...

Ovi igrači ne znaju igrati ovaj fudbal. To je sva priča.
Conte je igrao totalno drugačiji stil, sada igramo dosta drugačije. Hoćemo napadačku igru. Za takvo nešto trebaju igrači koji nisu navikli na branjenje kojih je kod nas mnogo.

Trebaju nam igrači. Ovo su trenutno uhljebi koji primaju ogroman novac da sramote klub. Mentalno su vrlo slabi.

Trener je 90% kriv. Najvise ga koce igraci koji najvise igraju. Da kojim slucajem svaku pocinje sa Emersonom, Cristansenom, Lofuts Ceckom i Odoiem ne bi mu zamjerio ni 1%. Kante mu igra na pogresnoj poziciji, Luiz je morao ici na klupu, Jorginho jedva hoda. Sve je to do njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.