23. maj 2018.8 god. comment_281574 59 godina Italijan Doju�erašnji trener Napolija Trenirao samo italijanske klubove 3 puta dobijao razli�ite nagrade za najboljeg trenera u Seriji A Navodno gaji napada�ki fudbal Dobrodošao! Prijavi
23. maj 2018.8 god. comment_281576 Ne zna rijeci engleskog, pusi k'o mulac, morat cemo sobu za njega napraviti da bi mogao pusiti. Jos se nadam da ce doci neko drugi. Prijavi
23. maj 2018.8 god. comment_281577 Čuj puši, pa nećeš sjediti pored njega Joj diabla što ima momenta pa to je za ne vjerovati Prijavi
23. maj 2018.8 god. comment_281578 Anceloti je isto pusaÄ bio pa nije bilo problema. Uglavnom zvaniÄno je Sari bivÅ¡i trener Napolia. Prijavi
23. maj 2018.8 god. comment_281580 Čuj puši, pa nećeš sjediti pored njega Joj diabla što ima momenta pa to je za ne vjerovati Pa pusim i ja konju jedan :D Nije to problem, problem je sto u napoliju ima bukvalno mjesto za njega specijalno napravljeno. Ne znam kako ce to kod nas dobiti, zbog ovih debilnih zakona o pusenju. Prijavi
23. maj 2018.8 god. comment_281582 https://www.google.rs/amp/s/amp.calciomercato.com/news/report-chelsea-have-chosen-sarri-napoli-boss-tells-staff-to-take-76157 Ovde pise da Sari govori engleski jezik, sad ako oni ne znaju.. Prijavi
23. maj 2018.8 god. comment_281583 Marina nam ustedi 8 miliona eura koliko bi se moralo platiti za Sarrijevu klauzulu. Ovako, dobio otkaz u Napoliju pa ce se te pare moci uplatiti za otkaz Conteu. :D Prijavi
23. maj 2018.8 god. comment_281586 dobrodosao, apsolutno sam sretan s ovim rjesenjem, konacno cemo zaigrati nogomet, bar mislim Prijavi
23. maj 2018.8 god. comment_281587 Pa pusim i ja konju jedan :D Nije to problem, problem je sto u napoliju ima bukvalno mjesto za njega specijalno napravljeno. Ne znam kako ce to kod nas dobiti, zbog ovih debilnih zakona o pusenju. Hahaha i ja rekoh, otkud diablu smeta dim Pa dobro, imaće on razne privilegije ipak je trener koji ima bog zna kakvu platu, nije da će mu neko smjeti zabraniti šta da radi Prijavi
25. maj 2018.8 god. comment_281621 https://twitter.com/AboutChelsea_fc/status/1000035803546955776?s=19 Prijavi
25. maj 2018.8 god. comment_281628 Dogovoreno je sve s njegovim predstavnicima, a navodno i sa Conteovim. Sarri ima sad na stolu ponudu nasih, ugovor je na 2 godine uz godisnju platu oko 6 miliona eura. Takodjer, morace se platiti odsteta Napoliju od 8 miliona na sto su nasi pristali. Conte ce primiti otpremninu od 11,5 miliona eura. Iako mislim da ne bi bilo lose isplacivati Conteu po ugovoru plate, a ne otpremninu. Jer moze se desiti da dobije neku ponudu sad na ljeto i ako se odluci da je prihvati onda ne bismo morali kompletan iznos dati. Kako god, sve su prilike da ce nas samo da dovedemo novog trenera (bez plate i bilo cega) ovo ljeto kostati gotovo 20 miliona eura. Takodjer, negdje sam procitao da Sarri vec trazi da mu se dovode njegovi igraci iz Napolija: Zielinski, onaj Albanac i Albiol. Ne svidja mi se to nikako, igraci daleko od kalibra i kvaliteta kakvi nam trebaju. I dalje tvrdim da bez kvalitetnog restrukturiranja u Upravi necemo daleko dogurati. Prijavi
25. maj 2018.8 god. comment_281630 Dajte Emenala nazad,ovi treneri će pretvoriti Chelsea u ekipu za Serie A.Kakvi Albioli,kakve piÄke materine.Umjesto da se dovode mladi igraÄi iz Francuske,Portugala dovode se penzioneri iz Serie A,propast ćemo gore nego Arsenal,ako ovako nastavimo. Prijavi
26. maj 2018.8 god. comment_281631 Covjek nije ni dosao a vec uhvacen na zub. Barem mu pruzite sansu. Prijavi
26. maj 2018.8 god. comment_281635 Citam sad sve dogovoreno sa Sarrijem, ali nasi ne zele da plate klauzulu Napoliju. A i ima smisla to, nidje veze sta Napoli hoce da fakticki "otpusti" trenera ali da i dalje dobije pare za njega. Doslovno ljudi drze Sarrija jer znaju da ga mi hocemo. Oni mu se zahvalili i vec ga zamijenili Ancelottijem. Prijavi
26. maj 2018.8 god. comment_281637 Ne razumijem, zaÅ¡to moramo davat odÅ¡tetu Napoliu ako je ovaj dobio otkaz tamo. Å ta nije Ancelotti službeno predstavljen? To znaÄi da je ovaj dobio otkaz? Ili oni trenutno imaju dva trnera potpisana? Kako je to moguće? InaÄe, ne vidim baÅ¡ da se puno priÄa o sportskom direktoru, a tko će tu doći je možda Äak i važnije od trenera Prijavi
26. maj 2018.8 god. comment_281638 Kroz igru Napolia možemo vidit da se radi o treneru koji igra jako lijep, oku gledljiv nogomet, koliko će to biti uspjeÅ¡no u Engleskoj je pitanje, ali i tu imamo Liverpool koji osim pokojeg pojedinca ima igraÄe koji ne mogu u istu reÄenicu s naÅ¡ima. SliÄno kao Liverpool 3 isturena igraÄa uniÅ¡te svaku obranu sa kombinatorikom i kretnjom. Veselim se takvom nogometu na Stamford Bridgeu. To su gluposti jer ako je Ancelotti potvrÄ‘en kao trener Napolia službeno, znaÄi da Sarri ima papire u rukama i viÅ¡e nikakve klauzule odÅ¡tetne nema, možda je bilo, ali to je rijeÅ¡ena stvar Äim je Ancelotti potvrÄ‘en za novog trenera Napolia. Prijavi
26. maj 2018.8 god. comment_281639 Daj odmah Sarrija ovamo dok nisu doveli nekog bunkeraša u međuvremenu. Prijavi
26. maj 2018.8 god. comment_281641 Evo Äitam da Napoli ne želi da mu raskine ugovor bez obzira Å¡to su potpisali Ancelottija kao novog trenera. A razlog zaÅ¡to ne želi da mu raskine ugovor je da bi mogao dobiti viÅ¡emilijunsku odÅ¡tetu od Chelseaja. Ako naÅ¡i plate tu odÅ¡tetu klub treba ugasiti jer smo ionako najveći magarci u Europi, ne trebamo postati i u svijetu. Prijavi
26. maj 2018.8 god. comment_281647 [quote name="ja13" post="281637" timestamp="1527322430"] Ne razumijem, zaÅ¡to moramo davat odÅ¡tetu Napoliu ako je ovaj dobio otkaz tamo. Å ta nije Ancelotti službeno predstavljen? To znaÄi da je ovaj dobio otkaz? Ili oni trenutno imaju dva trnera potpisana? Kako je to moguće? InaÄe, ne vidim baÅ¡ da se puno priÄa o sportskom direktoru, a tko će tu doći je možda Äak i važnije od trenera[/quote]Moguce je, nigdje ne pise da ne mozes imati 2 trenera na platnoj listi u klubu. A talijanski cigani doslovno drze Sarrija jos samo jer znaju da ga zele drugi klubovi i da izvuku pare. Za sportskog direktora se ne prica toliko valjda dok ovo s trenerom ne rijese, vjerovatno ne zure ko po obicaju a Emenalo otisao ima 8 mjeseci.. Spominjali su se Luis Campos iz Monaca i nasi bivsi igraci Belletti i Ballack. Prijavi
26. maj 2018.8 god. comment_281648 Wisey, citas debile koji ne znaju sta pisu. Sarri je automatski dobio otkaz, cim je dosao Ancelotti, tako da je free. Cim procitas da su neki pisali da treba se dati odsteta, znas da su suplje price sveukupno. Prijavi
26. maj 2018.8 god. comment_281659 Opet ti pametan, a svi drugi budale. https://weaintgotnohistory.sbnation.com/chelsea-fc-transfer-rumours-news/2018/5/26/17397992/whats-the-deal-with-maurizio-sarris-buyout-clause Prijavi
27. maj 2018.8 god. comment_281668 Wow, sacekati 31 maj da ode. Nevjerovatno je da de laurentis drzi 2 trenera, i placa ih. Kako god, on je besplatan, niti moze luiza zahtjevati, niti nekih 8 miliona zbog par dana. Prijavi
27. maj 2018.8 god. comment_281670 Dok god je pod ugovorom može tražiti pare,pa makar i joÅ¡ dan taj ugovor trajao.Naravno niko nije budala da mu te pare plati,osim nas možda.Ne sviÄ‘a mi se Å¡to će nam mete postati igraÄi Napolija, Laurentis je cigo najveći uzet će nam i posljednji dinar za neke prosjek igraÄe. Prijavi
27. maj 2018.8 god. comment_281675 Pa dobro, ima tu finih igraca, koulibaly, zielinski, mertens, vala i milik :D Prijavi
29. maj 2018.8 god. comment_281686 Na Å¡ta smo spali da kupujemo u Napoliju. ProsjeÄna ekipa kojoj Juventus bez Pogbe mazne titulu pred oÄima. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.